СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ildivvy » 15 Фев 2025, 18:46

Едва ли някой има представа от първа ръка, но какви са отзивите от Lambda II Mpi V6 моторите на Хюндай?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 15 Фев 2025, 20:14

Алудитата са супер коли за возене, но да са почти нови и в гаранция.

St.Trinity написа:
Spunky написа: като си купих сам първата кола, с 2цил боксер и умопомрачителните 35 коня.

Citroën 2CV ще да е най-вероятно, от последните...

Близко бяхте, но никой не позна

Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Фев 2025, 21:55

steeN написа:Романтичното тук е единствено, че си мислиш че потока на съществените технологии е в посока от Порше, Бугати, Ламбо към Ауди, а не обратно. :lol:

Това не знам дали е за мен, понеже е малко объркано защото аз не твърдя обратното, а точно това. А защото изредих именно тези трите предполагам е за мен. Естествено, че ХаЛуди(тоест Фолксваген)добавиха всичко към тези трите, а не обратно. То погледни само Порше, тази емблема отдавна не значи това, което значеше с всичките тези сувчета и лимузини. 911 в истинския си вид остана май само с ГТ3, може би ГТ2 и в много малка степен с Турбо ес. Масово последното се ползва за кафе кола даже.

Ламбо едно време значеше много. След Мурселаго май взе да приключва като все пак инерцията и фенщината, романтизма и носталгията докараха Авентадор разбира се. Всичко останало и то стана някаква кафе кола.
Появата на Урусът пък вече тотално затвърди тенденциите.

Няма как технологиите да идват от закупени марки след като техните все пак остаряват, а новите се добавят от решенията и разработките на компанията.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 15 Фев 2025, 22:29

И на мен първата ми беше Citroën, ZX 1.8i Furio (103 к.с.), досущ като тази от снимките.
Имаше само фарове и стопове за мъгла като екстри. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Фев 2025, 23:55

Top Gun Maverick написа:...

Недогледал съм и съм го написал на обратно. Ауди спечели много от трансфери на технологии от фирмите, които купи. ПДК е основа на кутиите за спорните модели. Порше им дават доста помощ за двигателите на РС моделите.
Ауди е-трон си е практичеки Порше Тайкан. Суперколата на Ауди Р8 нямаше да е възможна без Ламбо...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Фев 2025, 2:51

Така е, но е не точно така. В смисъл малко стая, че утре ти купуваш сладкарници Неделя и след 10 години изкарваш торта, която е сходна с тяхна такава, но реално всичко е разработено с твои служители, които вече работят с твоите идеи.
Наследяват каквото могат при сливането естествено, но от там нагоре те променят спорните коли на Ламбо и ги правят по свой тертип. Р8 е възможно благодарение на...Фолксваген, точно колкото Галярдо е възможно благодарение на Фолксваген. Сега, дали без да бяха купили Ламбо щяха да изкарат подобен модел, може би не, ама не се знаеше защото са доказали, че могат да експериментират. Естествено обаче, че им излезе доста по-евтино защото взеха основата на Галярдо, а по-късно на Хуракан. Иначе ако все пак искаха суперкар и да трябва да разработват само него без Галярдо, то цената му трябваше да е още по-висока. Вероятно суперкара им тогава щеше да е ползва основа на някое 911.
А за електричката пак говориш за години напред как едва ли не Фолксваген крадат от Порше като реално това са общи разработки на една и съща компания. Все едно аз да седна да ти обяснявам как Порше Кайен щеше да е невъзможно без Фолксваген Туарег и Кю 7, понеже и те са на една платформа. Да не говорим, че Кайена даже има еднакви форми външно с Туарега. :mhihi:
За кутиите чак толкова да издребняваме пък не си струва, не е нещо даващо същина в развитието на марките им. Все не могат да правят кутии, все имат калпави бензинови двигатели в много от Поршетата в Кайен, Халудита и Фолксвагени.
И от Шкода и Сеат сигурно са взели нещо, ама реално възродиха тези иначе обречени на изчезване марки..

Между другото не знам дали знаеш, но лично Хитлер хваща за ушите Фердинанд Порше за да създаде Фолксваген, заедно с още два там някакви. :mhihi: Каква ирония една идея за появата на евтина кола за да може обикновения германец да я има, след това да се развие толкова, че да ти купи труда и историята след като реално ти си създал тази кола на майтап, основно за да е здрава и да струва много малко пари. :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Фев 2025, 9:10

https://youtu.be/0uF5Prjy3h4?si=QCZB7atCOzzeGKbu
Това момче в канала му няма много гледания, клипа за Е30-ката му е шампион, а са минали само няколко дни.
Я да напълним малко гледания, че да знае разсилната марка освен Опелите. :mhihi:

Колата май не е форумна като гледам.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Фев 2025, 13:02

Неделите явно правят сбирки на тази улица в Манила на различни лачени колици.Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

В града има доста висящи магистрали, ама на три нива не бях виждал до сега.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 16 Фев 2025, 13:35

996цата ми се струваше грозна дълги години, но колкото повече остарява, толкова повече започва да ми харесва, особено в гт3 конфигурация.

Преди две седмици видях Мазерати МЦ12 в движение, но не успях да снимам достатъчно бързо, само ченето падна

Малко встрани от темата, някой може ли да препоръча качествен манометър? На различни бензиностанции стойностите са различни, ползвам компресор за въздух на black & decker, който показва нещо различно от бензиностанциите и ми се иска да имам нещо, с което да "сверя".

Разчитайки на марката, това дали би свършило работа?
https://praktiker.bg/bg/Drugi-avto-prin ... N/p/220527Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 16 Фев 2025, 13:39

Купих си дигитален от Лидл и съм доволен!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Фев 2025, 16:14

///eMo написа:Малко встрани от темата, някой може ли да препоръча качествен манометър?

Щом имаш вкъщи компресор най-добре си вземи глицеринов манометър и не се доверявай на тези по бензиностанциите :bchug:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Фев 2025, 17:46

https://youtu.be/6JWzD49F8cI?si=d2TdiRJlcSjxF2kI
Браво, браво, браво! "Жигулата" яко кефи! :mhihi:
В канала има видео от какво е направена ако на някой му се гледа.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 16 Фев 2025, 18:03

///eMo написа:
Разчитайки на марката, това дали би свършило работа?
https://praktiker.bg/bg/Drugi-avto-prin ... N/p/220527

Мери точно. И едно по-евтино, което също мери точно.
https://www.onlinemashini.bg/digitalen- ... andk/78120
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 16 Фев 2025, 19:16

Благодаря, точно нещо такова търсех, направо го поръчвам.

@Don_Diego Компресорът е за кола, не компресор вкъщи, не доуточних.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 16 Фев 2025, 21:18

Аз си взех някакъв малък, като ключодържател от алито за 7лв и като го сравнявам мери доста прилично. От както на бензиностанция напомпох на 3.3, а техния покаьваше 2 и малко сверявам

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата