Помощ с два въпроса за G01/G02
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
Re: Помощ с два въпроса за G01/G02
Вчера бях в МКар София за този казус. Цял ден стоя при тях, всякакви диагностики и правиха и тестове и накрая казаха, че нищо и няма. Никакви грешки не давала, термостати и датчици били наред и нямат обяснение. Накрая я оставили да работи 30мин на място на вън на слънце и стрелката на температурата не излязла от синьото. Казаха, че нямат обяснение и ще пишат на БМВ Мюнхен за съдействие, защо се получава така. И на мен ми е много странно.
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07'
- Мечтае да кара: BMW M2
Т.е. реално колата е стоплила двигателя и е вдигнала градусите, но стрелката показва/стои в синия сектор по някаква причина..? Т.е. показанието е нереално, а не че има проблем със загряването?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- damian2112
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G05 LCI xDrive40i, R56 Mini Cooper
goppe написа:При мен е като при колегата Алонсо - на загрят двигател ако угася и запаля дори след час - два (на пролетно време) стрелката буквално си седи закована в центъра. Трябва половин ден престой, за да падне в синьото. Та в тази връзка и на мен не ми се струва нормално да падат температурата толкова рязко при вас. Каквито и хот-колд клаймът региони да имат колите, според мен температурата трябва да се пада доста по-бавно, отколкото сте го описали при вас. Другото вече е самото показание да не е много коректно, но ме съмнявама. Моята е 40i от Канада.
Моята X5 40i се държи по същия начин (немска е с mild hybrid).
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2