СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
Не мога да се съглася, две Hi Ace служебни, 2005 и 2009 купувани чисто нови, карани само в България, дизел 2.4 или 2.5 мисля беше двигателя. Като си ида на село ще ви снимам километражите (по спомен над 500 хиляди и двете), никакви проблеми с двигателите не е имало до този момент, ни дюзи нищо. Вярно по два месеца беше доставката, сглобени в Япония. Имам и лична Корола (и тя сделана в Джапан) версо 2004та година 2.0 д4д и 60 хиляди навъртяни вече в България (по килотеметраж 260хил внос от Австрия) и както писах в другата тема, където е най-евтино от там сипвам нафта. Е никакви проблеми. Та Тойота правиха и правят добри дизели.dhtj написа:kiko написа:Да не говорим за D-Cat 177кс..по бъгъв двигател надали има
Японците от дизели не разбират.
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
Последна промяна barabqga на 06 Фев 2025, 15:27, променена общо 1 път
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Затова изрично написах Ферари. По Немачко се нагледах на Поршета, та там си ги карат масово за евридейки, става въпрос за 9** примерно. Виждал съм и такси Кайен даже
Иначе те хубаво ги качват тия километражи, ама въпроса е с колко двигателя са ги направили.... 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Е почти всички са с един двигател. Това е интересното. Най-много съм виждал на Тесла сменяни май. Няколко пъти батерия, не знам си колко пъти двигатели, над 1млн км беше. Но пък и качват доста на 500-600к с първа смяна на батерия
А за Фераритата, като съм гледал колко струва едно обслужване... те за тва не ги карат
А бе хората по света бая си шофират

А за Фераритата, като съм гледал колко струва едно обслужване... те за тва не ги карат

А бе хората по света бая си шофират

nickstorm написа:Затова изрично написах Ферари. По Немачко се нагледах на Поршета, та там си ги карат масово за евридейки, става въпрос за 9** примерно. Виждал съм и такси Кайен дажеИначе те хубаво ги качват тия километражи, ама въпроса е с колко двигателя са ги направили....
жената като беше по-млада караше ежедневно само 911 турбо с... лято, зима - без значение. на едното кабрио само тя му беше навъртяла над 140к км в продължение на 15-тина години. общо взето нямаше някакви сериозни проблеми- само аз сменях задни гуми всеки 10к км грубо казано щото тя карала "мнооого леко" ама аз не съм сигурен щото задните особено отвътре бяха на конци всеки път...
та поршетата (поне 911) са относително прости и надеждни и лесни за аматьор-а механик ако има подходящия компютър... платформата има много "народни" корени и дори след 50 години си й личи, че е правена да се прави лесно.
за дизелите - в най- окаяните места по света се карат -само- японски дизели... явно не са толкова трошливи...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Веднъж се бях разровил в някакъв форум за 911-ки. Имаше питане ново 911 карера С или старо 911 турбо. Повечето хора бяха сменяли или нищо, или свещи и бобини. Само бензин, гуми и газ
Толкова надеждни коли, а нещо не ги карат много 

TNT написа:Веднъж се бях разровил в някакъв форум за 911-ки. Имаше питане ново 911 карера С или старо 911 турбо. Повечето хора бяха сменяли или нищо, или свещи и бобини. Само бензин, гуми и газТолкова надеждни коли, а нещо не ги карат много
не ги карат щото не са практични- нисък просвет, возят като каруци, шумни (отвътре чуваш всичко дето се случва отвън) и лукса вътре е - абе всичките екстри си имат ама е сбито и го виждаш, че е сложено за да го има дет се вика а не е интегрирано в колата... и цялото това изживяване много бързо омръзва да ти кажа като си подложен на него всеки ден.
911 е супер удобна, но просто не е комфортна кола... гегата е същата... това са платформи които са замислени за други работи ама пазарния интерес и маркетинга с годините ги е преправил на неща за които реално не стават (ежедневни, луксозни возила). аз ги "търпя" щото съм фен на чепатите возила (американците имат много готина дума за това "snotty" (сополив)) ама това нормален човек да ги кара поне тия двете ежедневно си е някакъв мазохизъм...
Последна промяна alx на 06 Фев 2025, 16:13, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
По Немачко всяка бабичка от сой кара задължително Макан, 911 се кара предимно от мъже. Абе търкалят ги доста. Един път ми се наложи да ходя до един дилър на Порше и карам по навигация. По едно време това ме наби на един селски път у царевичака, ама буквално- еднолентов път и царевица 2,5 метра отляво/дясно и аз така
И си викам но уей, ама продължих по навито напред да обърна и изскочих на дилъра насред нивите
p.s днес минах технически преглед, вчера тоя бая ме разпитва-ама бензин ли е , ама на газ ли е, ама катализатор има ли. Днес завъртях едни 5-6 километра да я закарам загряла на пункта-всичко 6, емисиите в норма, 55 лева оставих

p.s днес минах технически преглед, вчера тоя бая ме разпитва-ама бензин ли е , ама на газ ли е, ама катализатор има ли. Днес завъртях едни 5-6 километра да я закарам загряла на пункта-всичко 6, емисиите в норма, 55 лева оставих

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
https://money.bg/auto/iskra-parvata-mod ... mosht.html
Първата модерна Lada, направена без западна помощ
- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
https://fakti.bg/sport/947696-otlichna- ... v-balgaria
Някой нещо подробности знае ли?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Exclusive89 написа:https://money.bg/auto/iskra-parvata-moderna-lada-napravena-bez-zapadna-pomosht.htmlПървата модерна Lada, направена без западна помощ
Ha дъpжaвния глaвa бeшe пoĸaзaнa и eĸcпepимeнтaлнaтa Lаdа Nіvа нa тoĸ. Tя e в пo-гoлямa cтeпeн "oтeчecтвeн" мoдeл - c мoщнocт oт 82 ĸoнcĸи cили, пpoбeг oт 175 ĸилoмeтpa и вpeмe зa зapeждaнe oт минимyм 5 чaca и пoлoвинa.

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
shlosera написа:https://fakti.bg/sport/947696-otlichna-novina-za-motornite-sportove-v-balgaria
Много общи приказки и никаква конкретика. Да разлаем кучетата....
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Препоръчайте добро място за стенд в София ,че най вероятно след смяна на рейка ще трябва
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
ivanski_2 написа:Препоръчайте добро място за стенд в София ,че най вероятно след смяна на рейка ще трябва
Хеед91 в Надежда или Стефан, преди тунела на Люлин, в посока центъра.

- St.Trinity
- Потребител
-
empar написа:преди тунела на Люлин, в посока центъра.
+1
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Тоя го искам на саме в тъмно мазе ,да го реХабилитирам
https://novini.bg/bylgariya/kriminalno/892478

https://novini.bg/bylgariya/kriminalno/892478