СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
St.Trinity написа:
Интересно че и двамата са по пижами и чехли, а навън е сняг. Мислех че тази мода е само сред азиатците.
тука всичката младеж се носи по пижами и по крокс... в мола, на училище, по улиците...
а за тоя дето я суплекс-на тая кифла - psgwsp
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Днес по обяд извадих лош късмет ( то беше въпрос на време просто така дойде колата ) , и ме спряха от движение заради фолио на прозорците.
Въпроса е сега когато го махна в кат София ( където ме спряха ) или в кат Смолян ( където съм по лична карта ) трябва да ходя ?
Също тако ако си сменя личната карта в София дали пак трябва да ходя в кат Смолян ( ако отговора на първият въпрос е Смолян)
Въпроса е сега когато го махна в кат София ( където ме спряха ) или в кат Смолян ( където съм по лична карта ) трябва да ходя ?
Също тако ако си сменя личната карта в София дали пак трябва да ходя в кат Смолян ( ако отговора на първият въпрос е Смолян)

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
https://youtu.be/QAi2ytdjzHM?si=s0QzS35XpyEdRgYz
Някой ако е пропуснал светия граал.
Лайк и абониране ще помогнат. Тука сме сума и народ.
Някой ако е пропуснал светия граал.
Лайк и абониране ще помогнат. Тука сме сума и народ.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Exclusive89 написа:
Ми някои си пазим документи отпреди 25 години. Макар и отдавна, макар и далеч. Чудно ми е, дали самият Андро има такава

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Ивах маааму толкова ли години са станали!?...
Аз не съм толкова дрът...от 2008 чак членувам във форума...,че 2006/7 (не помня нищо,че не съм толкова дрът
)бях купил е36цата и се почнаха мъките...
Пууу отдавна е било явно.
Ама вие сте си за клуб на пенсионера!
Аз не съм толкова дрът...от 2008 чак членувам във форума...,че 2006/7 (не помня нищо,че не съм толкова дрът
Пууу отдавна е било явно.
Ама вие сте си за клуб на пенсионера!

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е как бе, 2006-та мисля беше първия събор на Калояново, а на втори и трети национален в Казанлък беше уникално изживяване с мисля последните затваряния на пътища и провеждания на драг. Отсечката за Бузлуджа си беше местното място да се види всяка кола какво може. Леко нагорнище и се спира по-лесно в края. Идеална видимост за безопасни стартове и други такива.
Но заради мащабите на БМВ съборите с напредването на годините и многото нови желаещи...просто всичко утесня от старите места в България.
Май трябва отделна тема за тази инициатива с подкастите и въобще за видеата в ю туба за да се обсъждат неща както за минали, така и за бъдещи такива.
Защото като гледам ще се развива във времето това нещо. 
Но заради мащабите на БМВ съборите с напредването на годините и многото нови желаещи...просто всичко утесня от старите места в България.
Май трябва отделна тема за тази инициатива с подкастите и въобще за видеата в ю туба за да се обсъждат неща както за минали, така и за бъдещи такива.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
slatanic написа:Ивах маааму толкова ли години са станали!?...
Аз не съм толкова дрът...от 2008 чак членувам във форума...,че 2006/7 (не помня нищо,че не съм толкова дрът)бях купил е36цата и се почнаха мъките...
Първият ми ''никнейм'' е от 2007г. та и аз членувам от тогава
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
alx написа:St.Trinity написа:
Интересно че и двамата са по пижами и чехли, а навън е сняг. Мислех че тази мода е само сред азиатците.
Тука "мексиканците" се носят така, целогодишно с жилетки и чехлички
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Прави ми впечатление, че масово шАфьорите не разбират сигнала с десен мигач, с който ги пропускаш да минат. Редовно го ползвам и доста шофьори въобще не го схващат.
Днес сутринта докато си пъпля на излизане от "село", в един доста тесен участък виждам, че ме застига кола и то доста бързо - аз карам с 30тина, 35км/ч. Прецених, че ще ме настигне след няколко секунди, точно като излезем на една кратка права, достатъчно широка. Така и стана, пуснах му сигнал с мигача да минава, очевидно се движи дооста по-бързо и ми се беше вече лепнал на бронята - никаква реакция. След това има още една права с много голямо спускане, която е и по-дълга - и там пускам мигач, нищо. Даже леко намалих - пак нищо. А аз искам да го пусна, понеже го виждам, че кара по-бързо и най-вече, защото съм тъкмо запалил и колата е студена и не искам излишно да я пъна, че да се движа с неговото темпо. Чак на следващата права ме изпревари, вече извън селото, макар че и на двете места, където му пуснах сигнал също няма къщи и спокойно може да си мине.
Днес сутринта докато си пъпля на излизане от "село", в един доста тесен участък виждам, че ме застига кола и то доста бързо - аз карам с 30тина, 35км/ч. Прецених, че ще ме настигне след няколко секунди, точно като излезем на една кратка права, достатъчно широка. Така и стана, пуснах му сигнал с мигача да минава, очевидно се движи дооста по-бързо и ми се беше вече лепнал на бронята - никаква реакция. След това има още една права с много голямо спускане, която е и по-дълга - и там пускам мигач, нищо. Даже леко намалих - пак нищо. А аз искам да го пусна, понеже го виждам, че кара по-бързо и най-вече, защото съм тъкмо запалил и колата е студена и не искам излишно да я пъна, че да се движа с неговото темпо. Чак на следващата права ме изпревари, вече извън селото, макар че и на двете места, където му пуснах сигнал също няма къщи и спокойно може да си мине.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Няма, това е защото масово искат да им пуснеш аварийни, иначе мислят, че някъде ще завиваш, дори да няма пресечка.
Учудвам се на нечия тъпотия като му пусна десен и спирам за клиент, редовно се забиват в бронята ми първо плавно защото отдалеч пускам мигача, после до нула и упорито са зад мен, колкото да не могат да минат.
И още по-тъпото, виждам как не може да ме заобиколи, но да речем ще се забавя повече от 20-30 секунди спрял, мърдам един метър без да спирам десния, онзи мърда с мен и пак се забива.
Чак като изкарам ръката през прозореца да ме заобиколят го правят, а някои като вече пусна аварийни(много мразя да ги пускам така)тогава се сещат, че може би е възможно да минат покрай мен и чак са ме чумосвали, че не ги пускам по-рано, а давам десен.
Това е защото сульо и пульо ги пускат като спират където им падне мислейки, че тези аварийни нещо помагат, особено пред куките.
Чак като изкарам ръката през прозореца да ме заобиколят го правят, а някои като вече пусна аварийни(много мразя да ги пускам така)тогава се сещат, че може би е възможно да минат покрай мен и чак са ме чумосвали, че не ги пускам по-рано, а давам десен.
Това е защото сульо и пульо ги пускат като спират където им падне мислейки, че тези аварийни нещо помагат, особено пред куките.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Може пък да не е искал, аз това от леки коли не го разбирам с мигачите. То се вижда, ако искам да мина ще минаdrifty написа:Прави ми впечатление, че масово шАфьорите не разбират сигнала с десен мигач, с който ги пропускаш да минат. Редовно го ползвам и доста шофьори въобще не го схващат.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Аз пък така ония ден карам зад едно камионче и точно на правата ония ми бие десен мигач и аз викам "оо тоя ме пуска" давам ляв и се подавам и гледам на 50м пред мене кола. Връщам в моята лента и го гледам нашия си завива към една автокъща дето е до пътя. Та не е лоша практика даването на мигач за задминаване, ама трябва да се внимава и да не се доверяваме винаги 
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
c04 написа:Може пък да не е искал, аз това от леки коли не го разбирам с мигачите. То се вижда, ако искам да мина ще мина
Като не е искал, защо ми се набива на стоповете?
Нали го виждам, както си карам с 30-35 ме застигна за няколко секунди, после вече към баш изхода на селото с 40-45 се движа и му намалям и пак ми стои на бронята, както описа Маверика. А после на права дето ме изпревари аз пак си карах с 50-55, макар че уж се води извън града, ама няма табела за излизане от населено място. Там хич не ме чака, в момента, в който излязохме на правата мина. Та не е като да не е искал.
Аз подаването на сигнал го разбирам така - виждам, че си по-бърз, пускам те да минеш, няма да ускорявам докато го правиш, ще ускоря след като си пред мен.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Просто така си кара. По магистралата е пълно с такива малоумници. Вместо да пусне мигач, се лепне на 1 метър от бронята при 140++ 

TNT написа:Просто така си кара. По магистралата е пълно с такива малоумници. Вместо да пусне мигач, се лепне на 1 метър от бронята при 140++
И после по новините меле станало
Пълни олигофрени
карам спокойно