СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 18 Фев 2025, 14:12

Аз и на сухо си ходя с боти като е студено. Само де едните ги окепазих, дето качвах тия дни снимки и още не мога да ги оправя. Но по принцип гледам да имам по 2 от каквото мога общо взето. Та си ходя с другите боти.

Днес по групите естествено всички мрънкат, че не било почистено. Направих грешката да ги насоля, че не могат да шофират. Сега разни лелки ме анатемосват, барабар с един дето на бокс ходи, на ММА ходи, пък баш той пуснал поста на 5 сантима сняг, че не било обработено, безхаберно било, не знам какво си било. Къде е сега канадеца да им обясни, че 3 месеца не е виждал асфалт в Канадата..

Аз вчера между другото като един бенвист си начесах крастата по междуселските пътища с много завои. Нулев трафик, напързалях се с голям кеф. За 3 часа да съм се разминал с 5-6 коли. Опитах се да се кача до върха на прохода Твърдица - Елена, ама се върнах с "подвита" опашка, този път условията си бяха за 4х4. Беше толкова подледено, че беше като клиповете в Северна Америка дето се спускат с натиснати спирачки безконтролно. Както се движех напред и спрях и почнах да се движа назад :ok:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 18 Фев 2025, 15:34

drifty написа:
Superexstatic написа:
drifty написа:..гледам съседката се окопала точно както не трябва - със задницата към бордюра. Та бутнах я да тръгне и си продължих и аз.

Как е по пикап скалата? Като добро момче, което винаги поздравява, ако трябва ще бутнеш още нещо :ok:

Хахахах, тази конкретно си е леличка, ама дъщеря и е на 18 :Д

На моята улица май има бая разнообразие - от баби пенсионерки, през пълни лелички, слаби лелички, секси майки, държанки, та до млади зайчета. Пък сме 12-13 къщи на цялата улица.

Don_Diego написа:
drifty написа:Където и да вляза у фейса днес, ревльовци, не бил почистен пътя. То няма 10 сантима сняг, вече снега ни бил изненадал.
Да, хлъзгаво е, да, на места трудно се минава, ама чак пък .. Зима е да го ева.

Ти се загледай по улиците в самите хора: масово са с маратонки, някакви якета гъзовейки и викат много е студено и много заледено и тн :kuku: . Говорим за неща дето в рамките на 150-200лв можеш да се подготвиш и да си опазиш здравето. За колите да речем, че проблема идва от скъпотията
Всеки чака на готово и като го свари времето неподготвен и вика "кой ми с*а у гащите" :banghead:

Ей, тия с маратонките не ги разбирам.. Тия с якетата и тях де, ама тия с маратонките са ми любимци.
Аз демек, ако няма сняг си карам цяла зима с тях

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 18 Фев 2025, 15:37

Ти у вас още стоиш с отворени прозорци, не си фактор.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Фев 2025, 15:46

смейте се вие- вчера в бостън ги гледам учениците и студентите -5 и духа страшно (то там винаги си духа)... ония масово се разкарват по пуловер, долнище от пижама (буквално) и тия пластмасовите джапанки за идиоти - крокс... и така цяла зима...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 18 Фев 2025, 15:55

Аз като гледам тия ся по на 15-16 години, те сякаш буквално не знаят кога им е топло и кога студено.. Толкова дебилни ми се виждат.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 18 Фев 2025, 15:57

Миии то си е до усещане бре.
Аз ходя бос, без чорапи и не съм със зимни обувки. Нито с дебело яке. А по двора си излизам да пуша буквално с боси крака и си газя в снега :))
Ми не ми е студено, какво да направя.
Последна промяна Моджо на 18 Фев 2025, 15:58, променена общо 1 път
Хм,хм...

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 18 Фев 2025, 15:58

alx написа:смейте се вие- вчера в бостън ги гледам учениците и студентите -5 и духа страшно (то там винаги си духа)... ония масово се разкарват по пуловер, долнище от пижама (буквално) и тия пластмасовите джапанки за идиоти - крокс... и така цяла зима...

На Бостън ли казваха "Windy City"?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 18 Фев 2025, 16:00

Чикаго :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 18 Фев 2025, 16:05

Моджо написа:Миии то си е до усещане бре.
Аз ходя бос, без чорапи и не съм със зимни обувки. Нито с дебело яке. А по двора си излизам да пуша буквално с боси крака и си газя в снега :))

Искаш да кажеш, че на -10 ходиш с чехли ли :D

А лятото как живееш? :dunno:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Фев 2025, 16:06

drifty написа:Аз като гледам тия ся по на 15-16 години, те сякаш буквално не знаят кога им е топло и кога студено.. Толкова дебилни ми се виждат.

аз съм си го мислил същото... което е добре за тях - да държат на студ- щото квито са схванати повечето, ще мръзнат зимите като порастнат...

младото поколение болшинството е абсолютно объркано и непригодно за каквото и да е било.. акъла ми не го побира как ще се оправят, но като си спомня и нашите родители така говореха за нас пък всичко се нареди някак си... та и с младежите ще е така предполагам и всичко ще си дойде на мястото...

но едно нещо знам със сигурност- нямат -нищо- общо със нас като ценностна система, енергия за прогрес и личностно усъвършенстване... друга порода са просто.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 18 Фев 2025, 16:10

Дупе знае 2 и 200, като се сблъскат с реалният живот или се приспособяват или край варелите с огън. Нищо и никой не може да ги потготви за реалността на бъдещето от самите тях като усетят на къде духа вятъра.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Фев 2025, 16:15

St.Trinity написа:
alx написа:смейте се вие- вчера в бостън ги гледам учениците и студентите -5 и духа страшно (то там винаги си духа)... ония масово се разкарват по пуловер, долнище от пижама (буквално) и тия пластмасовите джапанки за идиоти - крокс... и така цяла зима...

На Бостън ли казваха "Windy City"?

бостън също духа много, но духа предимно от юг-югозапад... и не е безобразно студено... само от време на време се обръща и духва от северо-изток и се получава "nor'easter" който е студен и често носи много сняг през зимата.. докато в чикаго често духа от север през равното на езерото и засмуква арктичен въздух от канада, натоварва го със вода над езерото и го мята като сняг в града и района... от там зимите там са сурови и тежки.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: 528i '97

Мнение от Ant0n » 18 Фев 2025, 16:24

Някой да знае дали някъде в София режат алуминиеви прътове на малки парчета (под метър)? Трябва ми към 50 до 100 мм. с диаметър 120 мм. за подложки на пружини.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 18 Фев 2025, 16:27

drifty написа:
Моджо написа:Миии то си е до усещане бре.

Искаш да кажеш, че на -10 ходиш с чехли ли :D

А лятото как живееш? :dunno:

По двора с чехли или чисто бос ако ще - 20 да е. Навън с обувки, но не са зимни. На краката не ми е студено било никога. На ръцете и на ушите по може, въпреки че ръкавици и шапка се случва 1 път на 3 години да сложа. И понеже съм рептил, лятото мога да си ходя с яке примерно, не ми пречи :))
Последна промяна Моджо на 18 Фев 2025, 16:27, променена общо 1 път
Хм,хм...

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 18 Фев 2025, 16:27

Ивайло Димов написа:Чикаго :yes:

Да бе, вярно. :yes:

alx написа:бостън също духа много, но духа предимно от юг-югозапад... и не е безобразно студено... само от време на време се обръща и духва от северо-изток и се получава "nor'easter" който е студен и често носи много сняг през зимата.. докато в чикаго често духа от север през равното на езерото и засмуква арктичен въздух от канада, натоварва го със вода над езерото и го мята като сняг в града и района... от там зимите там са сурови и тежки.

А да питаме ли форума за "Motor City" дали са чували? Ама ти и колегата Ивайло Димов да не подсказвате. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата