СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: СПАМ ТЕМА
ivanski_2 написа:Признайте си кой от форума беше на събитието с лепенката на предното съкло на форума
Много от сегашните собственици на Доджове са бивши/настоящи собственици на БМВ, както и аз. Жалкото е, че повечето явно бързо са забравили от къде са тръгнали и ми прави впечатление, че в групата във фейсбук яко се солят БМВ-тата от тях. Пази боже сляпо да прогледа

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Това сляпо да прогледа нещо не го разбрах. Ако е Вайпър да се надува някой, че кара совалка(ако е надувка по природа говорим)ама иначе...просто готина кола в нечии очи, какво толкова има да се надува, че и да соли другите марки, било то БМВ в случая? Двете марки са много различни. 
Или викат нещо от сорта като дойде Демона, знаеш ли какво ще ги прави...
което граничи нали с онова ще се обадя на батко.
Но хора всякакви, вносът от САЩ шанс на много хора да имат поле за изява. Според мен тези с по-големи възможности сменили марката не плюят по нея, по-скоро някакви, които много държат другите да знаят, че не са се прекарали и даже са изтаковали дявола във въздуха. Разбира се защото са умни, а другите не чак толкова.

Или викат нещо от сорта като дойде Демона, знаеш ли какво ще ги прави...

Но хора всякакви, вносът от САЩ шанс на много хора да имат поле за изява. Според мен тези с по-големи възможности сменили марката не плюят по нея, по-скоро някакви, които много държат другите да знаят, че не са се прекарали и даже са изтаковали дявола във въздуха. Разбира се защото са умни, а другите не чак толкова.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Top Gun Maverick написа:Това сляпо да прогледа нещо не го разбрах. Ако е Вайпър да се надува някой, че кара совалка(ако е надувка по природа говорим)ама иначе...просто готина кола в нечии очи, какво толкова има да се надува, че и да соли другите марки, било то БМВ в случая? Двете марки са много различни.
Или викат нещо от сорта като дойде Демона, знаеш ли какво ще ги прави...което граничи нали с онова ще се обадя на батко.
Да и двете марки са много различни като усещане, като мен и двете марки продължават да си ме кефят, за това и нямам намерение да се отървам от е46-та. Обикновено човек бързо забравя от къде е тръгнал, по какви пътеки е вървял и на какво се е радвал. Малко ми наподобява следното: да отидеш да се изплюеш в кладенеца, от който си пил вода, след като си намерил нов кладенец.
На този етап хубавото на американките е, че родните мангусти още не са ги налазили и като гледам нямат много интерес. В тяхната култура не е ли мерцедес, ауди или бмв не ми го хвали

ivanski_2 написа:Признайте си кой от форума беше на събитието с лепенката на предното съкло на форума
Еха… 345 кубика… яката раота …

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ами готина е количката обаче ако трябва да сме честни не е нищо особено , нито нищо бързо нито нищо уау… да различна е ама до там не мога да разбера хората които си взимат нещо подобно и вече си мислят че карат кой знае какво ….alx написа:ivanski_2 написа:Признайте си кой от форума беше на събитието с лепенката на предното съкло на форума
Да не говорим колко от тези коли на пътя са 3.6 на газ и собствениците като им кажа че съм дал 1к да ми отключат компютъра спрат мдс и вдигнат оборотите и сменят термостата и се почва “ оооо ти си луд толкова много пари ….” Даже един с подобен ми се хвалеше как си взел гуми за 130 лв бройката ….. казах му че последно съм взимал на тази цена преди около 10 години и то 15 ки ….
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Е, за всеки влак си има пътници!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Най-накрая уцелих хубаво време и няколко почивни дни и се хванах да сортирам боклуците из гаража, дето се натрупаха през зимата и беше пълен хаос вътре, не можех да си стигна рафтовете и да си намеря инструментите - ужас.
Та съм доволен от свършеното, утре се надявам да останат няколко часа, та да започна процеса по подреждане обратно.
И трябва да видя къде наблизо има вторични суровини, ще да предам квото метални боклуци вече не ми трябват, че се натрупаха.
Та съм доволен от свършеното, утре се надявам да останат няколко часа, та да започна процеса по подреждане обратно.
И трябва да видя къде наблизо има вторични суровини, ще да предам квото метални боклуци вече не ми трябват, че се натрупаха.

ivanski_2 написа:Ами готина е количката обаче ако трябва да сме честни не е нищо особено , нито нищо бързо нито нищо уау… да различна е ама до там не мога да разбера хората които си взимат нещо подобно и вече си мислят че карат кой знае какво ….alx написа:ivanski_2 написа:Признайте си кой от форума беше на събитието с лепенката на предното съкло на форума
Да не говорим колко от тези коли на пътя са 3.6 на газ и собствениците като им кажа че съм дал 1к да ми отключат компютъра спрат мдс и вдигнат оборотите и сменят термостата и се почва “ оооо ти си луд толкова много пари ….” Даже един с подобен ми се хвалеше как си взел гуми за 130 лв бройката ….. казах му че последно съм взимал на тази цена преди около 10 години и то 15 ки ….
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не ме разбра … няма значение

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Всичко под 500ci не буди интерес!
И все пак...понеже още си събирам информация да питам и тук някой дали е имал/карал Mazda CX-5 от поколението 2018+ с 2.5 бензин.
Чудя се дали да не се насоча на там тъй като ми харесват като интериор и екстериор.
Малко ме притеснява тоя мотор дали няма да е кон умрял...но за сметка на това гладен на вълк.
Другата малко по-голяма алтернатива си остава grand cheroke 3.6 пак от тия години до преди 2020.
Съботно/неделна с цел ходене по магазини/море/почивка.
За работа коли си имам и лични и служебни.
Зор по 10К на година правя с личните автомобили като последно време и това е много.
Та...вие сте..
П.С. Плюса на маздата е че ще ми влезе в гаража.За гранда по скоро май няма да може за много малко.

И все пак...понеже още си събирам информация да питам и тук някой дали е имал/карал Mazda CX-5 от поколението 2018+ с 2.5 бензин.
Чудя се дали да не се насоча на там тъй като ми харесват като интериор и екстериор.
Малко ме притеснява тоя мотор дали няма да е кон умрял...но за сметка на това гладен на вълк.
Другата малко по-голяма алтернатива си остава grand cheroke 3.6 пак от тия години до преди 2020.
Съботно/неделна с цел ходене по магазини/море/почивка.
За работа коли си имам и лични и служебни.
Зор по 10К на година правя с личните автомобили като последно време и това е много.
Та...вие сте..

П.С. Плюса на маздата е че ще ми влезе в гаража.За гранда по скоро май няма да може за много малко.

В работата шефа взе служебна мазда 6 комби с този мотор,автомат,в момента е на 60к,върви добре не е ламя,среден разход за тея км е 8,5/100,кара се Пловдив-София,но натиска 140-160км,аз съм го возил Пловдив-Харманли-Бургас и обратно по същия маршрут даде 7разход карал съм макс 130 по магистрала и с ограниченията по села и градове,до сега само обслужване и нищо друго,колата е на 3год купена е чисто нова
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
карам спокойно
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Едни негодни мангали си купиха къща до моята на село...
И всяка събота и неделя, както и днес, не пропускат да надуват яки кючеци от някакво голямо Сони, от тея светещите, запазената марка на всеки мангал.
Пробвах да говоря с тях, не става, виках полиция, пак не става, само след 22:00ч могат да им правят забележка полицаите за силна музика, през другото време са безсилни.
Преди да наема биячи да им потрошат уредбата и някой друг крайник, мисля последен мирен вариант да пробвам.
Искам някаква много яка сирена да им пускам да слушат нея когато пуснат музика. Да им разваля кефа един вид. Нещо тип от кораб или от кран, не знам, препоръчайте нещо, което сте чували и е нетърпимо силно.
И ако може да не работи в някакъв режим 1 минута работа и 1 час почивка, искам поне 20 минути да им надува главите, да им дойде акъла.
И всяка събота и неделя, както и днес, не пропускат да надуват яки кючеци от някакво голямо Сони, от тея светещите, запазената марка на всеки мангал.

Пробвах да говоря с тях, не става, виках полиция, пак не става, само след 22:00ч могат да им правят забележка полицаите за силна музика, през другото време са безсилни.
Преди да наема биячи да им потрошат уредбата и някой друг крайник, мисля последен мирен вариант да пробвам.

Искам някаква много яка сирена да им пускам да слушат нея когато пуснат музика. Да им разваля кефа един вид. Нещо тип от кораб или от кран, не знам, препоръчайте нещо, което сте чували и е нетърпимо силно.

И ако може да не работи в някакъв режим 1 минута работа и 1 час почивка, искам поне 20 минути да им надува главите, да им дойде акъла.

Взимаш по-мощна колона и пускаш каквото ти харесва? Може и сирени
https://www.youtube.com/watch?v=82PkAEAozWs
Виж на JBL PartyBox асортимента.

Виж на JBL PartyBox асортимента.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Такива звукови ефекти няма да развалят купона според мен, това са си просто краткотрайни диджейски ефекти , дори 20-30 минути да изкара 

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ