СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от laviatan » 13 Юни 2025, 8:57

Don_Diego написа:Банда, как е положението с ремонтите по Тракия посока Бургас?

Според мапс до Нови хан се кара по стария път, след това при Пазарджик пак се отбива и след това е чисто…актуално ли е това?

Утре ще ти кажа :yes:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Юни 2025, 8:59

carmanf1 написа:Засичат ли вече средна скорост по Тракия или още тестват? За един преател питам :ok:

Те и да засичат, закона не е минал. Но има камери по ремонтите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 13 Юни 2025, 9:00

carmanf1 написа:Засичат ли вече средна скорост по Тракия или още тестват? За един преател питам :ok:

Не, още не засичат, един приятел ми каза и на мен.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Юни 2025, 9:15

Ясно…ще има малко нерви на тръгване :banghead:

Дано поне не са се юрнали всички да тръгват в рамките на следващия час :lol:
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 13 Юни 2025, 9:38

Понеделник сутринта имаше малко задръстване на Вакарел, посока Бургас, 20-30 мин. Миналата седмица имаше задръстване около Нова Загора, нямам идея дали продължава.
Ако човек има повече време по подбалканския се пътува добре, нов асфалт до Калофер, е 3-ти месец няма маркировка и има ограничение 50, но това са нормални неща, на Сливен се качвам на магистралата, че от там до Бургас е тъжно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 13 Юни 2025, 13:31

Точете брадвите, грабвайте трионите и газ към морето :lol:

Натоварено си е, аз уцелих и аварирала кола преди Вакарел, та хептен я втасах…после на Пазарджик нацелих и най-примерния тираджия: с ограничението и едната гума в прахоляка, че да се знае, че минава :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 13 Юни 2025, 14:08

Ходих до Пловдив и се върнах.
Движението е "съмтаймс уин съмтаймс люн" :mhihi:
Според трафика от КАТ преценят дали да отбият през Вакарел и Нови Хан.

Пред очите ми стана катастрофа между Тракия и Нови Хан, дано няма загинали :banghead:
Един кретен спря в платното да гледа сергията с домати, онзи отзад спря но третата кола отзад помете сергията здраво.... Господ да ни пази!
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 13 Юни 2025, 17:58

Аз съм на морето вече….със спиране за хапване в Пловдив за 5 часа го взех до Созопол…ядва се. След Ст. Загора почти нямаше трафик, до Пловдив обаче беше сеч :driving:

Отивам да мия колата сега, че не се вижда предницата,а не съм бързал :lol:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Юни 2025, 18:13

kiko написа:Подобни гледам играчите с поршовете много ги тачат, ако имам и аз някой ден бих си взел подобен.За момента ми е през шмайзера къв ми е номера,така и така с изключение на първата,втората ми кола не ги помня :mrgreen: Но искрено се забавлявам на комплексарщината на разни където не си знаят парите с номерата тип саааааа или сххххххх и тн. Дал си една торба $ за номер...ми измисли нещо смислено бе, да те еб@ в тъпата кратуна :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Много ги надценяваш, почти на никой не му дреме за оригиналност, вълнува го само номера да е силен за да е важен той. Гарнирано с черна Г класа е топппп.
Ама напоследък ги налазиха всякакви и им стигат парите само за 3 еднакви цифри. :mhihi: В КАТ настава истински "бой" за разни като 7771 1777 или 8333 8883, че много си приличали. :mhihi: Нищо, че симетрия няма коментари дори стои грозно сравнимо с нещо като 6969 9669 6996 или 9696. В първия даже има скрито послание. :ahah:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 14 Юни 2025, 1:35

Аз пък дали сменям номера или взимам колата с търновски номера, редовно случвам на "хубави" номера. Не, че бих платил за номер иначе, ама явно имам късмет.

2728, 4146, 1515, 9290 са все номера, които ми харесват. Първите три ги взех така, последния в КАТ питах лелката на гишето дали няма някой хубав номер и тя ми вика, ми те вече са с 9 отпред серията, всичко е взето. След 30 минути си взех талоните и гледам 9290 и си го харесах. Тия в пункта, където слагат номера разчесаха как ми слагали такъв хубав номер за без пари.

По принцип не вярвам в петък 13ти, обаче днес след няколкодневна подготовка, си боядисах спирачните апарати и да си призная, толкова не съм се осирал никога с боядисване. Апаратите бяха доста уморени, на единият дори му беше поддало външното уплътнение и беше събрал страшно много мизерия. За щастие вътре нямаше щети. Играх си страшно много и ги подготвих чудесно.

Днес дойде ред да ги боядисам и такова нещо не ми се беше случвало. Обикновено стигам някакво задоволително любителско ниво, но днес не успях. И то много не успях. Разтече се ужасяващо, супер трудно нанасяне и изключително грозен краен резултат. Надеждата ми е да изкарам донякъде разтеченото на водна шкурка, та да ги монтирам, но май нещата отиват да ги правя наново.. От 8-10 години любителски си боядисвам това онова и за пръв път наистина ме е срам да покажа резултата.. , сигурно някой 4 годишен ще се справи по-добре :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 14 Юни 2025, 8:31

Top Gun Maverick написа:[ Нищо, че симетрия няма коментари дори стои грозно сравнимо с нещо като 6969 9669 6996 или 9696. В първия даже има скрито послание. :ahah:

Като видя някой баДка с 6969 винаги ми става много смешно.

По темата - номер абаб, в Софийския КАТ, 300 лева, миналата година. Схемата на уреждачите е, че им бутат заявленията за номер по избор по нагоре в купчината, в зависимост колко са си близки с полицая, който отговаря за това. И в зависимост какъв % ще му кихнат и на него, предполагам. Та затова сигурно искат по 1000 лева, както беше писал Ивански. 350 за тебе, 350 за мене, 300 за системата. Като оня виц за Бойко и строителните предприемачи.

Защото който пръв викнат да избира има наистина много възможности пред него. И като се изредят тарикатите дето са познати или са на % с началника, остават много малко хубави. В скрийншота по-горе няма един хубав номер, всичките са изведени и чакат схема. Така че тая система за избор онлайн е поредната хубава, ама българска работа.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 14 Юни 2025, 14:41

Абе случват се някой път нещата без тия работи...
Аз имам например 0123,4647,4824,1133.
Каквито имало такива :ok:
Ама и да нямах нямаше да си разплета чорапите... :ok: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата