Счупено копче за радио на Х3 2016г и още нещо
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Счупено копче за радио на Х3 2016г и още нещо
Здравейте, имам следния проблем. На автомивка са ми откинали цялото копче за увеличаване и намаляване и не съм сигурен как се подменя, дали се сменя целия модул или може само копчето и ако да как се прави и дали някой има идея от къде да го взема? Ако някой във форума предлага такъв тип части можв да ми пише...
Другото което е че амортисьорите на багажника или поне единия прави някакви проблеми и когато натиснеш копчето за затваряне на багажника той се затваря само малко и така трябва да го натиснеш да кажем 3-4-5 пъти за да се затвори напълно, но пък се отваря нормално целия, дали това е софтуерен проблем или е заминал целия или не дай си боже и двата....
Другото което е че амортисьорите на багажника или поне единия прави някакви проблеми и когато натиснеш копчето за затваряне на багажника той се затваря само малко и така трябва да го натиснеш да кажем 3-4-5 пъти за да се затвори напълно, но пък се отваря нормално целия, дали това е софтуерен проблем или е заминал целия или не дай си боже и двата....
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Счупено копче за радио на Х3 2016г и още нещо
Колега , зависи кое са изкъртили .. само "шапката " или са счули и врътката , щото ако е врътката си загазил, смисъл ротационен енкодер се води и трябва да си е тоя иначе ...
Относно багажника има датчици който са вътре в амортисиорите, най вече те се преебават , тръгнал си
за подмяна.
Относно багажника има датчици който са вътре в амортисиорите, най вече те се преебават , тръгнал си

2 мнения
• Страница 1 от 1