СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от barty » 29 Май 2025, 21:12

mirko0 написа:
barty написа:Имам много тЪп проблем :ok:
Управител съм на една фирма и повече от година искам да ме сменят :mhihi: обаче собственика само обещава и не ме сменя :ok:

Чудя се каква магария да измисля че да ме разкарат най-накрая :mhihi:

Подай искане за заличаване като управител до дружеството по 141, ал. 3 от ТЗ, и ако не те заличат до 1 месец, можеш сам да заявиш заличаването си в Търговския регистър. После, ако ти се занимава, изчакай 3 месеца да видиш дали ще впишат нов управител и подай сигнал до прокуратурата, че дружеството е без управител повече от 3 месеца, което е основание за прекратяването му. :mhihi:

Това е план Б, който лека полека става план А.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Май 2025, 23:06

Spunky написа:Знаем ги тия марки и може само да си ги преместим в другия крачол с колегата Джей Лено :mhihi:

Don_Diego написа:Аз лично обичам чистото и подреденото, навсякъде! Вкъщи, колата, дрехите, гаража, работното място всичко трябва да е в приличен и спретнат вид :oops:

Това звучи, като OCD с корен "какво ще кажат хората?"

Ocd имам ама корена е безкрайно далеч от това дето си написал. Абсолютно ми е все тая какво ще кажат хората :lol:
Даже бих казал колкото по-малко хора ме харесват, толкова по-добре :lalala:

Това да съм спретнат е от самоуважение, а да ми е чисто и подредено защото обичам да си знам кое къде ми е и да не го търся всеки път като ми потрябва :bchug:

Както и да е на коренно различни мнения сме по въпроса и затова света е толкова шарен :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 29 Май 2025, 23:40

Аз по принцип обичам да ми е чиста колата, но ме мързи да я мия.
Когато съм имал гараж съм я поддържал по-чиста.
Сега нямам гараж (ползвам го за мотори), колата стои навън и буквално няма смисъл от миене щото след час е прашна или са я маркирали птичките. :lol:

Мия я за някой повод или като ми стане твърде скучно.

Страничен въпрос:
Някой регистрирал ли е чисто нов автомобил в бг? С колата ли се ходи в КАТ или само с документи?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 30 Май 2025, 0:12

Не е ли представителството/лизингодателя да ти я свърши тази работа? :dunno:

Иначе само документи отиват до кат като е от магазина :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 30 Май 2025, 6:57

Ако е на лизинг - лизингодателя я регистрира. Ако е кеш - или сам отиваш с документите, или плащаш на дилъра (около 300 лв беше в Ауто Бавария) + пълномощно и не се занимаваш с висене в КАТ.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 30 Май 2025, 8:17

Пратките от Амазон.де на всички ли идват в офис вече, а не до адрес ? Откакто започнаха да идват с Еконт, все в офис ми карат. Трябва да е до адрес, предния път им писах - 10 евро промокод ми пратиха. Сега пак ме чака пратката в Еконта, другата седмица още една чакам - пак там ще я пратят. Май ще им пиша, да пращат промокодове, докато почнат да ги пращат на адрес :mhihi: Твърдят, че румънската фирма FAN бъркала работата, но и от други сайтове минава през там - няма проблем.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 30 Май 2025, 8:48

мойте от амазон.де идват винаги до адрес в София, често поръчвам. До сега не съм имал пратка да е дошла в офис.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 30 Май 2025, 8:53

С кое идват обаче ? Преди идваха със Спиди до адрес. Вече обаче Еконт ги поемат и отиват в офис :no: И се оправдават с румънците. Обаче и преди минаваха през румънците, и от Бестсикретс минават през тях, не е имало проблеми. За мен Еконт са проблема :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 30 Май 2025, 9:07

Моите последни неща оттам дойдоха със спиди преди няколко месеца. Бяха до адрес, но в последствие ги пренасочих до автомат, че нямаше да съм на адреса когато щяха да дойдат :dunno:

Еконт обаче наистина са зле, когато и да ги напсуваш все ще си закъснял :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 30 Май 2025, 9:09

Преди време със сигурност Еконт бяха по-добре от Спиди, но вече не мисля.

П.П. И днеска в чата с Амазон ми се падна Ахмед. Нито ми даде 10 евро, нито каза, че повече няма да правят така :lol: Нито можел да подсигури следващата пратка да е до адрес. Тея нашите куриери и Амазон ще съсипят :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 30 Май 2025, 20:44

Днес получих пратка от Амазон ДЕ в адреса ми в БГ, били са пред нас, но аз все още не съм в страната помолих ги да оставят в офис на Еконт. Преди седмица отново ми звъннаха, пак същата история. Става въпрос за Асеновград, за София не знам как стоят нещата.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 30 Май 2025, 23:15

TNT написа:С кое идват обаче ? Преди идваха със Спиди до адрес. Вече обаче Еконт ги поемат и отиват в офис :no: И се оправдават с румънците. Обаче и преди минаваха през румънците, и от Бестсикретс минават през тях, не е имало проблеми. За мен Еконт са проблема :dunno:

С fan courier ги пращат, аз ги получавам на адрес с еконт.
Доставчика даже ме познава вече и звъни по рано, че не винаги съм на адреса, но съм близо. Първите няколко пъти като ме нямаше препращах към офис, но така ме таксуват по 4лв. Отгоре и спрях да го правя.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 31 Май 2025, 3:47

streetz написа:Ако е кеш - или сам отиваш с документите..

Don_Diego написа:Иначе само документи отиват до кат като е от магазина :yes:

Дам, така беше. Като допълнение - в КАТ проверяват в един списък дали официалния представител на марката, от където си купил автомобила е декларирал пред тях, че е ОФИЦИАЛЕН, за да могат да ти дадат номерата в ръка, без машината да минава през канала.
Ако представителството го няма в списъка, не ти дават номерата и искат да си докараш новата придобивка на място. :D
Аз изкарах късмет, дадоха ми номерата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 31 Май 2025, 11:46

Какво си купи? :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 31 Май 2025, 12:30

Нисан Кашкай :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата