СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 16 Яну 2025, 10:14

Веднъж ще тръгна маалко по-рано за работа ии.. се връщах 3 пъти до къщата..

Първо още докато заключвам входната врата чух, че се отвори вратата на една стая дето не ползвам и не отоплявам, а вътре сигурно е 5-6 градуса, та айде обратно събувай се, влизай, затваряй.

После отварям гаража, сещам се, че ключовете за колата тоя път ги оставих на етажерката с якетата, айде пак обратно.

Тръгвам да затварям гаража, ключовете не са там, щото нали се връщах до къщата и ги взех.

И пак дойдох по обичайното време. :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Яну 2025, 10:34

E ти си се мотал вкъщи просто, не си се връщал в пълния смисъл на думата :lol:

Виж аз го правя това...идвам до офиса и се сещам, че съм сменил раниците и не съм си преместил ключа за офиса. Ааайде обратно през половин София :banghead:
Но съм си научил урока и винаги в милото има един резервен :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 16 Яну 2025, 10:47

Тъй е, ама пак отидоха едни 10 минути в мотане :D.

Но сега като каза за ключа - на фирмения банкет си тръгвам от офиса, че там го провеждаме - към 2-3 сутринта да е било и тийм лийда тъкмо си тръгва с колата. Помолих го да ме дръпне до село, оставя ме и тръгвам надолу по улицата и се сещам, че ключовете за вкъщи са в колата, която е на паркинга в офиса. Та го разкарах човека пак до офиса, че и обратно ме върна пак до село. Ако беше лятото щях да си легна на верандата просто :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 16 Яну 2025, 10:49

Колко пари ти взе за две посоки? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Яну 2025, 10:50

10 часа овъртайм :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 16 Яну 2025, 11:16

Хаха, човека е ларж. Ама планът беше да си викна такси.. Случайно го засякох на паркинга като излизах. С такси щеше да ми излезе сигурно по-евтино да си наема стая в хотел. Общо са 20 и няколко километра де съм го разкарвал.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Яну 2025, 15:40

drifty написа:Веднъж ще тръгна маалко по-рано за работа ии.. се връщах 3 пъти до къщата..

Първо още докато заключвам входната врата чух, че се отвори вратата на една стая дето не ползвам и не отоплявам, а вътре сигурно е 5-6 градуса, та айде обратно събувай се, влизай, затваряй.

После отварям гаража, сещам се, че ключовете за колата тоя път ги оставих на етажерката с якетата, айде пак обратно.

Тръгвам да затварям гаража, ключовете не са там, щото нали се връщах до къщата и ги взех.

И пак дойдох по обичайното време. :banghead:

оня ден тръгвам с теслата нанякъде- бързам ама доволен, че съм на време. на около км от къщи колата ми вика "key not found". викам си - няма схема да не е при мене щото нямаше да мога да тръгна (телефона ми е ключа все пак). викам си- трябва да е в багажника щото отзад рових и сигурно съм го оставил там... спирам, излизам, отварям багажника - не е там. затварям багажника и ... колата се заключва докато направя 2-3 стъпки да си вляза в колата :ok:

ае пеша до къщи на бегом- на половината път ме задминава един полицай и отбива - "всичко наред ли е?" (аз нали търча здраво- костюмиран с хубави обувки... бе както си му е реда)... обяснявам - оня вика - сядяй отзад ще те закарам ще си вземеш телефона/ ключа и ще те докарам обратно... поне излезе смислен човека.

а телефона го бях оставил на прозореца на гаража като съм ровил в багажника... и колата го е "виждала" ама като съм тръгнал- не толкоз. което е интересно, щото при нормалното кийлес го ако ключа не е между предните две врати- няма палене в най- общия случай. но предполагам това е защото колата не знае -точно- къде е ключа- явно има една антена за блутут и не може да засича точното положение на телефона.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 16 Яну 2025, 16:25

Ти не живееше ли нейде в гората, има ли тротоари по тоя път?

Иначе аз имах едно Е36 дето след като му затвориш всичките врати като спреш някъде и го угасиш и след 40 секунди се заключваше, без да му пука дали ключовете са вътре или не. Два пъти съм ходил за втория ключ, за късмет и двата пъти бях в града и имаше втора кола с мен, която да ме закара да си взема другия ключ.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 16 Яну 2025, 16:31

Абсолютно нормално е тук полицай или шериф да те откара до някъде ако си изпаднал в необходимост. Или пък полицай спрял и помага на някой да си смени гума. Те тук са преди всичко да помагат на обществото и после идва да ловят престъпници или да спират за нарушения, не са някакви сеирджии.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Яну 2025, 16:33

drifty написа:Ти не живееше ли нейде в гората, има ли тротоари по тоя път?

Иначе аз имах едно Е36 дето след като му затвориш всичките врати като спреш някъде и го угасиш и след 40 секунди се заключваше, без да му пука дали ключовете са вътре или не. Два пъти съм ходил за втория ключ, за късмет и двата пъти бях в града и имаше втора кола с мен, която да ме закара да си взема другия ключ.

тичах по пътя... тротроари няма...тука са много коректни в това отношение щото има много спортуващи- бягаш/ ходиш по банкета в насрещното (ма си на пътя един вид) и ако някой идва срещу тебе се отмества във другото платно... почти винаги.. а ако идва някой срещу него- повечето или много ама много намаляват или спират пред тебе докато другия ги размине и след това пак те заобикалят...
Последна промяна alx на 16 Яну 2025, 16:44, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Яну 2025, 16:39

То и в София така няма тротоари, за да не се разхожда тоя-ония свободно насам-натам. Ако нямаш кола - марш на село :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 16 Яну 2025, 16:47

alx написа:
drifty написа:Ти не живееше ли нейде в гората, има ли тротоари по тоя път?

тичах по пътя... тротроари няма...тука са много коректни в това отношение щото има много спортуващи- бягаш/ ходиш по банкета в насрещното (ма си на пътя един вид) и ако някой идва срещу тебе се отмества във другото платно... почти винаги.. а ако идва някой срещу него- повечето или много ама много намаляват или спират пред тебе докато другия ги размине и след това пак те заобикалят...

Аз от престоя си в САЩ се научих да спирам далеч от пешеходна пътека. Там колите ми спираха много преди пътеката и на мен ми беше едно комфортно и спокойно да пресичам и си го пренесох тук като шофьор.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Яну 2025, 16:47

TNT написа:То и в София така няма тротоари, за да не се разхожда тоя-ония свободно насам-натам. Ако нямаш кола - марш на село :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ма то на село е най- хубаво... казва ти го кореняк (3-то поколение) софианец :ok:

посмъртно не можеш ме затвори в апартамент - да не ми се сърдят колегите, но трябва да си особен вид мазохистична маймуна да живееш в някаква кутийка заврян с други маймуни около тебе и да ти се бутат в битието... хората така са отгледани и свикнали и не им пречи (и на мене не ми е пречило), но веднъв като усетиш кефа да живееш в къща- никога няма доброволно да се върнеш в апартамент- независимо колко е голям, хубав и тн..
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 16 Яну 2025, 17:06

Алекс ,ти откри Америка :ok: .Може да си 100% убеден че ако пуснеш анкета дори само тук във форумът хората живеещи в термитници биха ги заменили за малка схлупена къщурка.Въпроса е ,че в градовете подобни имоти са на безумни цени ,а в околните села е трудно за едно семейство с деца -ученици.Свързано е с пътуване ,липса на социален живот ,няма как да извадиш един тинейджър от средата му .Да не говорим за инфрадтруктура от сорта на магазини ,болници ,културен живот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 16 Яну 2025, 17:31

Изобщо даже не е трудно. И аз не бих се върнал в апартамент и то в София.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата