СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: СПАМ ТЕМА
ildivvy написа:...
Колата е 2003 на 118хил.км в момента, внесена от Северна Италия преди година и половина, иска малко 'освежаване' в салона и някои дреболии, които може и да си останат... Ще видим, какво ще стане във времето напред...
Честито, колега, много емоции да ти дава

Щом е италианка, надявам се да си проверил и кътните зъби, че има документални изненади с тях понякога

Аз след 9 години ходене по мъките най-накрая се отървах от една 'талянка, та повече не искам и да ги подушвам

По: Ще пиша ъпдейта в темата по късно, ако на някой му е интересно, че сега нямам време

Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
ildivvy написа:Явно всички са по-ентусиазирани от мен за момента... На мен ми е малко 'свито' все още, макар да няма кой знае какви причини за това... Благодаря за пожеланията!
Колата е 2003 на 118хил.км в момента, внесена от Северна Италия преди година и половина, иска малко 'освежаване' в салона и някои дреболии, които може и да си останат... Ще видим, какво ще стане във времето напред...
Ох котьооо. Ти го опъни малко по завоите из Родопите със свален таван и така ще ти се отвори сърцето, че...

Честито, безаварийно и само усмивки!

Тука са се появили няколко такива с ръчни скорости на пазара и им искат повече пари от за Бокстер.

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Nickelback написа:ildivvy написа:...
Честито, колега, много емоции да ти дава
Щом е италианка, надявам се да си проверил и кътните зъби, че има документални изненади с тях понякога
Аз след 9 години ходене по мъките най-накрая се отървах от една 'талянка, та повече не искам и да ги подушвамviewtopic.php?t=423710
По: Ще пиша ъпдейта в темата по късно, ако на някой му е интересно, че сега нямам време
Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
Хайде сега приказки... Колата е регистрирана вече в БГ, още преди 2 години горе-доло... Там е взета от първи собственици, които се познават с роднините на човека от тук... Би трябвало всичко да е наред!
Благодаря много на всички за искрените пожелания! Да ви се връща 100-кратно!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ох днес ми е вече по-спокойно и мога да ти честитя както си трябва
Със здраве да си я караш и от мен да знаеш, че много скоро ще започнеш да и се кефиш...ама много. Сега ти е странно защото не е първият ти избор като бройка от модела. Аз имах същата дилема: изтървах една уж страхотна кола тук и къде от яд, къде от спортна злоба скочих в буквално най-евтината приличаща на нещо кола от Германия. В другата тема ти обяснявах какви премеждия имах по закупуването, та като я взех реално ми беше готино и в същия момент си мислех какъв тъпанар съм да я сътворя тая тъпотия от прост инат
.
Късмет или не се случи да попаднах на страшна бройка: състояние, история и екстри буквално нямаха еквивалент на пазара, още повече за тези пари. Да чукна на дърво - само усмивки от тогава насам (изключая ядосването когато давам пари за нея, а не я карам
. Това са моментите когато ми идва да я продам, после оглеждам пазара и като видя какви гробници се продават на космически суми се сещам, че трябва да я пусна на двойна цена и страстите ми се охлаждат
)
Всякакви забележки се оправят, мен ако питаш остави някоя минимална, която не те дразни да си я има за да не хваща уроки. Повярвай ми голямо цъкане пада като те видят с подобен тип кола, пък била тя и по-стара година
Днес вече ми е по-спокойно, почти съм на финалната права на ремонта в офиса.
Смяна на цвят + освежаване на таваните минаха в началото на месеца: имах малко притеснения относно избрания цвят, но се получи страхотно
Вчера циклиха паркета - уж безпрахово...не ми се мисли праховото какво е
. Голяма драма с избора на фирма, всеки товари цената жестоко. В крайна сметка викнах едни и за 1 ден го направиха. Сложихме уж най-добрия и твърд лак на пазара...да видим сега защо толкова го хвалят. Има сега дребни корекции след лакирането, но бързо ще ги оправят.
Остана осветлението и сме готови, мебелите са поръчани и в процес на реставрация или изработка
Съкрати ми живота тоя ремонт...с две думи майсторите и интериорните дизайнери са кожодери. Първата оферта за ремонта + мебели беше 120к без ддс. Заядох се и всичко си организирах сам - мисля, че ще се вместя в 50к с ддс като включвам и основното почистване след ремонта в тази сума

Със здраве да си я караш и от мен да знаеш, че много скоро ще започнеш да и се кефиш...ама много. Сега ти е странно защото не е първият ти избор като бройка от модела. Аз имах същата дилема: изтървах една уж страхотна кола тук и къде от яд, къде от спортна злоба скочих в буквално най-евтината приличаща на нещо кола от Германия. В другата тема ти обяснявах какви премеждия имах по закупуването, та като я взех реално ми беше готино и в същия момент си мислех какъв тъпанар съм да я сътворя тая тъпотия от прост инат

Късмет или не се случи да попаднах на страшна бройка: състояние, история и екстри буквално нямаха еквивалент на пазара, още повече за тези пари. Да чукна на дърво - само усмивки от тогава насам (изключая ядосването когато давам пари за нея, а не я карам

Всякакви забележки се оправят, мен ако питаш остави някоя минимална, която не те дразни да си я има за да не хваща уроки. Повярвай ми голямо цъкане пада като те видят с подобен тип кола, пък била тя и по-стара година

Днес вече ми е по-спокойно, почти съм на финалната права на ремонта в офиса.
Смяна на цвят + освежаване на таваните минаха в началото на месеца: имах малко притеснения относно избрания цвят, но се получи страхотно
Вчера циклиха паркета - уж безпрахово...не ми се мисли праховото какво е

Остана осветлението и сме готови, мебелите са поръчани и в процес на реставрация или изработка
Съкрати ми живота тоя ремонт...с две думи майсторите и интериорните дизайнери са кожодери. Първата оферта за ремонта + мебели беше 120к без ддс. Заядох се и всичко си организирах сам - мисля, че ще се вместя в 50к с ддс като включвам и основното почистване след ремонта в тази сума
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Повече такива трябва да има, които сами да си правят нещата, понеже иначе пиявиците изнагляват. Смучат колкото могат, после ако трябва ще се задават от смукане и ще го изплюят, но важното е да го изсмучат. Всичкото!
- St.Trinity
- Потребител
-
Добре дошъл обратно във клуба.ildivvy написа:...

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз съм с твърд таван и не го мисля много!
Иначе за миене само аз, единствено когато е на подръжка за керамиката друг човек я мие.
Подкован съм с препарати от А до Я и след мивка може да се бръснеш в отражението
Иначе за миене само аз, единствено когато е на подръжка за керамиката друг човек я мие.
Подкован съм с препарати от А до Я и след мивка може да се бръснеш в отражението

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
ildivvy написа:...
Честито, много безаварийни и НЕтечащи километри.
Пусни някоя снимка.
Винаги съм признавал, че любимия ми кабриолет е z4/e89/35i/dual-clutch Getrag .........
БМВ имат комплект за поддържане на гюруци, който върши работа.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Е, моята е от първите... Поколението Е85 !

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Между другото, германеца, чиято кола не ходих да взема, ми е писал следното:
Hallo Iliya,
unsere Werkstatt hat den Motor des Z4 untersucht und herausgefunden, dass die Steuerkette übergesprungen ist.
Der Motor läuft nur im Notbetrieb und es muss eine neue Steuerkette eingebaut werden.
Hast Du Interesse, das Auto zu einem niedrigeren Preis zu kaufen?
Es ist momentan nicht fahrbereit und muss auf einen Transporter geladen werden.
Mein Preisangebot: 4.900 Euro
Viele Grüße,
Franz
Явно, някой горе гледа... Иначе, мисля, че някой може да се уреди с добра база за хубава кола. Ако има интерес, ще дам координати на лично. Първи собственици, под 130хил.км реални, перфектно състояние на салон и купе! М-седалки и волан...
Hallo Iliya,
unsere Werkstatt hat den Motor des Z4 untersucht und herausgefunden, dass die Steuerkette übergesprungen ist.
Der Motor läuft nur im Notbetrieb und es muss eine neue Steuerkette eingebaut werden.
Hast Du Interesse, das Auto zu einem niedrigeren Preis zu kaufen?
Es ist momentan nicht fahrbereit und muss auf einen Transporter geladen werden.
Mein Preisangebot: 4.900 Euro
Viele Grüße,
Franz
Явно, някой горе гледа... Иначе, мисля, че някой може да се уреди с добра база за хубава кола. Ако има интерес, ще дам координати на лично. Първи собственици, под 130хил.км реални, перфектно състояние на салон и купе! М-седалки и волан...

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Говорим за N46B20 ... Нищо нечувано и невиждано за този мотор!

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
ildivvy написа:BMW Z4 2.5 с ръчна скоростна кутия...
Как N46 ?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер