Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
е хуу не знам за кво става дума ма я кажи ква ви е била уговорката или е няква тайнаsinqta_strela написа:крик ае не се обаждай като незнаеш ква уговорка сме

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
ми баце ако беше чел тука темата щеше да знаеш. питах изрично няколко пъти сички дали да резервирам тоя терен, знаеха се условията, ритахме един път почти безпари за проба, и след мача се разбрахме като големи хора кфо ше праиме, и са изведнъж един ден преди мача секи се праи. както и да е нема кво да коментираме повече тая тема е изчерпана. пиши ако ше идваш и точка
долен хранител

Крик не разбрали ако не сме Аз Мето и Надя тоя отбор тая година нямаше да го има и незнам как щяхме да се саберем и за един мач.....такаче коментара ти е излишен......даже ни върза за контролата с ЦСКА и един път не си звъннал да питаш ще играеме или не само аз мето и надя званиме и правиме луди сметки да събираме отбора....наи елементарно Данката не е написал и един ред кво става и тн...губим човек за лигата имаме картотека нема кои да играе.....а нея путки шурата пенчев и велко немам думи даже говорихме очи в очи за парите и се разбрхаме немало пробелм сега щел да ми събира велко по 6/7 лв........абе ритаите си в даскалото и това е смешна работа!!!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
и те да го духат писна ми на кура. казах че за сме аз, буфера, милен, велко, пепи и шурата - 6 броя, требва ни още една к**ва?!
долен хранител

- krika
-
ноо ясно че ше дода бе жмуцал.....къде тоя балон до НСА че не съм го виждал ощиsinqta_strela написа: пиши ако ше идваш и точка

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
чети форума на лигата там съм обеснил в темата за мача, са не съм в състояное за обеснения 

долен хранител

- krika
-
да им пикам на форума и аз не съм в състояние.......sinqta_strela написа:чети форума на лигата там съм обеснил в темата за мача, са не съм в състояное за обеснения
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
пепи и той ше дойде
а милене относно твоя коментар-еми сажелявам но нямам толкова много средства.Говорихме че миналата Неделя кат пробвахме терена ще събираме пари тва бесше целата идея.Отиаме запазваме и т.н. тогава ги имах парите ама никой друг не ебаваше да даде и си еба капаците.Са сажелявам ама и аз си имам разходи и не мога да ги спестявам тия пари само заради едното ритане плюс това не само вие с надя и мето званите,щот ти кат ми званнеш някои пат ми казваш какво що нали ама некой пат ми обясняваш да сум званял на шурата на пенчев и т.н. така че и аз съм се набутвал както и шурата.И другото което е кажи ми точно на кои мач съм отсъствал точно че да съм такава п**** и несериозник.Даже миналата неделя специално заради тая контрола се прибрах иначе щях да си пия и да си се кефя и да си дойда в понеделник,или пък можеби съм п**** и за мача с ЦСКА дет играх и контузен а доидох само да гледам а как мислиш,можеби съм симулирал контузия най-вероятно е това. Много ви знае устата на вас да храните ама вие кат сгрешите нещо и веднага се измъквате!
И другото нещо което е за събиране,аз в 90% от мачовеете съм писал тука че съм на линия а в останалите на скайп-а така че не ми се обясняваи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а милене относно твоя коментар-еми сажелявам но нямам толкова много средства.Говорихме че миналата Неделя кат пробвахме терена ще събираме пари тва бесше целата идея.Отиаме запазваме и т.н. тогава ги имах парите ама никой друг не ебаваше да даде и си еба капаците.Са сажелявам ама и аз си имам разходи и не мога да ги спестявам тия пари само заради едното ритане плюс това не само вие с надя и мето званите,щот ти кат ми званнеш някои пат ми казваш какво що нали ама некой пат ми обясняваш да сум званял на шурата на пенчев и т.н. така че и аз съм се набутвал както и шурата.И другото което е кажи ми точно на кои мач съм отсъствал точно че да съм такава п**** и несериозник.Даже миналата неделя специално заради тая контрола се прибрах иначе щях да си пия и да си се кефя и да си дойда в понеделник,или пък можеби съм п**** и за мача с ЦСКА дет играх и контузен а доидох само да гледам а как мислиш,можеби съм симулирал контузия най-вероятно е това. Много ви знае устата на вас да храните ама вие кат сгрешите нещо и веднага се измъквате!
И другото нещо което е за събиране,аз в 90% от мачовеете съм писал тука че съм на линия а в останалите на скайп-а така че не ми се обясняваи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
велко мое и да си прав за некой неща обаче педерасче долно не ми обеснявай че немаш средства и имай късмет да не тичаш довечера цел мач като разпорен гъз щото ходиш да ми риташ у 9 сутринта на младост мама ти деба овча, ХВАНАХ ТЕ _)_
долен хранител

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
sinqta_strela написа:велко мое и да си прав за некой неща обаче педерасче долно не ми обеснявай че немаш средства и имай късмет да не тичаш довечера цел мач като разпорен гъз щото ходиш да ми риташ у 9 сутринта на младост мама ти деба овча, ХВАНАХ ТЕ _)_

Ето така се стимулират играчите

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
копеле, нема да избегате от зоркия ми поглед, имаме си един киорав у компанията имаме си и един с орлов поглед
оня ташак го засекох като излизах сутринта съвсем случайно

оня ташак го засекох като излизах сутринта съвсем случайно

долен хранител