СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Re: СПАМ ТЕМА
Има ли застраховател, който не изисква допълнителен имобилайзер за автокаско? Така или иначе нарочи ли се дадена кола - няма спасение, но поне да не ми създава излишни проблеми заради изтощени батерии и китайски реленца.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Аз съм в ДЗИ и не са ме питали дали имам нещо освен фабричните 
пс: до кога можеше да се мине преглед без да е платен данъка за текущата година?

пс: до кога можеше да се мине преглед без да е платен данъка за текущата година?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Допълнителният имобилайзер е според стойността на колата.
Преди време от ДЗИ ми сложиха безплатен имобилайзер, с условия Каското да е при тях 2 години.
Оцениха ми F11 на 25000 лв
Ако не греша, кола под 20 бона няма такова изискване.
Преди време от ДЗИ ми сложиха безплатен имобилайзер, с условия Каското да е при тях 2 години.
Оцениха ми F11 на 25000 лв
Ако не греша, кола под 20 бона няма такова изискване.

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
G30-ката в Булстрад я застраховах по препоръка на брокера(мой човек) и не са ми искали допълнително имобилайзери и аларми.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
empar написа:G30-ката в Булстрад я застраховах по препоръка на брокера(мой човек) и не са ми искали допълнително имобилайзери и аларми.
И при мен така оцениха колата на 60к и по препоръка на моя брокер го направихме в булстрад и не са ми слагали имобилайзер.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Тъкмо един познат също ми каза, че е в Булстрад без допълнителни устройства. Неговата е оценена на 70 000. Най-вероятно там ще е, макар че повече ми се искаше в ДЗИ. Ще ги видя и тях какво ще кажат де.
Благодаря, колеги.
Благодаря, колеги.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
streetz написа:Тъкмо един познат също ми каза, че е в Булстрад без допълнителни устройства. Неговата е оценена на 70 000. Най-вероятно там ще е, макар че повече ми се искаше в ДЗИ. Ще ги видя и тях какво ще кажат де.
Благодаря, колеги.
Ако ще е там пиши на лично да те пратя при моя човек, повярвай ми огромна е разликата като ...имаш човек .... платиха ми доста повече последния път от колкото ми струваха щетите а ако гледахме договора ( не покрива липси ) не трябваше нищо да ми платят
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- c04
- Кръстникът
-
Брокер ли е ?ivanski_2 написа:streetz написа:Тъкмо един познат също ми каза, че е в Булстрад без допълнителни устройства. Неговата е оценена на 70 000. Най-вероятно там ще е, макар че повече ми се искаше в ДЗИ. Ще ги видя и тях какво ще кажат де.
Благодаря, колеги.
Ако ще е там пиши на лично да те пратя при моя човек, повярвай ми огромна е разликата като ...имаш човек .... платиха ми доста повече последния път от колкото ми струваха щетите а ако гледахме договора ( не покрива липси ) не трябваше нищо да ми платят
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Баси и каръка днес, малко преди границата сърбите ме спряха с 14 км. ч отгоре. Един час загубих да отида да платя на рецепцията на хотел Балкан
в Димитровград. 2500 динара+70 такса.
Дотук добре
, ама и наште от гранична полиция ми връчиха на ГКПП - то три електронни фиша на фирмените коли.
До Картала съм спазвал всички ограничения 

Дотук добре

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
c04 написа:Брокер ли е ?ivanski_2 написа:streetz написа:Тъкмо един познат също ми каза, че е в Булстрад без допълнителни устройства. Неговата е оценена на 70 000. Най-вероятно там ще е, макар че повече ми се искаше в ДЗИ. Ще ги видя и тях какво ще кажат де.
Благодаря, колеги.
да

- c04
- Кръстникът
-
Аха, аз съм в ДЗИ но разчитам на доверения сервиз като цяло, иначе куцоivanski_2 написа:c04 написа:Брокер ли е ?ivanski_2 написа:streetz написа:Тъкмо един познат също ми каза, че е в Булстрад без допълнителни устройства. Неговата е оценена на 70 000. Най-вероятно там ще е, макар че повече ми се искаше в ДЗИ. Ще ги видя и тях какво ще кажат де.
Благодаря, колеги.
да

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Аз също съм с доверен сервиз, но
1/ за някои неща не ми се занимава дори с каско, например сега имам едан драскотина която ме дразни и просто ще ида при мой бояджия да си я боядиса и толкова.
2/Дори да си с доверен сервиз може да не стигнат парите, тея от сервизправят оферта примерно 100лв струват частите пращат ги на тея от каското те викат не 80 лв може да ви дадем оправяйте се ...... и се почват едни разправии и схеми, това от разни познати съм го чувал дори един юутубър го разказваше преди време .... за късмет използвам моя човек и съм нямал никакви проблеми.
1/ за някои неща не ми се занимава дори с каско, например сега имам едан драскотина която ме дразни и просто ще ида при мой бояджия да си я боядиса и толкова.
2/Дори да си с доверен сервиз може да не стигнат парите, тея от сервизправят оферта примерно 100лв струват частите пращат ги на тея от каското те викат не 80 лв може да ви дадем оправяйте се ...... и се почват едни разправии и схеми, това от разни познати съм го чувал дори един юутубър го разказваше преди време .... за късмет използвам моя човек и съм нямал никакви проблеми.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Да, на един приятел му смениха огледалата с китайски и по магистралата хлопаха от вятъра
Но на Нисан Кашкай не съм сигурен дали по принцип не са си така 

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Как сте с боледуването тая зима?
Аз аха да изкарам цялата зима с една кратка настинка, ама.. не стана.
Гледах от няколко седмици как го дават 20 градуса и слънце цялата тая седмица и си викам кеф, даже и с мотора ще изляза. Да, ама не.
Лепнах някакъв ужасен грип. Вече 7 дена се мъча с него и все още няма никакви изгледи на оправяне..
Иначе завалията, до вчера си работех даже, нищо че едвам гледах, ама днес ходих при личния и си пуснах болничен....
Аз аха да изкарам цялата зима с една кратка настинка, ама.. не стана.
Гледах от няколко седмици как го дават 20 градуса и слънце цялата тая седмица и си викам кеф, даже и с мотора ще изляза. Да, ама не.
Лепнах някакъв ужасен грип. Вече 7 дена се мъча с него и все още няма никакви изгледи на оправяне..
Иначе завалията, до вчера си работех даже, нищо че едвам гледах, ама днес ходих при личния и си пуснах болничен....

c04 написа:Аз съм в ДЗИ и не са ме питали дали имам нещо освен фабричните
Не съм на 100% сигурен но мисля до края на април беше
карам спокойно