СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: СПАМ ТЕМА
mario001 написа:Има ли разлика в инструментите на Dewalt закупени от Практикер, спрямо магазини като toolbox, ташев и галвин ..
Разговарях с няколко човека и ми казаха, че в практикер макар и да предлагат същия модел имало разлика в качеството, предлагали модели произведени не в ЕС а от Китай и като цяло по евтина изработка... има ли нещо вярно в това?
Аз лично от доста време искам да взема DCF900 в практикер е на 730лв, на останалите с по 100-200 лв отгоре.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Аз пазарувам от тук, предимно, като има промоции:
https://inex-bg.com/p/akumulatoren-gayk ... 900n-solo/
Имам 10-на инструмента, като част от тях са купувани от Англия. Има произведени в Китай и Чехия. Най-важното е да успеят да се регистрират на сайта им за допълнителна гаранция.
DCF900 е брутален инструмент, надявам се си го хващал в ръка, доста тежък и обемист.
Да, знам, но предпочетох него през DCF892, а пък за по конпактен ще си взема нещо до 400 NMLenco написа:mario001 написа:Има ли разлика в инструментите на Dewalt закупени от Практикер, спрямо магазини като toolbox, ташев и галвин ..
Разговарях с няколко човека и ми казаха, че в практикер макар и да предлагат същия модел имало разлика в качеството, предлагали модели произведени не в ЕС а от Китай и като цяло по евтина изработка... има ли нещо вярно в това?
Аз лично от доста време искам да взема DCF900 в практикер е на 730лв, на останалите с по 100-200 лв отгоре.
Аз пазарувам от тук, предимно, като има промоции:
https://inex-bg.com/p/akumulatoren-gayk ... 900n-solo/
Имам 10-на инструмента, като част от тях са купувани от Англия. Има произведени в Китай и Чехия. Най-важното е да успеят да се регистрират на сайта им за допълнителна гаранция.
DCF900 е брутален инструмент, надявам се си го хващал в ръка, доста тежък и обемист.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Голям късмет, снощи взехме на жената едно пежо 3008 днес отиде да го регистрира.
Връща се и стъклото ударено от камъче.
Утре отивам да го лепнат и ако не се получи 485 с монтажа ме зарадваха.
Връща се и стъклото ударено от камъче.
Утре отивам да го лепнат и ако не се получи 485 с монтажа ме зарадваха.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Don_Diego написа:Аз пък се позапознах с нови служебен автопарк - доволен съм![]()
Dacia на газ?

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
на метан
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Шпакловка не се шкури с ексцентър за авто тенекии. Ще има да чистя прахоляк.. да си кажа болката.
mario001 написа:Има ли разлика в инструментите на Dewalt закупени от Практикер, спрямо магазини като toolbox, ташев и галвин ..
почти всички инструменти се произвеждат в китай. производството в щатите мисля, че приключи преди около година.
НО...
китай има няколко различни нива на качество на производство на една и съща стока... тези произведени за "оторизираните" продавачи са с едно качество, тези произведени за не-оторизираните са със (често значително) по-ниско качество. един вид - "оригинални" ментета.
ако практикер е оторизиран за девалт- качеството е най- високото. всъщност аз съм склонен да мисля, че практикер (примерно) е оторизиран докато разните малки вериги (ташев и тн) не са и тяхното качество всъщност е по-ниско.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Цените им, когато са в някаква кампания, наистина са осезаемо по- ниски от всички други търговци,включително немския ибей, което за мен също поражда известни съмнения. Добре е да се прочете за съответния модел преди покупка, твърде вероятно да се окаже, че има по- актуален модел с по- хубави характеристики, от там и намалението.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Ganchev__ написа:Шпакловка не се шкури с ексцентър за авто тенекии. Ще има да чистя прахоляк.. да си кажа болката.
Ако шпакловката иска сериозно шкурене, а не пришкурване тук-там значи шпакловчика не става !
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- St.Trinity
- Потребител
-
Днес на пазара на Красна поляна в София, имаше правилно спряла патрулка и вън от нея полицай, който се разкарваше като сервитьор нагоре-надолу да прави забележки на спиращите коли защото е автобусна спирка.
Такова нещо не бях виждал. Много пъти в центъра ми се е случвало да видя как спират за няма и минута да разгонят таксиджиите както гаргите гълъбите от подобни места, но този беше за пример. Стоеше си там и не санкционираше никой, просто им казваше да не спират и те се преместваха. 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Имам един интересен въпрос на който не се сещам да има отговор, та ще се радвам ако някой има идея.
Накратко рейката на доджа се чупи ( електрическа е волана спира да се върти, грешка на таблото, 2 бушона горят, сменям ги пак горят), Димата ( човека който поддържа колата ми казва да я закарам в сервиз за рейки и каза кой конкретно и да кажа че той ме праща ), карам я аз и ми казват ако е много зле ще струва 3к лв, казвам ок няма проблем. След няколко дни ми казват толкова е зле че и 3 к да ти вземем и да я направим може след някакво време пак да се прецака ( много готина постъпка, можеше да я направят и да измислят после оправдание ) , казват търси рейка 2-ра ръка( нова намерих за 6 к но с доставка 2 месеца никъде в европа няма точно такава егати) - намирам рейка на кола на 60 000км , нося я в сервиза лично - тея викат има луфт трябва да се рециклира - този който ми я продава твърди няма такова нещо - перфектна е ( няма как да знае според мен, вкарва и продава на части )
Та въпроса е как да разбера кой ме лъже, от чисто любипитство казал съм им да я рециклират вече та все тая, не пестя пари като цяло просто е малко такава интересна ситуация...
Накратко рейката на доджа се чупи ( електрическа е волана спира да се върти, грешка на таблото, 2 бушона горят, сменям ги пак горят), Димата ( човека който поддържа колата ми казва да я закарам в сервиз за рейки и каза кой конкретно и да кажа че той ме праща ), карам я аз и ми казват ако е много зле ще струва 3к лв, казвам ок няма проблем. След няколко дни ми казват толкова е зле че и 3 к да ти вземем и да я направим може след някакво време пак да се прецака ( много готина постъпка, можеше да я направят и да измислят после оправдание ) , казват търси рейка 2-ра ръка( нова намерих за 6 к но с доставка 2 месеца никъде в европа няма точно такава егати) - намирам рейка на кола на 60 000км , нося я в сервиза лично - тея викат има луфт трябва да се рециклира - този който ми я продава твърди няма такова нещо - перфектна е ( няма как да знае според мен, вкарва и продава на части )
Та въпроса е как да разбера кой ме лъже, от чисто любипитство казал съм им да я рециклират вече та все тая, не пестя пари като цяло просто е малко такава интересна ситуация...
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...