СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
alx , веднага ще ти обясня.
немо, дам трябва да поработя над обосновката и изказа понякога
drifty, разбирам проблема е че не се обосновах и се тригърнаха доста хора.
nickstorm, да изобщо не е яко напълно прав си , но 1-во работя активно по въпроса, 2-ро съм ок нали с паласките който иска да потренираме, може във фитнеса ( бум да не чете това) може и на тепиха ( муай тай ) - нямам нищо против, бих се радвал даже
Spunky, сигурен съм че ти на моите години си карал по-хубва, нова и бърза кола и нали сам си си я взел....
Така, 1/во говоря през моята призма , 2/ро хора стига, няма как да не се съгласите че нещата носят различно щастие при различните години, едно е да караш супер готина кола на 20, друго е на 50, разликата се състои в мисленето ( за добро или лошо ) и специално за алх( в свободата), колко хора на 50 имат енергията и възможността ей сега в 6:19 да станат да отворят картата да си харесат нещо на 1 000км от тях и да тръгнат .... без да е проблем за работата, смейеството другите нормални ангажименти, да имат силата да го направят и да го направят. Кой е по-вероятно да я кара всеки ден въпреки недостатъците и, колко хора сте чували да казват " не става за всеки ден" , колко от тях са били под 35 ?
alx, според теб твоята 25 годишна версия ли би се радвала на плейда и г-класата повече или текущата ти ? Коя версия би стояла усмихната през повечето време ?
Просто с времето нещата се променят, да и на 100 години яката спортна кола си е яка спортна кола , но пак казвам годините имат значение.
И после защо имаме проблеми с доверието
немо, дам трябва да поработя над обосновката и изказа понякога
drifty, разбирам проблема е че не се обосновах и се тригърнаха доста хора.

nickstorm, да изобщо не е яко напълно прав си , но 1-во работя активно по въпроса, 2-ро съм ок нали с паласките който иска да потренираме, може във фитнеса ( бум да не чете това) може и на тепиха ( муай тай ) - нямам нищо против, бих се радвал даже

Spunky, сигурен съм че ти на моите години си карал по-хубва, нова и бърза кола и нали сам си си я взел....

Така, 1/во говоря през моята призма , 2/ро хора стига, няма как да не се съгласите че нещата носят различно щастие при различните години, едно е да караш супер готина кола на 20, друго е на 50, разликата се състои в мисленето ( за добро или лошо ) и специално за алх( в свободата), колко хора на 50 имат енергията и възможността ей сега в 6:19 да станат да отворят картата да си харесат нещо на 1 000км от тях и да тръгнат .... без да е проблем за работата, смейеството другите нормални ангажименти, да имат силата да го направят и да го направят. Кой е по-вероятно да я кара всеки ден въпреки недостатъците и, колко хора сте чували да казват " не става за всеки ден" , колко от тях са били под 35 ?
alx, според теб твоята 25 годишна версия ли би се радвала на плейда и г-класата повече или текущата ти ? Коя версия би стояла усмихната през повечето време ?
Просто с времето нещата се променят, да и на 100 години яката спортна кола си е яка спортна кола , но пак казвам годините имат значение.
dhtj написа:seimo написа:![]()
![]()
Като дете отивам у баба - гледам кутия сладки![]()
Отварям вътре - игли и конци.![]()
И после защо имаме проблеми с доверието

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Не дължиш обяснение на никой освен на половинката си за житейската си философия .Дали харчиш парите си за консерва с 4 колела или за екзотични почивки тва са твоите пари ,твоят живот ,твоите мечти .
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Ааа, Ivanski , аз познавам един на 53 , дето преди 20 дена се събуди и реши да кара ски в Яхорина /930 км./ , а на връщане да покара и в Копаоник .Същият предният уикенд му се дояде качамак и скочи до Азуга в Румъния и там да покара ски .Преди месец и нещо пък направи 4500 км. до Нидерландия да гледа някакви кемпери ...И общо взето му се случва да запали колата и да мине доста км. , щото е сънувал нещо
Като минеш 50 духът ти компенсира , ако нещо не можеш физически като на 30.,стига да имаш желание . 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
mr_petroff написа:Ааа, Ivanski , аз познавам един на 53 , дето преди 20 дена се събуди и реши да кара ски в Яхорина /930 км./ , а на връщане да покара и в Копаоник .Същият предният уикенд му се дояде качамак и скочи до Азуга в Румъния и там да покара ски .Преди месец и нещо пък направи 4500 км. до Нидерландия да гледа някакви кемпери ...И общо взето му се случва да запали колата и да мине доста км. , щото е сънувал нещо![]()
Като минеш 50 духът ти компенсира , ако нещо не можеш физически като на 30.,стига да имаш желание .
Това звучи готино, дано всички сме така на тези години.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Направо ви се чудя малко ли са ви проблемите та се "напрягате" в спам тема у форума...ама вие си знаете.
По темата...нали...
Дойдоха ми новите огледала от полско...доволен съм като прасе в тиквено поле...
Виж обаче лепенките които се оказаха че пътуват от Украйна...още не са дошли след близо месец,митници и т.н.
та такава авантюра не бих повторил за тия пари дето излязоха...ама късмет.

По темата...нали...
Дойдоха ми новите огледала от полско...доволен съм като прасе в тиквено поле...
Виж обаче лепенките които се оказаха че пътуват от Украйна...още не са дошли след близо месец,митници и т.н.
та такава авантюра не бих повторил за тия пари дето излязоха...ама късмет.

- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
ivanski_2 написа:bir40o0 написа:ivanski_2 написа:drifty написа:Иванския беше боядисвал детайли на кола някъде в Търново и беше доволен мисля.
Аз май моята цялата ще я пръсна тая година, на нищо не прилича..
Да, там бях много доволен и дори сега пак имам една забележка и не искам теея от каското да се учат на моята кола та ще ида пак при същия човек като си я пусна в движение![]()
А и 2-рия додж като дойде, и него там ще правя.
При кого в Търново колега? Обиколил съм почти всички бояджии в Търново, но читав трудно се намира.
Някъде в Шемшево ( на снимката ) , не можах да го намеря с гугъл мапс но ще питам ако наиситна ти трябва. На мен ми взе 400лв на дет. като подозирам че може и малко повече да взима понеже мен не заведоха хора които работят редовно с него.
Имам идея да боядисвам предна броня и капак на 7та, но по към май месец. Ако реша да пробвам твоите бояджии ще драсна за контакти.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
slatanic написа:Направо ви се чудя малко ли са ви проблемите та се "напрягате" в спам тема у форума...ама вие си знаете.![]()
Даже изгониха и кармена с това напрежение

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Карменката спря да пише след като попадна на жена от лудницата ...преди това бяха някакви с мотори и коли , поне имаше някаква допирна точка с автомобилен форум . Сега с доктор Фройд и психоанализата няма къде да се включи .. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Jordana написа:Карменката спря да пише след като попадна на жена от лудницата ...
те всичките са такива
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
ivanski_2 написа:
nickstorm, да изобщо не е яко напълно прав си , но 1-во работя активно по въпроса, 2-ро съм ок нали с паласките който иска да потренираме, може във фитнеса ( бум да не чете това) може и на тепиха ( муай тай ) - нямам нищо против, бих се радвал даже![]()
давам ти право да си избереш- маратонче или бадминтонче...

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
peshehodetz написа:Филма се казва "Преследването" или трябва да е нещо подобно, не знам с какъв точно превод са го пускали в БГ.
Ех, тая сценка какво Дежа вю ми довя...
Само където не бях с купе, а с 4-врата, на 22-23 в района на Търново си караме така с една мома и някъде към Дряново може би щеше да се премине от натискане и мляскане към друго, ама хоп...една фуражка скокна на пътя, мята, спира ме, г-ца беше скокнала на седалката, онзи обаче проверява документите и хилейки се пита...абе то всичкото наред, ама я ми кажете кой караше колата.

На всичко отгоре имам няколко познати, които си ми викат Чарли Шийн заради визуалната ни прилика от младите му години, ама аз си харесвам Томчо с усмивката.

Предполагам като си над 50 нещата са други, ама ако си си изиграл правилно картите и може да си позволиш времето, ще е супер, даже още по-яко в някои отношения да си караш колицата, просто защото мозъка ти би следвало да е еволюирал. Иначе да, някои неща няма да са същите, затова всяка възраст си има предимства и недостатъци, но когато си здрав и имаш нагласата, другото е без значение.
Пенсионерски коли бих карал само по задължение или ако работата/ситуацията го изисква.
Няма по-голям кеф от кола с нисък център на тежестта, няма. Само със секса може да го сравня, макар да е различно. И задължително купе. Като си свалиш прозореца и няма рамка на отворена врата...безценно.
Иванския пита на колко години(25 или 50+) алх или обикновен човек би се кефил повече на Тесла и Г63 АМГ...и двете нямаше да ме вълнуват тогава, сега също не ме вълнуват, не вярвам някога да ме развълнуват. Едното ми се вижда като да плющиш гумена кукла, която да прави невероятни добре някои неща, другото за мен е грозно недоразумение на автомобилостроенето, което слагам на един кантар по визия с военните Уазки, които бяха голяма работа в казармата и за лов, само където се мести по-бързо на шосето и има екстри. Добавям и мутренския и/или комплексарски статус в България на това паве и просто не виждам кой има толкова пари да ми предложи за да карам подобно нещо, каму ли да ме развълнува. Лада 1600 би ме развълнувала наистина. Което не прави грозното паве лошо или че всички собственици са в една категория с гореизброеното, просто обаче за мен това нещо не съществува и не разбирам нормалните хора у нас, които си го купуват, за безбожни пари и то. Иначе мутрите и комплексарите ги разбирам и не ги обвинявам даже. Не ме срам да ходя със скъсана дреха примерно и като се замисля от нищо май не ме е срам или поне от много малко неща, но с Г класа са ме видят близки мои хора би ме било срам наистина.
Последна промяна Top Gun Maverick на 14 Фев 2025, 12:05, променена общо 1 път
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Само от името трябва да ти е ясно да стоиш далеч от тия
Когато и да съм правил ГО са ми казвали да ги избягвам, въпреки че им е най-евтина офертата. Имам приятелка при тях, исках каско да правя през нея, директно ми каза "По-добре недей
"

Когато и да съм правил ГО са ми казвали да ги избягвам, въпреки че им е най-евтина офертата. Имам приятелка при тях, исках каско да правя през нея, директно ми каза "По-добре недей

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
https://youtu.be/Ha5XGaJKDcI?si=xdKc2j3Dg4nWZo-A
Още едно Е36, ама седан в киното, бая го гледах като тийн този филм.
Тоя иначе със смяната на номерата тарикат:
https://youtu.be/bqnsirqp52Q?si=L7A4n7CBq_hcmHkG

Още едно Е36, ама седан в киното, бая го гледах като тийн този филм.
Тоя иначе със смяната на номерата тарикат:
https://youtu.be/bqnsirqp52Q?si=L7A4n7CBq_hcmHkG

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ама не плаща моята ГО бре. Как да го накарам виновния да е на друго място
) Няма никакво значение аз към кои съм. И никога не съм си правил ГО при разни арамейци, булинсове, далибогове. Обаче това е грешка. Трябва да си правя ГО в най-скапаната компания, та като стане нещо по моя вина да не му платят на другия нищо
)

Хм,хм...