Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Море 2025г.?!...
Да влачиш чадъри, столове и маси на плажа като шерп....безценно
Бях уикенда в Созопол, работно...много, много, много, МНОГО ниско ниво на всичко. Цени в космоса ама буквално
В новата дискотека на Марината Ноктѐ, малък Gray Goose беше 94лв
Отделно не можеш си излезеш от стаята в хотела от охранители на разни австралопитеци
Имаше някакви типове дето като се движеха с колите имаха пешеходна охрана да разбутват хората пред тях...wtf
Но пък сутрин си пихме кафето с господин Каскет, изглеждаше доста възпитан и интелигентен

Бях уикенда в Созопол, работно...много, много, много, МНОГО ниско ниво на всичко. Цени в космоса ама буквално

В новата дискотека на Марината Ноктѐ, малък Gray Goose беше 94лв

Отделно не можеш си излезеш от стаята в хотела от охранители на разни австралопитеци

Имаше някакви типове дето като се движеха с колите имаха пешеходна охрана да разбутват хората пред тях...wtf

Но пък сутрин си пихме кафето с господин Каскет, изглеждаше доста възпитан и интелигентен

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Да не се връщаме към 90-те години??
Или някои си живеят в тях все още…
Мъката е голяма
Или някои си живеят в тях все още…
Мъката е голяма
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Да платиш 100 лв. за плажен сет и да тъпчеш лютеница и кремвирши на терасата с 2 л. пиринско от промоцията на Лидл в БГ, безценно...
Има невероятни плажове които не са налазени от концесионери... И такива дето са така препълнени, че и да те черпят пак няма да им седнеш под чадъра
Има невероятни плажове които не са налазени от концесионери... И такива дето са така препълнени, че и да те черпят пак няма да им седнеш под чадъра

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
В Гърция има невероятно много плажове без сянка. Платена, безплатна - никаква. Ако не си носиш "сянка", духаш
Аз знам, че във форума всички са батки и стоят в 14:30ч на слънце без да се мажат дори, но обикновените хора получават изгаряния. А честно казано както са и тръгнали гърците с цените, до 2 години виждам как за под 100лв/ден няма да има начин да стоиш на сянка и избора ще стане финансов. Миналата година едни ми бяха много интересни. Сложили 20 евро на чадър, отделно консумация и всеки ден имаше по 1 чадър зает. Добър бизнес модел с празен плаж август, няма спор. Само последния станаха 3 чадъра, щото едни бяха компания и нямаше как иначе да са заедно - нямаше място по другите 
И аз го обмислям този вариант. В Гърция никога не съм взимал собствен, но пък ми е правело впечатление, че имат и хубави по сергиите. При нас са основно "еднодневки". Последно бях купувал 2019-2020 някъде и изкара 1 ден точно, а беше най-скъпия в Практикер

mr_petroff написа:от сергия до плажа
И аз го обмислям този вариант. В Гърция никога не съм взимал собствен, но пък ми е правело впечатление, че имат и хубави по сергиите. При нас са основно "еднодневки". Последно бях купувал 2019-2020 някъде и изкара 1 ден точно, а беше най-скъпия в Практикер

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
TNT написа:mr_petroff написа:от сергия до плажа
Ние с жената, като бяхме 1-ви курс и бяхме бедни студенти, ходихме един път с влака на море

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
С тея сметки от по-задните страници 100 евро за обяд и отделно 30 евро за чадър... ще има връщане минус 20-30 години назад с мъкнене на чадъри, хладилни чанти и т.н.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Са излиза, че е нещо срамно да си носиш чадъра..що пък не. Ако няма изобщо или е скъп платения ще си нося даже два.
Хм,хм...
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Аз преди детето никога не съм носил, но като си с дете се налага. Просто е удобно, може да го преместиш и тн.
Гледаме да си хванем краен чадър на някое заведение и до него опъвам моя и детето си играе отдолу.
Гледаме да си хванем краен чадър на някое заведение и до него опъвам моя и детето си играе отдолу.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Еми...сянката си е важна. Аз мога и без, ама аз..другите от семейството не могат. Една от причините да сме си на едно място в Гърция е, че към 11-11,30 часа от големите борове на хотела сянката идва на плажчето и даже чадър не ти трябва. И където ходим гледам се да има някаква стена, дървета нещо....гол пясък избягвам винаги когато може.
Хм,хм...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
TNT написа:"Съседите по стая" от Украйна миналата година си вечеряха всяка вечер на терасата. Не всички украинци са тези с М-ки, АМГ-та, Г-класи и т.н.
Факт обаче, че е пълно с български собственици вече. В Керамоти бях чел, че над 50% от имотите са български. Певкохори/Полихорно също знам, че е пълно с нашенски собственици. Някои от слънчака директно преместиха парите теб. Общо взето във всеки опит да се направи Слънчак в Гърция - нашенец е намесенМиналата година ли се стреляха в някакви заведения там или беше по-миналата ?
![]()
Аз за тва питах до 5 часа има ли някъде без Ганя, ама друга година ще е по-далечно пътуване или самолети. Резервирах си пак в Халкидики.
Дайте препоръка за хубав, здрав чадър, че съм харесал един див плаж, дето няма нищоПреди имаше едни в Икеа, ама миналата година не ги намерих. И да е преносим, щото колата трябва да я спра на поне 200 метра. По-близо ме е страх без нещо с офроуд гуми и блокажи на всички дифове. Едно румънско Ауди Куатро хич не му се получи преди години :mhihi

Това със стрелбата, доколкото си спомням беше жена, на която бяха тръгнали да спазват от бой мъжа и. Уж случайно идват недоволни клиенти (познаващи собственика), излиза собственика да пита какво става и няколко човека скачат върху него ...буквално. Поне това беше официалната версия.

От поне 5 години Халкидики и линията Солун-Кавала е ниско ниво на високи цени. Знаем си го, но си го и търсим. Аз съм се насочил за есента към Корфу. Последно ходих 2017, бая време мина, дано си е същото .
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Exclusive89 написа:Това ще е едно от задължителните неща, даже си записах на телефонЯ за да не забравяМерси!
Понеже проучих въпроса с круизите до Паксос/Антипаксос. Има частни, само вие си на лодкокораба почват от 650 еур на круиз, за 4-ма. Проверих 2 такива компании - такива цени обявиха, което няма как да стане

https://paxoi-cruises.com/en/tour/%ce%b ... %89%ce%bd/
Е, не си сам, група сте, ама и билетчето е 40 евра на човек, че даже и онлайн може да си купиш. Мен ме устройва идеално и други не съм търсил.
Това да си знаеш

Хм,хм...
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Доста полезна информация. Благодаря, колега! 
П.п и това е опция, с по-малко народ
https://www.getyourguide.com/parga-l893 ... c54265093e

П.п и това е опция, с по-малко народ

https://www.getyourguide.com/parga-l893 ... c54265093e
Последна промяна Exclusive89 на 19 Юни 2025, 22:30, променена общо 1 път
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Някой качвал ли се е на подобен целодневен круиз?
По Ситония, около о-в Диапорос и залива на Лагониси съм мяркал подобни и ми се стори твърде много тарапана. Точно под хотела ни се мятаха във водата.
300 души пише, че е капацитета на кораба от линка на Моджо.
На обиколка на Атон съм бил с една гемия, където беше гъз връз глава от хора и ми дойде в повече, а беше само 3 часа и малко.
По Ситония, около о-в Диапорос и залива на Лагониси съм мяркал подобни и ми се стори твърде много тарапана. Точно под хотела ни се мятаха във водата.
300 души пише, че е капацитета на кораба от линка на Моджо.

На обиколка на Атон съм бил с една гемия, където беше гъз връз глава от хора и ми дойде в повече, а беше само 3 часа и малко.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Миналата година бяхме на целодневен круиз с това https://www.getyourguide.com/bg-bg/nydr ... e07a5a0530
И честно казано с кеф бих повторил
И честно казано с кеф бих повторил