СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: СПАМ ТЕМА
DigitalExile написа:Брони, капак, калници, очиларка трябва да са оригинални. Т'ва са основни части които поемат удар..
Афтърмаркетите нищо не става от тях масово са като лист хартия.., Афтърмаркет броните изобщо не поемат удар, а стават на парчета направо са ужас.
Фарове, халогени и такива неща може и афтърмаркет.
Въпреки че тия новите лед фарове колко ще са ок да са афтърмаркет не съм сигурен.
Всички застрахователи се превиват от смях и сълзи направо им текат ( пак от смях) , четейки мнението ти

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Дойде ми джиджавката за гръцките той такси обаче се чудя къде да я сложа на стъклото на Х1цата....в упътването на колата не пише нищо, а по спомен беше с някакви по-специални стъкла от-до
Дали на черните точки горе при огледалото или на чисто около тях. Има възможност напълно да я скрия зад огледалото ако я сложа на чисто стъкло ама не знам дали няма да блокира нещо сигнала и да не работи
Дали на черните точки горе при огледалото или на чисто около тях. Има възможност напълно да я скрия зад огледалото ако я сложа на чисто стъкло ама не знам дали няма да блокира нещо сигнала и да не работи
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Пише си го. Слага се на черните точки , с надписа към тебе. Иначе можеш да не го слагаш, само като наближиш диодията треа да го вадиш и да го държиш с ръка на стъклото
https://egnatia.eu/en/online-services/egnatia-pass/
Иди на How do i install electronic.... там е с картинки даже
https://egnatia.eu/en/online-services/egnatia-pass/
Иди на How do i install electronic.... там е с картинки даже
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Дам, аз така мисля да правя. Не искам още нещо да си лепя по стъклото. Не пътувам всяка седмица до Гърция.

- Двигателист
- Потребител
-
- Кара: TOYOTA
TNT написа:Дам, аз така мисля да правя. Не искам още нещо да си лепя по стъклото. Не пътувам всяка седмица до Гърция.
Стойката е дребна и няма да ти пречи. Аз съм я позиционирал максимално високо върху точките. Не знам, ако имаш нагреватели в стъклото дали ще работи.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Лудия.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Aз видях, че са написали къде се слага, но са написали и допълнително да се провери къде е предвидено от производителя да се слагат подобни неща. Аз стойката ще я закача и самия трансмитер ще го слагам само когато пътувам. Сега гледах, че ако наистина "лови" сигнал през точките ще е идеално, че откъм пасажерската страна мога да го закача така, че шофьора да не вижда куката когато не се ползва устройството
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
DigitalExile написа:Не че нещо. но е несериозно кола над 10к лв да се кара без каско, мисля че сам си се убедил, тая щета сега реално ще струва каско за 4+ години.
А ако я направиш изцяло с оригинални части и много повече.
Зависи от експлоатацията. Аз Каско не правя, няма и да направя, нося си кръста и толкова, колко струва колата не ме вълнува, дори 6 цифри да е.
Йвайло, тези мантри, че от ГО плащали 30-40 макс процента умряха с динозаврите. Каско само за кражба ако не ви е ок района и то успех да вземеш повече от 70% от застрахованата сума.

- TNT
- младши ентусиаст
-
При мен от ГО ми обявиха в София 500-600лв цена за ремонт, а ми платиха 230-240лв някъде. Та баш към 40%. Сега ЛЕД фара е няколко бона и имам каско.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Колко плащат ?Миналата година за остъргана до пластмаса броня ми платиха 124 лева ,а ако реша да я боядисам както си беше ще трябва да платя 250 минимум.Колегата му праснаха отзад Q3 -йката по ГО на виновника му плащат смешна сума която не покрива и половината пари та сега май ще се съдят .
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Мен ми е интересно каското какво ще ми оценят за ударената броня и надрания калник на 39ката. Подозирам, че ще е няква смешна сума.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Сигурен бъди даже))
Абе аз тоя дъртио мога ли да го съдя така отделно от ГО-то.
Гражданско дело
Абе аз тоя дъртио мога ли да го съдя така отделно от ГО-то.
Гражданско дело
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Не ,щом няма алкохол или наркотици и колата му е изрядна документално.Ако застрахователят му не плати адекватна сума може да ги съдиш но подобни дела се точат доста време и изхода вероятно ще е в полза на застрахователят.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Аз миналото лято правих ремонт след плащане по ГО: ремонта излезе 200лв повече отколкото дадоха застрахователите и то защото аз имах допълнителни изисквания да се оправят разни неща
Всичко е според зависи как са се наредили звездите на оценителя
Всичко е според зависи как са се наредили звездите на оценителя

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:Мен ми е интересно каското какво ще ми оценят за ударената броня и надрания калник на 39ката. Подозирам, че ще е няква смешна сума.
Зависи дали имаш човек. Мен като ми разбиха 35-цата ми платих около 1-2к повече от колкото ми струваше възстановяването.
Сега и на 2-те коли съм с каско с доверен сервиз и най високата опция за пътна помощ и не го мисля.
Моджо, можеш даже наскоро ми излизаше адвокат който имат опит с такива неща, ще ти драсна като ми излезне пак.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...