СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: СПАМ ТЕМА
Има примоция и си го поръчах.
Кат дойде ще тествам и ще кажа
https://www.aawireless.io/en/products/aawireless-two
Кат дойде ще тествам и ще кажа
https://www.aawireless.io/en/products/aawireless-two
Хм,хм...
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Месихте ли козунаци днес?
Аз метнах една пробна партида да видим дали и утре ще се занимавам или ще ходя да купувам

Аз метнах една пробна партида да видим дали и утре ще се занимавам или ще ходя да купувам

Кви козунаци бре нали си на кето!?
При мен дойдоха липсващите елементи за направата на суфлета...та тия дни ще суфлирам докато другите дъвчат козунаци.

При мен дойдоха липсващите елементи за направата на суфлета...та тия дни ще суфлирам докато другите дъвчат козунаци.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Няма ли религиозни табута на разпети петък да се правят тия хлябове поръсени със захар ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
slatanic написа:Кви козунаци бре нали си на кето!?![]()
Станаха ми козунаците…конци та дрънкат

2-3 дни няма да съм в кетоза

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Горните две не ги споделям много, много, ама долните две са топ забавни. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Нещо от днес, което не мога да не го споделя. "Канадският възрожденец" според колегата seimo (аз се имам за дърт комунист и не знам, това повишение или понижение се пада
) днес на дърти години реших да се правя на tree services. Рентнах един boom lift и влезнах в двора на комшийката да режа клони, които спират Слънцето към моя двор.
Кръгло $600 за 24 часа, заедно с машината за рязане. Закачих платформата, закарах до двора и започна рязането. Първото дърво го опатках и тръгвам към второто. Тази гад, с която се управлява от платформата отгоре не работеше и синът ми ръчно правеше всичко от земята. Преместих се на второто дърво и рязах, каквото рязах и вихам "Свали ме надолу". И тук "ядец". Аз съм на макс 10м височина и вишката (ако така се казва лифта) не иска да слезе надолу. Звъня на къстъмър сървиза на Хоум дипо и влизаме в диспут. "Пичове, пратете някой, защото съм на макс височина и не мога да сляза". Работят всички функции, но не и слизането надолу. Хубава гледка, аз съм горе, жената, комшийката и синчето долу, почувствах се като Ленин, както държи реч от Мавзолея. Ония от Хоум дипо-то обещаха, някой да ми звънне "до 30 минути". А аз съм вече 45 минути на пиедестала
Слава Богу, не беше ветровито. В един момент им казах, да видят, как може да се свали аварийно платформата надолу. Гугъл и ютюб намериха начин и с една ръчка на пуснаха надолу. Казах на хлапето да ме завърти към друг клон. Вече бях ербап, защото знам, че има измъкване. Функцията "надолу" проработи, но сваляше с някаква много минимална скорост. Както и да е, Свърших всичко и се върнах в магазина. Там ме посрещнаха изненадани и ме попитаха, как съм слязъл. Обясних с усмивка на служителя и той ми каза, че ще ми направи отстъпка. Вместо за 24 часа, ще платя само за 4 часа. В този момент дойде една кака (някаква шефка) и аз и разказах цялата ситуация. Казах и, че никой не се е свързал с мен по телефона и никой не ми е помогнал. Свалиха ме женурята, благодарение на интернет. Бях с усмивка и и казах, че някой с по-лабилна психика може да изпадне в паника. Ако се бях обадил на 911 и да дойдат пожарникарите, тия лудаци щаха да изрежат кабелите за тока и интернета на комшийката, отделно щаха да и минат и през едно дръвче, на което тя много държи. Аз съм с два щастливи брака и психиката ми е калена в безброй ситуации. Та каката ме погледна и каза. "Връщаме ти депозита $500 за лифта и $50 за машината веднага. Връщаме ти и пълната сума за наема на вишката и машината за рязане на дърва. Сиреч, използвал си ги безплатно"
На паркинга пред магазина изпробваха всичко и се оказа, че има проблем с мотора, който сваля платформата надолу. Има един, който вдига и един, който сваля. Та тоя втория дал фира.
И те така днес, отвисях си един час и интернет помогна
Хем свърших работа, хем не платих нищо, хем и вкарах малко опит

Кръгло $600 за 24 часа, заедно с машината за рязане. Закачих платформата, закарах до двора и започна рязането. Първото дърво го опатках и тръгвам към второто. Тази гад, с която се управлява от платформата отгоре не работеше и синът ми ръчно правеше всичко от земята. Преместих се на второто дърво и рязах, каквото рязах и вихам "Свали ме надолу". И тук "ядец". Аз съм на макс 10м височина и вишката (ако така се казва лифта) не иска да слезе надолу. Звъня на къстъмър сървиза на Хоум дипо и влизаме в диспут. "Пичове, пратете някой, защото съм на макс височина и не мога да сляза". Работят всички функции, но не и слизането надолу. Хубава гледка, аз съм горе, жената, комшийката и синчето долу, почувствах се като Ленин, както държи реч от Мавзолея. Ония от Хоум дипо-то обещаха, някой да ми звънне "до 30 минути". А аз съм вече 45 минути на пиедестала

И те така днес, отвисях си един час и интернет помогна

Навръх Великден с какво се занимаваш, вместо да месиш козунаци като нормалните хора…
И твоята не е лесна… ама трябваше да излезеш с някаква декларация или протест от тая вишка, да не го броиш загубено време. Ако беше почнал да нареждаш, че протестираш срещу фашистката власт в Канада щяха да те свалят много бързо…
Аз затова като се качвам някъде гледам да си нося въже или парашут, според височината

И твоята не е лесна… ама трябваше да излезеш с някаква декларация или протест от тая вишка, да не го броиш загубено време. Ако беше почнал да нареждаш, че протестираш срещу фашистката власт в Канада щяха да те свалят много бързо…

Аз затова като се качвам някъде гледам да си нося въже или парашут, според височината

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Всяка вишка от тоя тип има дежурно въженце за освобождаване на клапаните.
Та другият път да питаш.
Ти пак си добре.
Едни "колеги" имах по едно време...мани мани.
Правехме една подстанция и са се качили да заваряват "порталните стълбове" на входа на станциията.
Едни 36-7м са в най-висока точка.
Качили са се на 41-цата дето имаме и заваряват.
Ама понеже са много умни и вишката има заземяване я бяха заземили за портала.
Желязо е нали...така трябва.
Онова се ошашави и като каза няма да работя...значи няма.
Ама тия сладури бачкаха всеки ден и събота ли,неделя ли да е било и са само те на обекта,че и горе на вишката.
Та от там...по стълба...по стълба...та долу...Добре,че не нямат проблеми с катеренето и страх от високо...
От долу после вишката си се събира.
Весел празник пожелавам.
Та другият път да питаш.

Ти пак си добре.
Едни "колеги" имах по едно време...мани мани.
Правехме една подстанция и са се качили да заваряват "порталните стълбове" на входа на станциията.
Едни 36-7м са в най-висока точка.
Качили са се на 41-цата дето имаме и заваряват.
Ама понеже са много умни и вишката има заземяване я бяха заземили за портала.

Желязо е нали...така трябва.

Онова се ошашави и като каза няма да работя...значи няма.
Ама тия сладури бачкаха всеки ден и събота ли,неделя ли да е било и са само те на обекта,че и горе на вишката.
Та от там...по стълба...по стълба...та долу...Добре,че не нямат проблеми с катеренето и страх от високо...
От долу после вишката си се събира.

Весел празник пожелавам.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
BMW_POWER написа:"Канадският възрожденец" според колегата seimo (аз се имам за дърт комунист и не знам, това повишение или понижение се пада)
Хубава гледка, аз съм горе, жената, комшийката и синчето долу, почувствах се като Ленин, както държи реч от Мавзолея.
enigma написа:Ако беше почнал да нареждаш, че протестираш срещу фашистката власт в Канада щяха да те свалят много бързо…

Той Трюдо нали уж падна...

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Top Gun Maverick написа:Горните две не ги споделям много, много, ама долните две са топ забавни.
Това ми го пратиха тия дни и го пооправих малко:

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-

Жената снощи го видя и имаше коментари да се смееш, чакай да ти пусна линка:
https://www.facebook.com/share/p/1BrzsQ2Pi8/
Не исках да го увековечавам в темата с картинките, носим на базици, ама реших за спама е идеално.

Само чети, то не бяха за Опела, че маркирал територия(бая Опел фенове писали колко са им здрави колите)че капело защото имало, че на друг не оставяла такива следи защото го изгаряла всичкото, Порша с този двигател отзад не можел така, халудито бързало в права линия към сервиза, следите друг вика били от платформата, ама за БМВ-то лягаш. Един от всичките нещо базика и друг му рече, че слезнал да отива при жена му

БМВ феновете и Опел феновете носят доста на базици и проявяват самоирония иначе.

Моджо написа:
Маверик ?
Мани, мани,едно време имаше група тука, които пееха някакви комични неща, та се казваха Казанлъшки рози и бодли.

https://youtu.be/x7aRgKjUSZw?si=Ht9OIOkE8wzB-nyd
https://youtu.be/jBJJubuwraM?si=dDrWE7pxWNILL4ck
https://youtu.be/zAK6eCbe7Ks?si=B97INKeWgX_NSWXE
Иначе не знам защо на Аксел Роуз някой не му каза за нас, та да дойде тук та година като идва в България.

Базиците за града и групата датират от десетилетия де.

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Днес направих една преди обедна разходка до храм-паметника в град Шипка и после горе до Буздлуджа. Минавайки през Казанлък се сетих за нашия колега Top Gun Maverick
Хубави впечатления от Казанлък, от много отдавна не бях минавал от там

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
За такава вишка кастратор на клони по добре без въже , че може да се самообеси човек без да иска . По добре някакъв плакат да се носи с надпис SOS или HELP , все някой ще те види и ще те свали от там ...

https://www.youtube.com/watch?v=hijUcRa ... BattleFish
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
slatanic написа:Всяка вишка от тоя тип има дежурно въженце за освобождаване на клапаните.
Та другият път да питаш....
Отгоре няма как. На самата платформа има как ръчно да се свали. Вдига се пластмасата и там си седи една ръчка и с нея се работи. Отгоре можеш само речи да държиш. А беше нова, на 73 часа само по часовника.
Енигмата, в момента дърветата започват да се разлистват и искам да го свърша, докато се вижда добре. После в гъсталака е тегаво. Отделно и по-трудно се свалят клоните, когато има листа. Не на последно място вчера беше и 14С. Днес е 3С.
Веселба падна, това е важно