СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Яну 2025, 20:54

empar написа:Да не чуе Вичо, ама тая сутрин и на мен ми се включи АБС-а с 40км/ч по Ботев.
С Континентали от миналата година съм!
Една корсичка с лепенка Нюрбургринг реши да мине по трамвайната линия и спря в една мотриса на светофара с Т.Александров.

Моджо, Моджо да не те чуе, Вичо не е страшен, но другия ще те срине със земята. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Яну 2025, 22:23

mr_petroff написа:Има ли колеги които могат да дадат съвет относно вериги за сняг . Марка , цена , от къде и т.н. По възможност лесен монтаж . Ще ги ползвам за кемпера /215/75/R16/ , а по една случайност размера на веригите става и за 225/55/R18 за другата кола ,и може ако се наложи и там да ги ползвам . Кемпера е с предно , отзад тежи , и на най малкия наклон със сняг не може да мръдне :mhihi: Гледах Veriga , Konig , Thule - други читави марки кои са ?

Thule и Konig са едно и също :yes: Общо взето са най-доброто на пазара

За Хюндая мисля беше казвал, че е ix35 ще ти трябват нископрофилни вериги. За кемпера би било по-добре да са с допълнителни прешлени веригите :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 08 Яну 2025, 22:44

alx написа:
Spunky написа:Застраховките в тоя квартал са по над $100К на година, който има, ще му платят.

това за частните самолети говориш, нали? :angel:

Може и по-евтина да е, риска е много по-малък, от 50:50 при къщите в тоя район :D

Malibu is unique because the homes that are up there are ultra high-value homes, and they’re already costing $100,000 a year for fire insurance if they’re insurable.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Яну 2025, 0:24

Spunky написа:
alx написа:
Spunky написа:Застраховките в тоя квартал са по над $100К на година, който има, ще му платят.

това за частните самолети говориш, нали? :angel:

Може и по-евтина да е, риска е много по-малък, от 50:50 при къщите в тоя район :D

Malibu is unique because the homes that are up there are ultra high-value homes, and they’re already costing $100,000 a year for fire insurance if they’re insurable.

а, ти говориш за домовете- аз мислех, че говориш за возилата дето ги разбута булдозера... щото нали за тях ставаше дума

за домовете- не се съмнявам, че има застраховки по $100к... когато ги предлагат изобщо както каза... застрахователите страшно се набутаха последните няколко години и цените им скочиха. мойте са средно х2 и х3 от преди 5 години примерно. да не говориме, че за новата къща само аег и лойд се съгласиха дори да ми дадат цени и те бяха сериозни пет-цифрени суми... един вид получих "фак ю праисинг" - ко ща дет се вика... :banghead: правих допитване сигурно към 10-15 застрахователя които застраховат такъв вид домове- "прегледахме всичко и решихме, че за съжаление не може да ви предложиме застраховка на този етап"... и никой не ти казва защо.. явно някаква застрахователна проказа ме гони- а нямам никакви изплащания и никога не съм я ползвал всъщност... имам приятели застрахователни агенти- питал съм ги и тях- викат ми не им влизаш в модела... е къв им е модела? никой не знае. сигурно некъв ии седи в ъгъла и смята рискове и не ме обича :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Яну 2025, 8:56

empar написа:Да не чуе Вичо, ама тая сутрин и на мен ми се включи АБС-а с 40км/ч по Ботев.
С Континентали от миналата година съм!
Една корсичка с лепенка Нюрбургринг реши да мине по трамвайната линия и спря в една мотриса на светофара с Т.Александров.

пак не си внимавал :angel:

иначе сериозно: тия дни имам чувството, че в София друго по улиците освен кален (от кал идва) лед - няма :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Яну 2025, 9:18

alx написа: имам приятели застрахователни агенти- питал съм ги и тях- викат ми не им влизаш в модела... е къв им е модела? никой не знае. сигурно некъв ии седи в ъгъла и смята рискове и не ме обича :mhihi:

Еми тоя Плад като се запали, докато го зареждаш... отиде къщата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 09 Яну 2025, 10:45

Това ля*няно милиардерче с восъчното лице не започва ли да ви дразни все повече и повече? Май се взима прекалено на сериозно...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 09 Яну 2025, 10:48

ildivvy написа:Това ля*няно милиардерче с восъчното лице не започва ли да ви дразни все повече и повече? Май се взима прекалено на сериозно...

:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 09 Яну 2025, 11:47

Е що, мен ми харесва как се е развихрил по темата с прикриваното от британските власти дългогодишно масово изнасилване на малки бели момиченца от пакистанци.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 09 Яну 2025, 12:18

barty написа:Преди около месец купих 2 нови зимни гуми Дебика за Зафирата.
Гумите са отпред.
От няколко дни в София не мога да тръгна без да буксувам, без да има сняг. Толкова ли е мръсно по асфалта или гумите са боклук?
За спиране няма проблем, слава богу.

Аз така есента бях супер разочарован от новите гуми които си купих. Но след каране във всякакви условия по планините осъзнах, че гумите са си наред просто асфалта и тази 'гняс' върху него скапват ситуацията в София.

В тоя ред на мисли, преди празниците в квартала направиха ремонт, с които увеличиха капацитета на единия от паркингите с около 30 коли. Първо самият 'паркинг' беше кална дупка и второ много хора спираха по зелените площи и тротоарите. Идеята беше тези 10-15 коли да се преместят от тротоарите и тревните площи и да влязат на паркинга. Като в резултат да имаме по-малко кал изкарана по улиците.
Познайте, само няколко дни след отварянето на паркинга, места пак няма и колите пак са в тревата. :banghead: Аз очаквах новите места постепенно да се запълнят(хората да си купят втора кола, от други места да научат и бавно да дойдат към нас). Обаче не очаквах в рамките на 2-3 дни да се изсипят 30 нови коли, които никога не съм виждал там. :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 09 Яну 2025, 13:06

Това с новоприходящите коли наистина е някакъв феномен...при нас направиха цялата улица от-до, направиха и няколко паркинга между блоковете и сега няма никакви места за паркиране :conf:
Преди това почти никой не спираше по главната улица. Нямам търпение да стане зона и да се освободи малко място
Особено зимата е наистина чудо с намирането на паркомясто, особено вечер :banghead: Отделно както казваш ти - колите са по новите тротоари и в тревата отново :bang:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 09 Яну 2025, 13:29

А на село място коооолкото искаш….
Но колите от там дойдоха тук и така…
Та тука е така… ;)
Тъпото е че дори при мен дето хората имат гаражи и паркоместа в къщите си държат колите си на улицата от мързел ли от глупост!?
Пак мога да паркирам влекач с ремарке пред вкъщи,но едно време имаше и място за коли освен влекача… :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 09 Яну 2025, 13:32

Това е друго ниво на тъпотия - да имаш хубаво и сигурно място където да паркираш и пак да се пльокнеш на улицата :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Яну 2025, 13:37

Е къде ще държат дървата и старата пералня ? :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 09 Яну 2025, 15:31

Don_Diego написа:Това е друго ниво на тъпотия - да имаш хубаво и сигурно място където да паркираш и пак да се пльокнеш на улицата :kuku:

Някой път ме мързи да слизам да отварям порти/гаражи и си спирам отвън. :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата