СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
...и на кражбите , но не е след 9 месеца бума. 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Нещо телефоните пак са се насрали
набираш от Виваком към А1 и не става, вика "набраният номер е грешен или не пълен"
набираш от Виваком към А1 и не става, вика "набраният номер е грешен или не пълен"
- empar
- младши ентусиаст

-
- Кара: 2018 G30 540ix
А1 имат сериозен проблем в момента. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
empar написа:А1 имат сериозен проблем в момента.
Онзи ден Виваком имаха, казаха, че инсталирали някакъв ъпдейт и се наакали нещата.
Очевидно сега същият ъпдейт го слагат на А1
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
От Йетел набирам А1...избрания номер е грешен или непълен. С Йетел нямам проблем.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Лоша работа, поръчах си манджа за вкъщи, а съм на А1 - като нищо куриера като се обади ще помисли, че съм си изключил телефона и ще ме отебе
Дано го оправят скоро 
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Според мен ако има малко мозък ще види, че странно малко всички ще са решили да го бомбят. 
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Вчера имах подобен проблем с виваком, будя се и нямам обхват, и се сещам че всеки момент трябва спиди да ми донесе кърпата за колата която дон диего препоръча, отварям приложението за следене на спиди и имах късмет че беше точно пред нас и успях да го хвана, той каза че изчаквал с надежда по 5-10 минути пред къщите на хората свиркал по 2 пъти но рядко имало ефект 
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Мозък пане - гледам го куриера си седи долу в колата, викам си Може пък да се прежали да пресече улицата и да позвъни на звънеца. Не щя
Докато слизах по стълбите получавам мейл от takeaway "Дали сте ни грешен телефон, ама понеже е платено с карта ще оставим поръчката пред входната врата". Да де, но входната врата е на тротоара. Някой щеше да се облажи хубаво, но стигнах навреме.
Тия хал хабер си нямаха, че от час и половина А1 не работят.
Докато слизах по стълбите получавам мейл от takeaway "Дали сте ни грешен телефон, ама понеже е платено с карта ще оставим поръчката пред входната врата". Да де, но входната врата е на тротоара. Някой щеше да се облажи хубаво, но стигнах навреме.
Тия хал хабер си нямаха, че от час и половина А1 не работят.The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Това е така, понеже хората грам не ги е** за...за нищо. Скоро пусках клипа на Китодар за боли ме онова, ако някой го е пропуснал или не го е гледал преди време, препоръчвам да изгубите 4 минути и ще го пусна пак:
https://youtu.be/LRDZOGooXnk?si=hg2quVdueBreSrL2
Та да, никой не го е еня за нищо. Той гледа да му мине смяната, да си разнесе боклуците колкото може по-бързо в стил бързи и яростни, че да има повече време да си маже в Инстаграма примерно. Миналият ден един кУриер на някаква си там компания...абе я чакайте да потърся клипа, 30 секунден беше:
https://youtu.be/yd6QgDzrZZM?si=vhq1uMG42BpBba9C
Та този куриер виждате как дебилно събори Симсона. Същият такъв бус преди 2-3 дни беше в селото към което води посоката му от клипа, нямам идея дали беше същия келеш, но сече пътя на един с кола вътре в селото и бързаше, онзи добре, че спря. Предполагам не е бил същия, тоест те така си карат защото не им дреме нито за буса, нито за това да не блъснат някой, само смяната да мине по-бързо.
И така е с всичките неща, много често чувам от хора неща от сорта какво ги интересува след като еди какво си. Епидемия е да си безмозъчен и нищо да не те интересува ако не ти засяга пряко задника като по този начин естествено пропускаш, че ефекта на пеперудата те застига, в много случаи действащ като бумеранг, създаден от теб или минимум засилен.
И да не забравяме, ще масово се вика как само Господ може да го съди, ама масово не се и вярва в него.
https://youtu.be/LRDZOGooXnk?si=hg2quVdueBreSrL2
Та да, никой не го е еня за нищо. Той гледа да му мине смяната, да си разнесе боклуците колкото може по-бързо в стил бързи и яростни, че да има повече време да си маже в Инстаграма примерно. Миналият ден един кУриер на някаква си там компания...абе я чакайте да потърся клипа, 30 секунден беше:
https://youtu.be/yd6QgDzrZZM?si=vhq1uMG42BpBba9C
Та този куриер виждате как дебилно събори Симсона. Същият такъв бус преди 2-3 дни беше в селото към което води посоката му от клипа, нямам идея дали беше същия келеш, но сече пътя на един с кола вътре в селото и бързаше, онзи добре, че спря. Предполагам не е бил същия, тоест те така си карат защото не им дреме нито за буса, нито за това да не блъснат някой, само смяната да мине по-бързо.
И така е с всичките неща, много често чувам от хора неща от сорта какво ги интересува след като еди какво си. Епидемия е да си безмозъчен и нищо да не те интересува ако не ти засяга пряко задника като по този начин естествено пропускаш, че ефекта на пеперудата те застига, в много случаи действащ като бумеранг, създаден от теб или минимум засилен.
И да не забравяме, ще масово се вика как само Господ може да го съди, ама масово не се и вярва в него.
Последна промяна Top Gun Maverick на 29 Апр 2025, 14:43, променена общо 1 път
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
TNT написа:А как се казва апп-а на Спиди ?
Не знам, пратиха ми някакъв линк по вайбър и там го гледах в реално време къде е
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
ivanski_2 написа:Вчера имах подобен проблем с виваком, будя се и нямам обхват, и се сещам че всеки момент трябва спиди да ми донесе кърпата за колата която дон диего препоръча, отварям приложението за следене на спиди и имах късмет че беше точно пред нас и успях да го хвана, той каза че изчаквал с надежда по 5-10 минути пред къщите на хората свиркал по 2 пъти но рядко имало ефект
:Моята дойде, днес я изпрах. ще видим кога ще се пробва 
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Имам следния казус и моля за съвети как да се процедира. На същата еднопосочна улица където ми е работата в близост беше построена жилищна кооперация. Инвеститорът живее в същата сграда и преди около 1 година самосиндикално реши да постави "легнал полицай" на улицата малко преди неговата кооперация. Проблемът е следния - преди новопоставения легнал полицай на около 20 метра има друг, поставен от общината тъй като има вход на училище, а новопоставения не отговаря на никакви изисквания и ежедневно там се трошат коли. Преди 2 месеца от общината преасфалтираха улицата и премахнаха незаконния легнал полицай, но гледам, че тези дни въпросният човек пак е монтирал нов.
Към кого трябва да се подаде сигнал в този случай
Към кого трябва да се подаде сигнал в този случай
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911