СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Е кво като я развалят, нема ти падне бронята
А кал върху колата е проблем на стъклата и на всяка бензиностанция можеш си ги измиеш. Другото ми се струва ненужен разход на пари и време, ако пак ще се изцапа веднага.
Spunky написа:Мен нещо ми пука дали са чисти. Аз карам и в пустинята и там събира яко прах, ама това е патина от използванеА ако пък се цапат така за няколко часа/дни, за какво въобще трябва да се мие? Зимата го разбирам.
Ето защо трябва
Аз мия може би на 2 месеца, или чистя малко с препарат като избия мухите на някое по-дълго пътуване.
Просто почва да ме дразни в един момент като се събере мръсотия и трябва да я гледам в гаража
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз като си мия колите си почивам, няма значение лична или служебна - колата трябва да блести!
Имало е случаи са мия по два пъти на ден - не ми пречи изобщо.
Скоро някой ми обясняваше как не му пукало дали му е чиста колата или не (караше кола за стабилна 6 цифрена сума)…това не го разбирам
. Да изсипеш малко състояние за нещо и да не полагаш минимални грижи за него
. Излишно е да казвам, че вътре беше кочина и всички джобове на вратите бяха пълни с боклук, стелките супер зацапани и сигурно имаше една кофа пясък и чакъл вътре 
Имало е случаи са мия по два пъти на ден - не ми пречи изобщо.
Скоро някой ми обясняваше как не му пукало дали му е чиста колата или не (караше кола за стабилна 6 цифрена сума)…това не го разбирам
. Да изсипеш малко състояние за нещо и да не полагаш минимални грижи за него
. Излишно е да казвам, че вътре беше кочина и всички джобове на вратите бяха пълни с боклук, стелките супер зацапани и сигурно имаше една кофа пясък и чакъл вътре Re: СПАМ ТЕМА
enigma написа:Ето защо трябва![]()
За вътре нищо не казвам. Ф90тката ми е учудващо чиста отвътре
Като бях малък и пак не си миех колите често, си мислех, че като си купя нова хубава кола, ще си ми идва да я мия. Ми продължава да не ми пука, ако ще и 7 цифрена да е. Даже, с по-скъпите предпочитам да са убит цвят и мръсни, поне да видят хейтърите, че правя опит да не ги дразня толкова
Вътре обаче, не търпя боклуци и да е мръсно и събирам с една малка прахосмукачка.
Don_Diego написа:това не го разбирам. Да изсипеш малко състояние за нещо и да не полагаш минимални грижи за него
. Излишно е да казвам, че вътре беше кочина и всички джобове на вратите бяха пълни с боклук, стелките супер зацапани и сигурно имаше една кофа пясък и чакъл вътре
Ще ти обясня- хубавата кола поне аз я купувам заради динамиката, технологиите, един вид- удоволствието от карането й- все неща които колко е лъскава отвън няма значение. Виж отвътре е чистя защото не понасям да седя в мръсотия и неразбория но това е друго.
За мене хората които си мият редовно колите отвън просто обичат да бъдат виждани в лъскави возила. Разбирам ги, но не споделям.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Добре де…да си купиш хубави дрехи и да не ги переш е почти същото 
Не го разбирам
Аз лично обичам чистото и подреденото, навсякъде! Вкъщи, колата, дрехите, гаража, работното място всичко трябва да е в приличен и спретнат вид

Не го разбирам
Аз лично обичам чистото и подреденото, навсякъде! Вкъщи, колата, дрехите, гаража, работното място всичко трябва да е в приличен и спретнат вид
Spunky написа: Ми продължава да не ми пука, ако ще и 7 цифрена да е. Даже, с по-скъпите предпочитам да са убит цвят и мръсни, поне да видят хейтърите, че правя опит да не ги дразня толкова![]()
Определени марки и модели имаш известни задължения да поддържаш имиджа на марката, та не може да ги неглежираш чак толкова.
Е, можеш, ама ако изтекат снимки някъде може да се заядат за определени гаранции, или дори да не ти предложат някой друг ограничен модел. enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Знаем ги тия марки и може само да си ги преместим в другия крачол с колегата Джей Лено
Това звучи, като OCD с корен "какво ще кажат хората?"
Don_Diego написа:Аз лично обичам чистото и подреденото, навсякъде! Вкъщи, колата, дрехите, гаража, работното място всичко трябва да е в приличен и спретнат вид
Това звучи, като OCD с корен "какво ще кажат хората?"
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Имам много тЪп проблем
Управител съм на една фирма и повече от година искам да ме сменят
обаче собственика само обещава и не ме сменя
Чудя се каква магария да измисля че да ме разкарат най-накрая
Управител съм на една фирма и повече от година искам да ме сменят
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
barty написа:Имам много тЪп проблем![]()
Управител съм на една фирма и повече от година искам да ме сменятобаче собственика само обещава и не ме сменя
![]()
Ако жена му е хубава, може да я...

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
mr_petroff написа:barty написа:Имам много тЪп проблем![]()
Управител съм на една фирма и повече от година искам да ме сменятобаче собственика само обещава и не ме сменя
![]()
Собственикът е в чужбина, жена му не я познавам

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
mr_petroff написа:barty написа:Имам много тЪп проблем![]()
![]()
2025 г. може и шефа
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Lenco написа:mr_petroff написа:barty написа:Имам много тЪп проблем![]()
![]()
2025 г. може и шефа
Аааааа, и да вземе да му хареса?

- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320A
barty написа:Имам много тЪп проблем![]()
![]()
Подай искане за заличаване като управител до дружеството по 141, ал. 3 от ТЗ, и ако не те заличат до 1 месец, можеш сам да заявиш заличаването си в Търговския регистър. После, ако ти се занимава, изчакай 3 месеца да видиш дали ще впишат нов управител и подай сигнал до прокуратурата, че дружеството е без управител повече от 3 месеца, което е основание за прекратяването му.
- St.Trinity
- Потребител
-
Хвани някой който си търси работа, запознай ги, и кажи на собственика: Водя ти новия управител който съм въвел в работата и той ще ме замества от другия месец. Това, би трябвало да го провокира да се захване по-сериозно с намирането му на твой заместник ВЕДНАГА! А, какво печели този който ще заведеш? Възможността наистина да го назначат, дори и на по-ниска длъжност.barty написа:Управител съм на една фирма и повече от година искам да ме сменятобаче собственика само обещава и не ме сменя
![]()