Скапани пътища
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Бумърчето
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320ci
- Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo
Скапани пътища
Пиша във Форума с надеждата тази тема да стане поне тук основна. Нека и модераторите да преценят. В нашата миличка България основната пътна мрежа е направена по времето на БАЙ ТОШО. С големи букви щото от негово време само се кърпи. Така-някой задава ли си въпроса какъв асфалт се слага съставки едно към гьотере важното да е без пари. Как авропейските технологии за изработване на гуми се съчетават с нашето качество на асфалт??? Моя личен опит и резултат е много слаба оценка да не употребявам френски език
. Точно поради тази причнина загиват хора!!! Винаги обаче шофьорът е виновен и винаги не е съобразена скороста!!! Спирачния път поради калпав асвалт не е от значение нали
На магистрала Хемус аз лично съм засичал река от вода от едната до другата страна на платното поне на 5 места до Търговще- НЕДОПУСТИМО за МАГИСТРАЛА. На едното мой приятел си загуби дъщерята
точно като излезеш от Варна на моста................... Там се слага НЕКРОЛОГ загинаха и двете деца. И ПОСЛЕ кво камери софтуери ограничения пълните простотии на елементарни популисти, че като си оворят си и вярват, ИДИОТИ, които крият основния ПРОБЛЕМ "СКАПАНА ПЪТНА МРЕЖА" за която като се прави нова даже, пътуват сакове от нашия джоб за частни народни----- сетете се сами за потока
Моя призив е да отбелязваме проблемните места и да не си мълчим щото утре ваш роднина ще изгубите и 10 години прокоратурата ще се чуди как като замита вината на некадърниците с връзки...... абе къде отидоха саковете с пари а............ и къде ще отиват пак
Азнаете ли за синя зона във Варна парко място колко се плаща 300 и да не плащамомчето има пари купи ел.Дачия дето пред къщи не може да се зарежда 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Скапани пътища
За скапания асфалт у нас си е така от как свят светува и няма да се промени нищо, не знам какво очакваш..
Обаче какво общо има платената зона? На мен не ми харесва, хора да си държат таратайките, понякога по 2-3-4 броя безплатно на пътя, защото е общ.
Обаче какво общо има платената зона? На мен не ми харесва, хора да си държат таратайките, понякога по 2-3-4 броя безплатно на пътя, защото е общ.
Напълно съм съгласен, но какво да отбелязваме, то навсякъде е така.
Имам предвид за цяла България с някои изключения.
Имам предвид за цяла България с някои изключения.
На мен ми е интересно друго, всички са наясно със скапаните пътища, ниското качество вложени материали, лошото състояние, старият автопарк...
И въпреки това огромна част от шофьорите карат сякаш от това им зависи живота, ограниченията се надвишават задължително, изпреварва се изключително рисково, изобщо, кара се все едно са по отсечките на подготвена писта, а не по едни от най-некачествените пътища в Европа.
Качеството на пътищата е отговорност на държавата, но шофирането по тях е лична отговорност, и там шофьорите показват същата безотговорност, каквато и държавата. Та от там и черната статистика си се точи постоянно...
ПП - Тази тема ми изглежда като част от "България на първо място по смъртност...", която я има от години в Извън темата.
И въпреки това огромна част от шофьорите карат сякаш от това им зависи живота, ограниченията се надвишават задължително, изпреварва се изключително рисково, изобщо, кара се все едно са по отсечките на подготвена писта, а не по едни от най-некачествените пътища в Европа.
Качеството на пътищата е отговорност на държавата, но шофирането по тях е лична отговорност, и там шофьорите показват същата безотговорност, каквато и държавата. Та от там и черната статистика си се точи постоянно...
ПП - Тази тема ми изглежда като част от "България на първо място по смъртност...", която я има от години в Извън темата.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
.....тука е така.......... 

5 мнения
• Страница 1 от 1