MotoGP / World SBK Сезон 2025

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Re: MotoGP / World SBK Сезон 2025

Мнение от nickstorm » 30 Май 2025, 18:58

alekangg написа:Ясно е, че всичко е възможно.

Не знам за кое интервю говориш, няма нищо ново, освен че се обвинява сам себе си и всяла седмица казва, че Маркес е Господ.

Аки тиенес :arrow:
Quartararo: "Creo mucho en Yamaha, pero sé que si no funciona me iré a un proyecto que ya esté listo"

https://www.marca.com/motor/motogp/gp-g ... listo.html
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Юни 2025, 7:40

Поредното смазване, Марк спечели всички сесии, тренировки и каквото имаше за спечелване, плюс рекорди за обиколки. От 10 години никой не го в правил, а последно пак е бил той...
Беше уникално да се гледат тренировки и квалификация, всяко излизане и сваля с много времето, рекорди, на-бързи обиколки пак с рекорд няколко пъти, все едно другите са мото2.
Най-интересно беше как за няколко обиколки като реши им дръпна, никакъв шанс за никой.
А коментатора кътри, не знам кой е пак, по-простия или другия. Тези хора като говоря не гледат ли екрана не мога да разбера, това че най-редовно се бъркат имена вече не го броя.
Накрая в квалификацията Марк беше в бърза обиколка и по едно време коментатора вика ооо грешка на Марк край, а след секунди излиза междинно червено време с -0,2.

Акоста беше добре и в състезанието Баная се събуди от летаргията. В спринта беше плачевен, както и на квалито.
Имам чувството, че и трето място няма да хване на края на сезона и ще има раздяла с Дукати, а оттам нататък Хонда или Ямаха само надолу вече, явно не може да се променя навиците и стила.

Чак не мога да повярвам колко е зле и как от фаворит и в отбора, изпада така и е в толкова лоша форма.
Но това все пак до някъде е разбираемо с Марк в един отбор, това е кошмара на всеки, да има съотборник Марк, смазването е гарантирано, дори за шампион като Баная.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 09 Юни 2025, 8:06

Така е, очевидно Марк е класа отгоре на всички... Не знам обаче, като съотборник, какъв човек е? Помага ли на другия или не..? Казаха, че много помагал на брат си... Бедзеки кара хубаво, Алдегер също... Жалко, че го няма Мартин. Щеше да е интересно какво щеше да бъде и с него в борбата. Радвам се също така и на битката за второ/трето място, която обикновено се заформя.. Довечера ще гледам и Мото2!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Юни 2025, 8:17

С Баная не си говорят по темата, най-малко са директни съперници! Не знам кой ще помага на директен съперник..., но пък точно в Дукати всеки може да гледа телеметрията на всеки. Но неведнъж, състезатели, съотборници и тест пилоти са коментирали, че е безсмислено да се гледа телеметрията на Марк, защото няма смисъл точно от него.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 10 Юни 2025, 18:31

Вече официално, Топрак е подписал с Прамак Ямаха за 26 г.

От както Джиджи пое юздите в Дукати, всичко се споделя, коментира, обсъжда и сравнява.
Няма тайни, няма паравани, без значение от официален или сателитен отбор е моториста.
Пеко и 93 си говорят и се обсъждат нещата, защото ГП25 си има проблеми и само таланта
на 93 ги прикрива да не изпъкнат очевадно, както е при Пеко и DJ.
В момента ГП24 като цял пакет е по-добър от ГП25.
Всички виждат малкия Маркес, Алдегер и Франко ( който трябваше преди година/две да е пенсиониран и напуснал мото гп, според един капацитет тука ) какво правят с гп24.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 10 Юни 2025, 20:02

Дано да е успешно представянето на турчина в Кралския клас! Според мен, трудно се преценя 'пакета' на тези мотори, защото пилотите са с различни възможности! Миналата година не беше невъзможно, при дадени обстоятелства, да спечели и Маркез с ГП23 пред тези с ГП24...

Снощи изгледах и Мото2... Страхотни са! За пореден път ви препоръчвам да гледате и тази серия! Финала беше с фото-финиш с 3 хилядни разлика (колкото е разстоянието от върха на предната гума до върха на сп.диск)! Битката е до последния метър от доста пилоти!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

MotoGP / World SBK Сезон 2025

Мнение от alekangg » 10 Юни 2025, 20:47

Изображение
И какво точно пратят изброените от Дукати, ДЖ, Морбидели и Алдегер ? Имат 2-3 пъти по-малко точки от Алекс, много добри са нали?

Нали 93 го бяхте пенсионирали, имаше десетки плюнки, че дори подиум няма да хване повече, камо ли победа.

Гурото на ВР обяви че Дукатито е нелегално, че чак Джиджи го нахрани да млъкне.

Представям си, ако е добре Дукатито 25, че вероятно втория ще е на 20сек след 93, защото той и сега ги мачка доволно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 10 Юни 2025, 23:57

Алекс просто случи на мотор, даже не съм сигурен дали миналия сезон успя да събере повече от 200 точки общо :mhihi: На Алдегер това не му ли е първия сезон при големите? Пък ДЖ си е типичния средностатистически рейенапарильяс :mrgreen:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 11 Юни 2025, 9:08

Просто когато има мотор, кара, не всички могат, видно е останалите Дукатита.
А и Алекс не е за подценяване, все пак е шампион и в двата по-долни класа, за разлика от много други пилоти, които не са ставали никога, в нито един клас.
Диджи си е чист средняк, точно както Бастианини и разни други, които имат инцидентни победи и до там.
Един Педроса не стана световен в кралския, ама няма човек който да каже, че не е много добър.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 11 Юни 2025, 12:38

Това, с шампионските титли, е много относително! Като случиш някой феномен по същото време и край! Можеш да си вечния втори, примерно... В тениса не е ли пак така? Четиримата големи и другите колкото и да са добри - нямат шанс покрай тях!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 16 Юни 2025, 8:00

Поредния кръг на СуперБайк-сериите.. Турчина беше безапелационен! Вече е на 9т. от Булега. Интересно как на различни писти всеки от двамата има предимство! Поне става интересно за нас страничните наблюдатели!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 22 Юни 2025, 20:32

Поредното разцепване от 93.
Щом на тази писта се случи това, Баная е пътник не за титлата-там е ясно, а от отбора ми се струва.
Една от любимите му писти, с големи успехи, не стигна дори до подиум, поне се бориха страхотно първите 7-8 обиколки. Според мен, това е последния пирон в ковчега му, просто е напълно пречупен.

Пич е, но това е положението, малко както става с Макс и съотборниците му във Ф1, ама тук говорим за световен все пак.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 12 Юли 2025, 15:58

След спринта дадоха Баная, чак ми е жал, щеше да се разреве буквално..
Сухо, мокро, всякакви писти 93 си играе с другите. Всякакви рекорди ще бъдат подобрени този сезон.
Има хъс, все едно се бори за първа победа.

Предишна

Назад към Извън Темата