СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: СПАМ ТЕМА
dhtj написа:Ела някой път да ти дам да пробваш електричката, да видиш как ще си купиш една такава, за вашите баири ще е рай. Няма кой да те блъсне, не вдига висока скорост, не може да те затисне щото е 60 кила, не можеш да паднеш щото е ниско и винаги може да подпреш с крак.
https://ofer.bg/produkt/talaria-sting-r-offroad/
Тва за градски мотор из софия става ли бе, че мисля да разкарам пистарата, че вече не я карам за кеф, а за придвижване просто не става. А една електричка ще ми е перфектнa да филтрирам малко задръстванията без да съм с голям и тежък мотор.
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Търся акъл за покупка на нова кочина, че днес амортисьорите на вярното субару-кучевоз решиха да проверят какво има в купето и положението е за бракуване. Разглеждам заместители с достатъчно клиренс и 4х4 задвижване, ползва се пълноценно зимните месеци и е необходимост. Няма изискване за комфорт, кара се основно на къси разстояния и бензин е силно предимство, пробег не повече от 10к годишно. Здрава ходова част, евтина за поддръжка е също е голям плюс. Ще съм благодарен за всякакви конкретни обяви в темата или на ЛС, бюджетът е разтеглив до граница 15-20к, японци и корейци с хидротрансформатор са силни фаворити. 

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
b_u_b_o написа:dhtj написа:Ела някой път да ти дам да пробваш електричката, да видиш как ще си купиш една такава, за вашите баири ще е рай. Няма кой да те блъсне, не вдига висока скорост, не може да те затисне щото е 60 кила, не можеш да паднеш щото е ниско и винаги може да подпреш с крак.
https://ofer.bg/produkt/talaria-sting-r-offroad/
Тва за градски мотор из софия става ли бе, че мисля да разкарам пистарата, че вече не я карам за кеф, а за придвижване просто не става. А една електричка ще ми е перфектнa да филтрирам малко задръстванията без да съм с голям и тежък мотор.
Чудесно е даже.
Единствено бих сменил таралежките с някакви шосейни гуми, но това се подразбира мисля. До 50 е по бързо от всички масови коли, ебаси звяра.

Бях му смятал разхода преди, некви стотинки идва тока на 100км, под лев.
Глей как го карат лапетата https://youtu.be/MeVtXvzVuKc
От алибаба идва за 7к лв.
dhtj написа:Глей как го карат лапетата https://youtu.be/MeVtXvzVuKc
Гледам, че разни пикльовци на по 14-15 години бръмчат на групички с такива из натоварения трафик в София, правят тъпотии, карат на задни гуми, ръгат се измежду колите. Супер опасно! Лятото даже по алеите на Южния си правят слаломи между хората.
Нямат регистрации, нямат книжки, нямат застраховки, нямат и акъл. Нито пък родителите им, щом изсипват хиляди левове за тая глупост. Дано да съм лош пророк, но е въпрос на време да стане някое мазало.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
По повод кабриолетите.
Преди карах R129.
Един единствен път съм го карал със свален твърд таван и гюрук и то на магистралата София-Пловдив.
Жегата почва да напича на тиквата и след тунела спрях да вдигна гюрука.
Бялата ми риза около яката вече беше черна.
Целият този прах и жега не си заслужаваше иначе много доброто усещане за простор.
Преди карах R129.
Един единствен път съм го карал със свален твърд таван и гюрук и то на магистралата София-Пловдив.
Жегата почва да напича на тиквата и след тунела спрях да вдигна гюрука.
Бялата ми риза около яката вече беше черна.
Целият този прах и жега не си заслужаваше иначе много доброто усещане за простор.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Southside написа:Търся акъл за покупка на нова кочина, че днес амортисьорите на вярното субару-кучевоз решиха да проверят какво има в купето и положението е за бракуване. Разглеждам заместители с достатъчно клиренс и 4х4 задвижване, ползва се пълноценно зимните месеци и е необходимост. Няма изискване за комфорт, кара се основно на къси разстояния и бензин е силно предимство, пробег не повече от 10к годишно. Здрава ходова част, евтина за поддръжка е също е голям плюс. Ще съм благодарен за всякакви конкретни обяви в темата или на ЛС, бюджетът е разтеглив до граница 15-20к, японци и корейци с хидротрансформатор са силни фаворити.
Ами друго, по-ново Субару..?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320A
smamf написа:dhtj написа:Глей как го карат лапетата https://youtu.be/MeVtXvzVuKc
Гледам, че разни пикльовци на по 14-15 години бръмчат на групички с такива из натоварения трафик в София, правят тъпотии, карат на задни гуми, ръгат се измежду колите. Супер опасно! Лятото даже по алеите на Южния си правят слаломи между хората.
Нямат регистрации, нямат книжки, нямат застраховки, нямат и акъл. Нито пък родителите им, щом изсипват хиляди левове за тая глупост. Дано да съм лош пророк, но е въпрос на време да стане някое мазало.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Това може да се реши много лесно. Като прибере КАТ няколко такива мотопеда и всичко ще приключи. Явно обаче пак ще се чака някой тежък инцидент.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Нашите ,местни катаджии имат устна заповед да не гонят мотористи ,за да не се пребие някой докато преследват .Особено хлапетата с миксерчетата въобще не ги забелязват.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
ildivvy написа:Защото не е лека, пък и двигателите и май не ми допадат много.. По принцип, има и други варианти с твърди сгъваеми тавани... Би трябвало да стои в гараж, пак по принцип...
Kъм какво си се насочил и какъв ти е бюджета.
Аз честно казано като гледах , гледах bmw z3/porsche boxster
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
По принцип, гледам Z-ки и МХ-5-ици.. както и други модели. Бюджет... ще видим! Порше не гледам, определено. Не съм за този 'клас' финансово.
Ex: 96' BMW318ti

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
ildivvy написа:По принцип, гледам Z-ки и МХ-5-ици.. както и други модели. Бюджет... ще видим! Порше не гледам, определено. Не съм за този 'клас' финансово.
Е аз говоря за стари поршета 99-2004, ако не държиш на левия волан - има по-евтини от z - ките

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Поршето, особено Boxster не е прекалено скъпо за подръжка. Покупната му цена е по-висока и почти сигурно е карано като крадено в над 90% от случаите и трябва доста да се внимава ако и да са доста идиотоустойчиви като техника.
Тукашните Zки и по-специално Z4 E89 са на някакви безумни цени...те на коли не приличат и им искат по 40-50к
Моята предвид мотор, екстри, история и състояние сигурно трябва да я обявя на 80

Тукашните Zки и по-специално Z4 E89 са на някакви безумни цени...те на коли не приличат и им искат по 40-50к

Моята предвид мотор, екстри, история и състояние сигурно трябва да я обявя на 80

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Да, Диего е прав. Само трябва да се гледа от коя година е и дали е сменен там лагера който създава проблеми, и като цяло дали има течове.
Тези хич не изглеждат зле ( на снимки, по-късно ще кача каква ходих да гледам - снимки от обявата и на място )
https://www.cars.bg/offer/67658627451bfb7d6b0e1a14
https://www.cars.bg/offer/673db4f08ce1bfa8d4094823
Тези хич не изглеждат зле ( на снимки, по-късно ще кача каква ходих да гледам - снимки от обявата и на място )
https://www.cars.bg/offer/67658627451bfb7d6b0e1a14
https://www.cars.bg/offer/673db4f08ce1bfa8d4094823

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Е93 и Ф33 са оптимални варианти за кабрио, с твърдите покриви са си нормални купета, само дето имат +150кг. Могат да се возят 4 човека, като в купе, багажника докато не се прибере покрива е нормален, няма отделение като моделите с мек покрив, но като свалиш тавана в багажника остава място за две дамски чанти.
Лошото, както каза АЛХ е, че е тежко и трябва лев за да го накараш да върви по завоите. е21-цата с 1100кг с нормални гуми 195, здрави амортисьори (без значение от марката) и рязани пружини, правеше чудеса по проходите. За споменатите кабриолети си трябват скъпи и широки гуми, окачване от сорта на КВ, стабилизиращи щанги от известен производител, както и големи спирачки.
Други марки кабриолети освен БМВ не съм карал, но е93-та е мислена, до 230 преди да и падне ветробрана няма ядове с вятъра, шапката си стои на място.
Лошото, както каза АЛХ е, че е тежко и трябва лев за да го накараш да върви по завоите. е21-цата с 1100кг с нормални гуми 195, здрави амортисьори (без значение от марката) и рязани пружини, правеше чудеса по проходите. За споменатите кабриолети си трябват скъпи и широки гуми, окачване от сорта на КВ, стабилизиращи щанги от известен производител, както и големи спирачки.
Други марки кабриолети освен БМВ не съм карал, но е93-та е мислена, до 230 преди да и падне ветробрана няма ядове с вятъра, шапката си стои на място.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
4 местно кабрио не е много яко
В Австрия шефа има последното Bentley Continental GTC и като ходех там само с него бръмчах....над 120 по магистрала дори и да си сложил ветробрана заедно със щората над задните седалки през тунела между предните такова завихряне прави, че имаш чувството, че ще те издуха от купето
Изключително некомфортно и дори при +25 външна температура трябва да си пускаш въздушния шал от седалката иначе те чака брутално схващане на вратлето
.
При Zката ми отворa без покрив е много малък, допълнителните малки прозорчета много помагат да се намали завихрянето и ветробрана между ролбарите е доста плътен и не пропуска много вятър. Лично на мен е много по-комфортна откъм завихряне спрямо Бентлито

В Австрия шефа има последното Bentley Continental GTC и като ходех там само с него бръмчах....над 120 по магистрала дори и да си сложил ветробрана заедно със щората над задните седалки през тунела между предните такова завихряне прави, че имаш чувството, че ще те издуха от купето

Изключително некомфортно и дори при +25 външна температура трябва да си пускаш въздушния шал от седалката иначе те чака брутално схващане на вратлето

При Zката ми отворa без покрив е много малък, допълнителните малки прозорчета много помагат да се намали завихрянето и ветробрана между ролбарите е доста плътен и не пропуска много вятър. Лично на мен е много по-комфортна откъм завихряне спрямо Бентлито