Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Криминална тема
Накрая ще го направят първо да си платиш и след това колонката да пусне гориво за парите...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Истината винаги има две страни. Помните ли невинните момчета, които се разхождали и самозабравилите се куки тръгнали да ги гонят и стрелят? Единият даже рева при Цанов там, който странно защо пак даде само на едната страна да говори. Типично за поръчков льольо като него:
https://youtu.be/Jt58iACDCsM?si=XuzY1XV3lE5NLGb0
Нали, не оправдаваме стрелбата, но нещата изобщо не са както казваше онова лапе и както всички медии го изкарваха. Ей такива лекенца нощем да ти се лепят на бронята и после да ти свирят и да спират до тебе да ти се правят, а после що станало така.
Нали, не оправдаваме стрелбата, но нещата изобщо не са както казваше онова лапе и както всички медии го изкарваха. Ей такива лекенца нощем да ти се лепят на бронята и после да ти свирят и да спират до тебе да ти се правят, а после що станало така.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ildivvy написа:Накрая ще го направят първо да си платиш и след това колонката да пусне гориво за парите...
Махат персонала, слагат колонка с пос терминал и преди да маркираш карта, гориво йок....problem solved

Аз лично съм окей и за София да е така, че сега с тия нощни гишета направо избеснявам

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Don_Diego написа:ildivvy написа:Накрая ще го направят първо да си платиш и след това колонката да пусне гориво за парите...
Махат персонала, слагат колонка с пос терминал и преди да маркираш карта, гориво йок....problem solved
Аз лично съм окей и за София да е така, че сега с тия нощни гишета направо избеснявам. Онзи ден в 5:30 сутринта трябваше да събудя служителката за да ми пусна колонката да си заредя гориво
Ама то това го има в София от години, на Петрол, както и на Круиз
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Знам, но аз не зареждам там + че нямам удобни локации на тези вериги по моите маршрути 

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Top Gun Maverick написа:Истината винаги има две страни. Помните ли невинните момчета, които се разхождали и самозабравилите се куки тръгнали да ги гонят и стрелят? Единият даже рева при Цанов там, който странно защо пак даде само на едната страна да говори. Типично за поръчков льольо като него:
Пияни са се връщали от сбор милиционерите и са се закачали по пътя с фиата. Имало е засичания и от двете страни, мани го тоя разправя, иска да се изкара невинен... И на клипа не ти ли изглежда като квартален пияница? Духал е на дрегера чак на другия ден.
- St.Trinity
- Потребител
-
Top Gun Maverick написа:Истината винаги има две страни. Помните ли невинните момчета, които се разхождали и самозабравилите се куки тръгнали да ги гонят и стрелят? Единият даже рева при Цанов там, който странно защо пак даде само на едната страна да говори. Нали, не оправдаваме стрелбата, но нещата изобщо не са както казваше онова лапе и както всички медии го изкарваха. Ей такива лекенца нощем да ти се лепят на бронята и после да ти свирят и да спират до тебе да ти се правят, а после що станало така.
Доста внимателно формира разказа си, както подбира и думите си. Мисълта му се разсейва, и оставам с впечатлението че това не е обективната истина. Нека мине детектор на лъжата като е много ербап. На няколко пъти му пресъхва устата от притеснение. Дори да вземем под внимание само неговите показания - пак е виновен и инищо не го оправдава.
Скорошна подобна случка от същия регион, много ще ми е интересна "другата гледна точка" в случая:
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Едно време такива индивиди бяха масово трудоустроени по тухларни и каменоломни, като престоя там имаше необходимия възпитателен ефект
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Току-що гледах предаване за измамите с екскурзиите... В БГ съда и прокуратурата са такава пародия и проформа служба, че повече няма на къде! Всичко е една парлама и за пред гостите от ЕС!

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Те и ушевите са пълна пародия , не само съда и прокуратурата .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Стана ли ви ясно защо боклука Брендо се "предаде"? Сега излиза, че за едно от нещата за които е съден в Италия, не може да лежи, понеже тогава било престъпление там, ама не и тук. Съответно разкаялият се едва ли не и дошъл доброволно да лежи просто за да е в държавата си излиза, че от 20-те години в Италия, 6-те в България и не знам колко в Румъния, ще лежи само най-голямата присъда, а именно 10 години и 6 месеца от италианската. В България нали. Сега ще "работи" вътре, ще има добро поведение и бла-бла, след 5-6 го пишете вън. Реабилитиран бизнесмен. През това време сигурно и с враговете ще се помири или те ще го забравят.
Вече почнахме да прецакваме и чуждите държави да налагат правосъдие. Страната на неограничените възможности.
Вече почнахме да прецакваме и чуждите държави да налагат правосъдие. Страната на неограничените възможности.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
https://nova.bg/news/view/2025/04/29/49 ... %B8%D1%82/
Излезе ми днес тази новина, може би има предистория, щото да счупиш двете ръце на дете, макар и от контингента, че ти е брало джанките е малко туу мъч. Вярно, на Гане да му бутнеш ракията е углавно престъпление, ама чак пък..
Излезе ми днес тази новина, може би има предистория, щото да счупиш двете ръце на дете, макар и от контингента, че ти е брало джанките е малко туу мъч. Вярно, на Гане да му бутнеш ракията е углавно престъпление, ама чак пък..

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Територията на орките! И ще става все по-зле, щото тия стават все повече!
Има населени места, от където българите се евакуират по-бързо от потъващ кораб!
Такова е и Стралджа, ама не само. Симеоновград, Перущица, Ихтиман, Пещера и т.н.
Тая държава скоро ще е предимно лилави...
Има населени места, от където българите се евакуират по-бързо от потъващ кораб!
Такова е и Стралджа, ама не само. Симеоновград, Перущица, Ихтиман, Пещера и т.н.

Тая държава скоро ще е предимно лилави...
И тримата грабители имат дебели криминални досиета, най-възрастният е на около 30 години и осъждан," с много грабежи в престъпната си кариера", по думите на криминалиста.
Според главен инспектор Нецов те са "изключително криминално проявени", а най-младият е и непълнолетен, като още от 14-годишна възраст е натрупал зад гърба си пет престъпления, предимно кражби. Третият рецидивист е на 20 г.
И тримата са приходящи в София, родом от Стралджа, където се завръщали след набезите си в столицата. "
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real