СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Пичове, по вашите писания разбирам, че моето виждане за живота е по-скоро в графа "будалък"...
аз съм същия- никога не съм искал пари за нищо като правя услуги дет се вика дори да ми струват пари фактически похарчени... един вид- будала по ганьовски.
но такива хора винаги са ми били много интерсни- аз бих умрял от срам в такива ситуации независимо от всичко друго- а тези хора дори си мислят, че са прави и грам нито се срамуват нито се чувстват неловко- дори един вид се гордеят, че не са се минали.
и понеже при такива ситуации мене не хваща срам, че тях не ги е срам- това е една от породите хора които са ми противопоказани.
но такива хора винаги са ми били много интерсни- аз бих умрял от срам в такива ситуации независимо от всичко друго- а тези хора дори си мислят, че са прави и грам нито се срамуват нито се чувстват неловко- дори един вид се гордеят, че не са се минали.
и понеже при такива ситуации мене не хваща срам, че тях не ги е срам- това е една от породите хора които са ми противопоказани.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Имам въпрос за колегите от Пловдив.
Що за район е карето между улиците Балкан, Капитан Героги Мамарчев и Лъджене?
Какъв е шансът човек живеещ там да е от ромски произход?
- St.Trinity
- Потребител
-
kiko написа:...
Твоята история е по-размита, но я разбрах. Дошло ти е изневиделица че изобщо ти взима пари за амортизация, след като преди да тръгнете си го питал по тоя въпрос, и той не е казал нищо.
Историите са много интересни (и поучителни) и ги чета с удоволствие, биха могли да раздвижат и раздел "Страхотни истории", но още няколко... и туко-виж везните наклонят някой четящ да се замисли за регистрация ЕА. (както TNT написа на предходната страница)
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TNT написа: ще взима електричка, че по-евтино![]()
Tия дето са окупирали безплатната зарядна станция на Московска са на тоя принцип...ще дам 50-60-70к за кола и ще пестя от горивото нищо, че пробега ми е 10км дневно

Преди 20ина години, пред университета ми беше паднал акумулатора и един колега, с когото бяхме и в приятелски отношения, ми даде ток да запаля. Връзвам кабелите(мои) и за общо 5 сек. работа на неговата кола, запалих. Този ме пита, ако може да му дам 1 лв. за бензин
Същия, чакаше по няколко часа да вземе приятелката си от училище, че да и вземе пак 1 лв. да я прибере. Той беше син на известна, корумпирана данъчна и разполагаше с много повече джобни от другите в групичката ни.

- damian2112
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G05 LCI xDrive40i
Нещо виждам странни прилики в някои от историите, излиза че риболовците са пинтии? Явно и аз съм от хората дето са будали и ги е срам да искат пари от "приятели" за изкарано добре време заедно или за направени услуги...
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Не бре, просто ние рибарите обичаме да послъгваме и да украсяваме историите 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
St.Trinity написа:kiko написа:...
Твоята история е по-размита, но я разбрах. Дошло ти е изневиделица че изобщо ти взима пари за амортизация, след като преди да тръгнете си го питал по тоя въпрос, и той не е казал нищо.
Историите са много интересни (и поучителни) и ги чета с удоволствие, биха могли да раздвижат и раздел "Страхотни истории", но още няколко... и туко-виж везните наклонят някой четящ да се замисли за регистрация ЕА. (както TNT написа на предходната страница)
Не,изненада ме ценообразуването и тънките сметки.
пс. забравих да спомена,че в списъка с разходите които ми представи имаше и един по дебел бакшиш който той сам си реши да се направи на тежък пред една засукана сервитьорка в Унгария

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
TheDriver написа:Имам въпрос за колегите от Пловдив.
Шансът е доста голям! Обаче.... Там има и много турци (може и да са повече)! И определено са 'богати' и 'по-нормални'... Не е 'Столипиново' или срещу Захарна фабрика в никой случай!
П.П. Всъщност, те са повече от другата страна на улица "Стойчо Мушанов" ... В това каре и да има, не са много в никой случай.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Разбраха се, ще падне лапкане

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- badboy21
- Потребител
-
- Кара: '23 MB E63 '24 Q5
alx написа:аз съм същия- никога не съм искал пари за нищо като правя услуги дет се вика дори да ми струват пари фактически похарчени... един вид- будала по ганьовски.
И аз съм същия-точно будала по ганьовски

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Айде и аз да се разпиша за ''тънките сметки'' . Всяка година септември купуваме грозде за вино с един приятел от едно и също място - село Пъдарино . Ходим с мойта кола ,че е 4х4 и с ремарке , че вземаме общо 700 кг. Лев за гориво не съм вземал никога. Тази година този приятел вика ,така и така , повече хора се събрахме , намерил съм бус да се комбинираме...Донесоха гроздето -300 кг..айде да плащам - 300 по 1 лв. и по 20 ст. транспорт
60 кинта само от мен , а то горивото до там и обратно 30 лв.
Още 700 кг. и на пича с буса гроздето му май излезе без пари
Е така се прави ,тарикатска работа
Дребни сметки - дребни душици ... , и ... зачерквай 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
badboy21 написа:alx написа:аз съм същия- никога не съм искал пари за нищо като правя услуги дет се вика дори да ми струват пари фактически похарчени... един вид- будала по ганьовски.
И аз съм същия-точно будала по ганьовскиДнес си изгубих целия ден да помогна на едно българче,което работи при мен да си премести багажа от един шеринг хаус в друг,понеже някакъв българин му искал 150 паунда за услугата....Минах целия М25,което си е околовръстното на Лондон,като накрая тотала ми беше 150 мили,и накрая получих само ръкостискане и мерси,брат
![]()
,а този дори не се сети да извади някакви къси паунди колкото да си плати нафтата,и забравя,че съм му пряк началник
![]()
Ама такъв съм си аз,винаги да съм в услуга на хората...
Аз не разбирам хората които се дразнят на такива неща, решил си да помогнеш, ок прекрасно ама защо се дразниш , сам каза че си му началник ще те бутнат парите ли, не ми казвай въпроса е принципен - ти си решил да помогнеш на човек в нужда какви принципи може да има тук егати .....
Аз не го мисля и задълбавам толкова като вас, разбрал съм че не си струва...... като ходим някъде с други хора : 1/ ако сме с моята кола ( обикновено) - от никой нищо не искам и готово, ако съм с друг си плащам колкото кажaт дори и 10-торно да ми се стори от реалното абсолютно все тая ми е , отношенията м/у хората са ми някак си по-важни от дребнави сметки и пари, ама може и аз нещо да не съм наред знам ли
"Донесоха гроздето -300 кг..айде да плащам - 300 по 1 лв. и по 20 ст. транспорт

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...