Тема 1: Съвети и въпроси относно избор на G3х
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Тема 1: Съвети и въпроси относно избор на G3х
В рамките е, да, те бмв много километри слагат, 25-30к или 2 години.
- Beloev909090
- Потребител
-
Здравейте, обмислям покупката на Г30 но задължително с B58 мотора. Като цяло нямам голям избор и като се свързах с хора които вкарват от САЩ ми казаха, че под 60к няма как да се намери хубава(с Xdrive и асистънса) защото ги няма в момента. Разрових се и в Германия, там също вървят между 55 и 65к. Въпросът ми е от къде би било най-правилно да се насоча за покупка. А и нещо цена от 60к за кола на 7г ми идва малко в повече...
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Beloev909090 написа:Здравейте, обмислям покупката на Г30 но задължително с B58 мотора. Като цяло нямам голям избор и като се свързах с хора които вкарват от САЩ ми казаха, че под 60к няма как да се намери хубава(с Xdrive и асистънса) защото ги няма в момента. Разрових се и в Германия, там също вървят между 55 и 65к. Въпросът ми е от къде би било най-правилно да се насоча за покупка. А и нещо цена от 60к за кола на 7г ми идва малко в повече...
Аз взех от щатите преди 3 месеца, но това не е мерило!
Гледаш историята на конкретния екземпляр и какви са интервалите на смяна на маслото. Останалото са подробности.
Цените са си толкова, колкото и да е неприятно.
Мнение за конкретна обява
Някой ходил ли е да гледа тази - https://www.mobile.bg/obiava-11734364153726651-bmw-540-individual
Колата изглежда доста хубава, а пък седи от Януари. Има сервизна история до 68к км и 2021г, за 4 години бая км могат да се навъртят все пак.
В Стара Загора нямам къде да я заведа на доверен майстор, та или ще трябва на собствена преценка, или да уговарям продавача да се разкарва до Пловдив/София.
Ще се радвам на всякакви мнения
Колата изглежда доста хубава, а пък седи от Януари. Има сервизна история до 68к км и 2021г, за 4 години бая км могат да се навъртят все пак.
В Стара Загора нямам къде да я заведа на доверен майстор, та или ще трябва на собствена преценка, или да уговарям продавача да се разкарва до Пловдив/София.

- hotblooded
- Потребител
-
- Кара: G30 530i
- Мечтае да кара: E31 850 CSi
Re: Мнение за конкретна обява
scene написа:Някой ходил ли е да гледа тази - https://www.mobile.bg/obiava-11734364153726651-bmw-540-individual
малко спам, ама.... Хубавите коли, особено ако собственика не бърза и не сваля цената - стоят доста време.
Re: Мнение за конкретна обява
scene написа:Някой ходил ли е да гледа тази - https://www.mobile.bg/obiava-11734364153726651-bmw-540-individual
От към екстри и визия е топ, ако си готов да я купиш се уговори с продавача да се видите в Пловдив Мкар, който даже не е в плводив, а на 2 километра от магистралата, та от Стара Загора си там за 50 мин, от софия за малко над час. Ако му кажеш, че си сериозен и му пратиш някой лев като капаро, според мен няма да има проблем.
- Stan85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 520xd lci 2016
Аз в крайна сметка успях да се сдобия с така желаното г31.
2.0i, xdrive, 04.2021 е автомобилчето. Вайс салон с луксозна дървена ламперия
Отне известно време, 5 или 6 дилъра, преди да се разберем, т.е. някой да ми обърне внимание изобщо, да ми отговори на въпросите, да подпишем договор и да платя.
2.0i, xdrive, 04.2021 е автомобилчето. Вайс салон с луксозна дървена ламперия

Отне известно време, 5 или 6 дилъра, преди да се разберем, т.е. някой да ми обърне внимание изобщо, да ми отговори на въпросите, да подпишем договор и да платя.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Честито колега! Дай малко повече инфо на колко км е, на какви пари я взе, от тук или от чужбина, не е ли малък мотора за това купе, това ли търсеше точно, как се усеща тромава или става за нормален семеен автомобил? 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Stan85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 520xd lci 2016
Благодаря! На 70хил км е, германка. Слизам от 2.0 дизел, 190кс при фейс ф11.
За мен е чудесно семейно комби като размери, разход и динамика.
По-пъргава е от предходната със сигурност.
За мен е чудесно семейно комби като размери, разход и динамика.
По-пъргава е от предходната със сигурност.
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4