СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: СПАМ ТЕМА
Колко пара излезе ремонта и какво става с ГО-то и плащането там?
Днес се събудих болен, деева, цял ден лежа и нищо не ми се прави.
Днес се събудих болен, деева, цял ден лежа и нищо не ми се прави.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА , да сте здрави и всички около вас, само хубави моменти и емоции 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Моджо написа:Бая)) го то ще се съдим и така.
Помисли пак

Едни много умни хора, с бизнес по целия свят, ми казаха " стигне ли се до съд, опитай извънсъдебно споразумение. Винаги е по-добре от 5 години в съда".
Пробвайте да се разберете.
Не знам каква е сумата но перспективата да се занимаваш с БГ съд е отчайваща

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Той няма какво да се занимава, всичко се движи от адвоката. Само ще научи резултата
Няма да е някакво драматично дело.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Барти, какво да мисля? Ако си платил 7 единици, а са ти превели 2...
Писал съм възражение. Ако.не преведат поне оше 3 единици друго освен съд няма какво да се направи.
Да не мислиш че па много са се стреснали...
Не трябва да се оставят ако ше и за 5 лв да става дума.
Писал съм възражение. Ако.не преведат поне оше 3 единици друго освен съд няма какво да се направи.
Да не мислиш че па много са се стреснали...
Не трябва да се оставят ако ше и за 5 лв да става дума.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Барти, малко не е както казваш. По едно случайност комшията ми работи за най-вървежния адвокат по застрахователни дела в региона, има пипала из яката стана и е страшна хиена.
Ти говориш за дело от частен характер срещу частно лице когато го думкаш за обезщетение. Да там има шанса да платиш една камара пари за адвокати, да го осъдиш онзи и нищо да не видиш. Имам един приятел, който един надрусан боклук му отхапа ухото в дискотека и много години след осъждането още не е видял 1 лев, а даде бая, нае преди две години частен съдебен и още нищо не могат да вземат.
Тука обаче няма извънсъдебно. В смисъл има, но те имат цели два шанса да го избегнат и няма да го направят. Първия вече е минал, това е още със самото обезщетение когато са му платили прекалено малка сума. Те си казват абе плащаме колкото решил, пък има 90%-та(примерно)шанс да не си търси правата този, може почти да са му стигнали парите и т.н.
Понеже в БГ сме свикнали на колкото ни дадат. Тези условни 90%, които ги говоря наизуст(но си мисля, че съм много близо)те си имат статистика, която да ги показва. Нали се сещаш, че щом толкова народ са свикнали да не си търсят още пари, то те така ще процедират по принцип?
Така, този шанс ясен. Идва вторият, който сега той пак им дава за извънсъдебно. Да речем пише жалба, че ремонта му е излезнал Х пари и иска да му изплатят по-голяма част или всичките. Всяка компания си решава дали и доколко да приеме този шанс. Примерно може да му отговорят, ок г-не склонни сме да ви дадем Y пари вместо първоначалните Х. И тогава вече те и той ще си мислят че ходят ли на съд, адвоката знае много добре какво може или не може да се случи, но съдиите също имат интерес да отсъждат в полза на ищеца, понеже това се разчува. И Пенчо като знае, че Любчо е осъдил дал Бог дърво, ще го каже на Моджо, той ще ги осъди също и така по веригата.
А те ще платят ако ги осъдят защото иначе адвоката ще направи така, че да им блокират сметките, а те не искат това.
Та такива неща трябва да се поощряват, понеже иначе паразитите хем ни щавят да плащаме години наред, хем после искат да си купуват свръх луксозни яхти от нас. Ами аз съм за да си купуват малко по-скромни яхти, понеже е за наша сметка обратното.
Ти говориш за дело от частен характер срещу частно лице когато го думкаш за обезщетение. Да там има шанса да платиш една камара пари за адвокати, да го осъдиш онзи и нищо да не видиш. Имам един приятел, който един надрусан боклук му отхапа ухото в дискотека и много години след осъждането още не е видял 1 лев, а даде бая, нае преди две години частен съдебен и още нищо не могат да вземат.
Тука обаче няма извънсъдебно. В смисъл има, но те имат цели два шанса да го избегнат и няма да го направят. Първия вече е минал, това е още със самото обезщетение когато са му платили прекалено малка сума. Те си казват абе плащаме колкото решил, пък има 90%-та(примерно)шанс да не си търси правата този, може почти да са му стигнали парите и т.н.
Понеже в БГ сме свикнали на колкото ни дадат. Тези условни 90%, които ги говоря наизуст(но си мисля, че съм много близо)те си имат статистика, която да ги показва. Нали се сещаш, че щом толкова народ са свикнали да не си търсят още пари, то те така ще процедират по принцип?
Така, този шанс ясен. Идва вторият, който сега той пак им дава за извънсъдебно. Да речем пише жалба, че ремонта му е излезнал Х пари и иска да му изплатят по-голяма част или всичките. Всяка компания си решава дали и доколко да приеме този шанс. Примерно може да му отговорят, ок г-не склонни сме да ви дадем Y пари вместо първоначалните Х. И тогава вече те и той ще си мислят че ходят ли на съд, адвоката знае много добре какво може или не може да се случи, но съдиите също имат интерес да отсъждат в полза на ищеца, понеже това се разчува. И Пенчо като знае, че Любчо е осъдил дал Бог дърво, ще го каже на Моджо, той ще ги осъди също и така по веригата.
А те ще платят ако ги осъдят защото иначе адвоката ще направи така, че да им блокират сметките, а те не искат това.

Та такива неща трябва да се поощряват, понеже иначе паразитите хем ни щавят да плащаме години наред, хем после искат да си купуват свръх луксозни яхти от нас. Ами аз съм за да си купуват малко по-скромни яхти, понеже е за наша сметка обратното.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
През цялото време мисля че делото ще е срещу другият човек.
За съдене на застрахователя ли става дума?
За съдене на застрахователя ли става дума?

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Да, нали застрахователя не му е платил достатъчно? Съди ги! Ще мине за година, година и половина, но ще вземеш още пари, сигурно е!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Срещу ГО ще е Барти. Прибрахме се. Ще и мина един реглаж на фаровете за всеки случай и като разбера с какъв фреон е точно ще я напълним и това е.
Хм,хм...
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Съд до дупка, не може да се гаврят с хората и да залагат цени на труд 25 кинта за час, преди доста години един френд съди Лев Инс щото отказаха да му покрият щети по каско. Прибира се в снежна буря, колата се завърта и лек удар в дърво -потрошени броня,маска,радиатори....доста щети. Трябвало било да спре и да чака да спре бурята
, спечели делото още на първа инстанция но се влачиха над 1.5 година.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Е то аз съм платил вече...да се влачи, няма проблем. Важното е да не им се размине. Даже не ми е толкова за парите, имал съм -дал съм, минало е. Ама да ги оставя да се подиграват - нема да стане.
Хм,хм...
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Моджо написа:Е то аз съм платил вече...да се влачи, няма проблем. Важното е да не им се размине. Даже не ми е толкова за парите, имал съм -дал съм, минало е. Ама да ги оставя да се подиграват - нема да стане.
Подкрепям!