Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Re: Криминална тема

Мнение от gromovich » 17 Мар 2025, 16:13

kiko написа:Това е град съвсем близко до наща граница.Вчера гледах репортаж с местни, ами те си говореха 90% чист Български, не като онея кретени от скопие където си чекнат езиците само и само да звучат различно. За пореден път им показваме добро да видим до кога.И сега на тези деца ще им се прелива Българска кръв и плазма, интерсно е дали някой скопски пръч няма да изсере коментар за това

Аз се надявам някое да не даде фира тук в наша болница, че като нищо болните мозъци ще кажат после, че сме го уморили нарочно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 17 Мар 2025, 17:07

Точно това си говорехме вчера с жена ми - аз съм убеден, че някой някак ще използва трагедията да удари България. Нямам никакво съмнение в това.
Never mistake motion for action...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Мар 2025, 21:37

И вчера моята жена каза, че се моли някой да не умре тук. Аз не съм толкова категоричен, все пак сме ги взели за да им помогнем, ако искахме да умират, просто нямаше да ги вземаме нали логично.

Гледам на тоя собственика на "дискотеката" днес като му чупеха кафенето, нещо полицаите въобще не бързаха да отиват и махат нарушителите, за задържане да не говорим. Малко му е на алчника. Кметът подал оставка, което ако не от съвест е похвално. Ако е само защото са посетили и неговата къща гневните граждани...е просто разбираемо.

Нищо не казвате за тези изверги заснемали мъчения и убийства на кучета и животни като после продавали клиповете. :shock: :ranting:
Първо мислех, че са мангали, ама викам чак толкова отворени да бачкат с крипто и компютри едва ли. И после гледам тая някаква джукеста кифла, а тоя някакъв шпакловчик, бели, бели...
Нямам думи да опиша какво заслужават в моите представи тези двамката. Браво на всички хора, които излезнаха на протести и искащи буквално да линчуват двамата боклука. Нямало вече да живеят там където са живяли защото хората щели да ги линчуват. Чакайте първо да ги настаним в известен адрес, там малко да си поиграят с тях малко по-свестните хора в затворите.
Това да хванеш кученцето взето от обява подарявам и да го кълцаш пред камерата с цел пари...както каза една жена по радиото, това не са хора, а демони в човешки тела.
Искат да променят закона с до 10 години затвор за подобни неща.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 17 Мар 2025, 22:19

Аз също съм бесен на тия изверги и се надявам на ефективни присъди за тях. Обаче още едно нещо ме дразни - майката на Габито, някаква нагла селска пръчка дето още малко и ще скочи на бой. Абе да му бера лайката като си се осрал мълчи и си трай, а тя типично по български върти осрания гъз, че да се омаже до ушите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 18 Мар 2025, 13:09

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/pusnat-o ... tatuirovki

Миналият месец някаква психично болна посред бял ден наръга двама мъже в Иван Вазов в София, дсже беше тръгнала още преди да я озаптят.

Днес чета новината от линка, как някакъв луд атакува майки с деца и семейства с всякакви подръчни оръжия и се замислих.

В хипотетичната ситуация някакъв такъв изрод да заплаши пряко семейството ви на улицата какво бихте направили? Както знаем в България Наказателния Кодекс има много недомислени членове за неизбежна самоотбрана и нейното превишаване.

Въпросът ми по-скоро е ... ясно, че ще си защитиш семейството, но кога точно трябва да спреш, че да не лежиш отрепката като за човек после?

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Мар 2025, 13:21

Когато е на земята или достатъчно далеч от вас и няма как да нарани никой от там докато звъниш на 112.
Това с достатъчно далеч не е много понятно колко да е, понеже винаги може да вземе камък и да го метне по вас.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gromovich » 18 Мар 2025, 14:15

Кофтито е, че теоретично ако си превишиш интензитета на неизбежната самоотбрана със сигурност ще се намери някой добър авдвокат който ще изкара накакъв такъв изрод като най-любящия и грижове баща, добър съпруг, дядо, чичо, лелинчо, свяко, учинайко, както и уважаван и винаги готов да помогне съсед, приятел и т.н.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 18 Мар 2025, 14:23

Бях в подбна ситуация преди няколко седмици.
След като бях що годе сигурен, че ще е почти невъзможно за дрогирания младеж да стигне до семейството ми, следващата ми мисъл беше - ако се стигне до бой, как да го ударя тоя, че да не си разбие главата някъде по седалките, тръбите или другите остри ръбове в трамвая.
За добро или лошо съм го играл тоя филм с падане назад и удряне на главата(момчето оцеля и не бях аз удрящият, а се водех съучастник). Та дори да си мислиш, че не превишаваш правилата за неизбежната самоотбрана поради факта, че не използваш оръжие, пак може да го отнесеш.

Бих казал, че основното е да отклониш вниманието от семейството си, а след това да се опиташ да се отдалечиш от ситуацията, включително и да бягаш(ако семейството е на безопастно място). Не бих искал да се въргалям с някакъв луд или наркоман, който може дори да не усети болка и да рискувам както себе си директно, така и потенциални последствия, ако тоя си удари главата или си глътне езика. :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 18 Мар 2025, 15:02

Имаме паник бутон към местната психиатрична клиника, веднъж един човечец 6 човека едвам го озаптихме. Тези хора в лудостта си придобиват невероятна, нечовешка сила . Няма лесен отговор как да процедираш с невменяем индивид, ако е с нож, брадва или друго смъртоносно оръжие лютивият спрей е най- удачно ....ако нямате оръжие. Лично аз бих му вкарал 2-3 стоп-патрона.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 20 Мар 2025, 10:00

Двама ушеви леко пребили и убили някакъв в Казанлък, все едно ударен от тир, нямало здраво място и здрава кост, къде е специалният ни пратеник там, да каже как е работата?

Двама полицаи убили 47-годишен мъж в Казанлък. Ребра счупени на 17 места, разкъсвания на бели дробове, на черен дроб, вътрешни кръвоизливи, кръвоизливи и по крайниците, травми по главата, лицето, счупен гръклян… Удари с твърди предмети. Не могат да се опишат всички телесни повреди по човека.

Не знам какъв е бил, може и престъпник и всичко, но както винаги се показва какви смешници са родните милиционери и как са с нулева подготовка.
Или нищо не се прави или току избухнат с нещо подобно и си изкарат яда от годините тъпкане и плюене.
Ама сега наистина няма да е зле, да има малко ефективен затвор и не 1 -2 години.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Мар 2025, 10:24

Мога много да напиша, ама няма как в публичен форум. Познавам го единия сравнително добре, той е известен и на форума, същия който на Калояново преди много години изора тревата със Субаруто(тогава още не беше полицай и го знаех само визуално)и после дърпаше колегите да ги вади. Що клетви отнесе в този форум тогава...
Какво да ви кажа, надявам се началничката им да разкарат, понеже тръгна лично срещу нас няколко бакшиша тук, които отказваме да сведем глава пред сабята. Може и началника на районното да си иде, те го спуснаха от горе, сега в нета някой публикува някакви доноси част от които не са истина, но стига да ги повторят хората, то стига. Ясно е, че бяха пуснати заради борба кой да управлява районното.
Що се касае за тях двамата, второто момче е доста здраво, натренирано, кой от двамата реално е тупал по фаталния начин не знам дали ще се разбере. Имаше някои познати, които отказваха да дават наряди с него, няма да казвам защо, може да си интерпретирате.

Що се касае до убитият, Кискина(идва от Кискинов в смисъл, че не е заслужена титла като на баш гангстер :mhihi: )..да, престъпник е, да наркоман е дългогодишен, някакво колело откраднал тогава. Но не е такъв, който има нужда да отнася много бой, общо взето на един шамар живот е.
Пропълзяват версии, че имал 17 имота на негово име, преди дни бил продал единия, а отива да краде колело...не се връзва. Тоест тези имоти са на някой и има версия, че преди да идат полицаите, някой го е бил, нооооооо...не съм гледал записи, казват, че преди да идат бил наред по камери и че са го били са го били. Има всякакви други версии, граждани в подкрепа на полицаите не отидоха този път да протестират, макар протеста да беше заедно с този за животните измъчвани и убивани от онези двамата.
За цялата работа са виновни полицията и съда. Защото ако ги осъждаха като ги хващат, нямаше да има нужда полицаи да ги бият при задържането, това дори не е нормален бой. Понеже пък никой не се радва като го окрадат и после едно нищо за виновния защото видиш ли щетата изглеждала малка за закона и съда.

Според мен ще лежат ефективно, понеже третия полицай, който е бил с тях, бил някаква новобранка от школата горе на обучение, който се уплашил още там, той не го е бил и като станало така взел да се вайка какво ще прави, че ще го отнесе и той. Първо казал видях, после казал не видях, ама после явно решил, че все пак е видял и дава показания. Предполагам само как има много заинтересовани в полицията да ги осъдят и малко заинтересовани да не го направят.

П.п: Откакто стана случката, началничката на униформените нещо се изгуби и кьорава патрулка не ме е спирала, даже някой познат да ме запише като проверен, че да и угоди, да не говорим за други които да ми броят хората, дали са с колани, да ми вземат алкохолни проби при положение, че е ясно как не пия. За другите нарочени колеги важи същото. Чудехме се жалба дали да не пускаме срещу тая, щеше да и дойде добре, ама те се постараха да я наредят. Сега министерството се занимава под лупа с нашето РПУ, че от 2018-та нямаше нещо сериозно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 20 Мар 2025, 11:11

Значи първо са го били едни, после ушевите по поръчка са го доубили да не се мъчи ли?
Нещо големи фантазии пишеш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Мар 2025, 11:23

Какви са тия глупости за началника на полицията в Казанлък? Да не им е казал той да го убиват? :kuku:

Това е полиция, не група за изпълнение на мокри поръчки
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Мар 2025, 11:39

И за мен са глупости, аз не коментирам поръчки на началника дали е имало. Ако има такова нещо, нямаше да е от униформени и не по този начин.

alekangg написа:Значи първо са го били едни, после ушевите по поръчка са го доубили да не се мъчи ли?
Нещо големи фантазии пишеш.

Казах една от версиите. Хем питаш, хем се базикаш. Лично според мен са отишли и са го набили и толкова. Не са очаквали да стане така. Ето ти още една версия, която малко отговаря на друго написано от мен, че с втория(много младия)не са искали да работят някакви колеги. Имало някаква група в някаква социална мрежа ли, платформа ли, само за полицаи и вътре си качвали видеа с боища на някакви такива. Пак не го вярвам защото малко зор ще биеш и снимаш някакви, но е факт, обичаха точно те малко да тупалкат при задържане определени индивиди. Иначе се държаха добре с гражданите при проверки и т.н. никога няма да и дойде наум, че са способни на това.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Мар 2025, 16:47

Днес гледаха постоянната мярка за неотклонение, имаше изслушване в съда. Нашият човек със Субаруто казал, че той не го е бил и искал да се прибира у дома при децата си, другия е казал, че не е вярно това и че и двамата са употребили физическа сила. За гръкляна май има някакви записи, че първия го души или нещо такова, новобранеца някъде е казал, че като са отивали с патрулката тримата, първия е казал нещо от сорта "ей сега ще му стопя батериите", тоест е знаел къде отиват точно и при кого. Ама то е нормално да знаят, както казах, той си беше известен наркоман от старата школа наркомани, повечето от които умряха от предозиране. Тоя оживя, ама...не го оставиха и той да умре така. Шанс.

Та оставят ги за постоянно де. Доколкото чух, местната вътрешна сигурност са си свършили добре работата и няма отърване, напук на някакви тъпотии в нета, че щели да ги прикриват защото началника бил завършил с еди кой си от вътрешна в Симеоново и щели да гледат да прикрият убийство. То не беше вярно даже защото са в различни години, но и да са били, това не значеше, че някой ще си сложи главата в торбата заради който и да е.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата