Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Re: Тръмп втори мандат?

И още:
- Влизането на Гренландия в САЩ ще бъде от полза за жителите на острова и ще го направи велик, а Дания трябва да го отстъпи, за да защити "свободния свят". Делегацията на Доналд Тръмп, която отиде там, беше посрещната топло;
— Вече се водят дискусии с панамските власти за връщане на Панамския канал под американски контрол;
— Няма обещания да не се използва военна сила за установяване на контрол над Гренландия и Панамския канал;
— Мексиканският залив ще бъде преименуван на „Американски залив“, а вносът от Канада и Мексико ще бъде обект на „много значителни тарифи“;
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
И нещо друго много важно каза:
Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп заяви "мога да разбера чувствата" на Русия от факта, че президентът Джо Байдън бил нарушил, според него, "споразумение" да се откаже допускането на Украйна в НАТО.
Това стана на продължила над един час пресконференция на Тръмп в имението му Мар-а-Лаго, където журналисти го попитаха кога точно САЩ са отхвърлили възможността Украйна да се присъедини към Атлантическия алианс. Той отвърна: "Вярвам, че това винаги е било ясно".
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
А ние (България) кога?
Време е Тръмп и Мъск да намерят тая запетайка на картата, дето е означена като България и да ни сложат като нов щат на САЩ.
Тука ще ги посрещнем , като освободители и никога повече няма да карам кола, различна от произведена за американският пазар!
п/п
Сядам да пиша на Тръмп имейл

Време е Тръмп и Мъск да намерят тая запетайка на картата, дето е означена като България и да ни сложат като нов щат на САЩ.
Тука ще ги посрещнем , като освободители и никога повече няма да карам кола, различна от произведена за американският пазар!
п/п

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами зависи от реалностите. Ако продължаваме да вървим назад военно, ако НАТО се разпадне и султана отдолу реши, че нещо си му е на сърце(нов султан ако има)тогава няма да имаме особен избор да се пробваме за към 60-ти щат.
Не знам колко научни фантастики си гледал, но аз много споделям мнението, че на тази планета сериозните военни конфликти ще приключат само когато има един ред и едно правителство за всички. Ако ме питаш сега, знам кой строй ме устройва малко повече от другия, та посоката е ясна. За жалост човешкия индивид се стреми към надмощие и ако има дори минимална заплаха на теория за бъдещето, то гледа да я елиминира. Някои му викат специална военна операция. Други в миналото като разните империи са искали със сила да завладеят света, ама не става защото тяхната угасва с всяка превзета територия. Може и сега да го видиш в специалната военна операция или освободителна война. Други обаче са осъзнали, че със сила не става и искат сам да желаеш да си с тях. И нямам предвид само САЩ. Виж едни Китай как искат доброволно Тайван да иде при тях. Но това никога няма да стане, просто защото виждат какво е в Хонг Конг и не желаят дори наполовина свободата, която Китай искат да цари там. Говорих с две момичета от Хонг Конг покрай празниците тук, нямаш идея колко много харесват Китай.
И как нямат търпение да въведат реда и спокойствието и при тях.
За тези в Тайван да не ти говоря изобщо, там са още по-нетърпеливи.
Вчера слушах за Северна Корея. Забраняват разводите, ако все пак някой иска да се разведе ще пращат и мъжа и жената в трудов лагер. Забраняват хот дога, ако те хванат, че продаваш, ядеш навън или дори вкъщи, отиваш в трудов лагер. Забраняват някаква супа, която била леко люта, но и любима на хората в Южна Корея. Ако те хванат да си я приготвяш вкъщи познай - отиваш в трудов лагер.
Е, аз не искам такъв вид правителство да завладее света.
Но предполагам хот дога не го забраняват защото е някакъв символ на западна джънк фууд, ами е защото няма много месо в кренвирша, тоест може да е вреден за народа, а те(той)му мислят само доброто.
Не знам колко научни фантастики си гледал, но аз много споделям мнението, че на тази планета сериозните военни конфликти ще приключат само когато има един ред и едно правителство за всички. Ако ме питаш сега, знам кой строй ме устройва малко повече от другия, та посоката е ясна. За жалост човешкия индивид се стреми към надмощие и ако има дори минимална заплаха на теория за бъдещето, то гледа да я елиминира. Някои му викат специална военна операция. Други в миналото като разните империи са искали със сила да завладеят света, ама не става защото тяхната угасва с всяка превзета територия. Може и сега да го видиш в специалната военна операция или освободителна война. Други обаче са осъзнали, че със сила не става и искат сам да желаеш да си с тях. И нямам предвид само САЩ. Виж едни Китай как искат доброволно Тайван да иде при тях. Но това никога няма да стане, просто защото виждат какво е в Хонг Конг и не желаят дори наполовина свободата, която Китай искат да цари там. Говорих с две момичета от Хонг Конг покрай празниците тук, нямаш идея колко много харесват Китай.

Вчера слушах за Северна Корея. Забраняват разводите, ако все пак някой иска да се разведе ще пращат и мъжа и жената в трудов лагер. Забраняват хот дога, ако те хванат, че продаваш, ядеш навън или дори вкъщи, отиваш в трудов лагер. Забраняват някаква супа, която била леко люта, но и любима на хората в Южна Корея. Ако те хванат да си я приготвяш вкъщи познай - отиваш в трудов лагер.
Е, аз не искам такъв вид правителство да завладее света.
Но предполагам хот дога не го забраняват защото е някакъв символ на западна джънк фууд, ами е защото няма много месо в кренвирша, тоест може да е вреден за народа, а те(той)му мислят само доброто.

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
nikola59 написа:— Вече се водят дискусии с панамските власти за връщане на Панамския канал под американски контрол;
Панамският канал е мАкедонски! Дончо Перчема много да внимава какво си харесва, че ще бере ядове!
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Дончоолу ако реши да се вземе Гренландия и там дебаркира една авионосна група ще ми е интересна реакцията на павианите в ЕС 

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Като гледам как тъжно превиват гръб пред хапливите коментари на Илончо...
Ще има силно възмущение и толкова!
Ще има силно възмущение и толкова!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Мисля, че предстоят промени и Европа има способностите да се поеме по правилния път и да започне да гледа собствения си интерес, след като се убеди, че всеки иска само да я 'цица' и нищо повече! Има потенциала и хората с визия за това!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Е.Димитров написа:А ние (България) кога?![]()
п/п

"Тръмпи вдига залога за Гренландия.
Ако Дания не се раздели с Гренландия при добри условия, ние ще наложим масивни мита на Дания.
„Нуждаем се от Гренландия за целите на националната сигурност.“
Подкрепям казаното! Гренландия ще бъде свободна!

ildivvy написа:Мисля, че предстоят промени и Европа има способностите да се поеме по правилния път и да започне да гледа собствения си интерес, след като се убеди, че всеки иска само да я 'цица' и нищо повече! Има потенциала и хората с визия за това!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
НАТО или не, нали уж говорим за цивилизовани страни? Какви завземания на територии, какви 5лв ?
Ex: 96' BMW318ti

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Той няма да напада Дания, само ще им сложи мита и ще им спре банковата система 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
nikola59 написа:— Няма обещания да не се използва военна сила за установяване на контрол над Гренландия и Панамския канал;
;
Точно за това се говори по-нагоре.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Гренландия си е автономия и до колкото знам, не е в НАТО.
Там само да проведат референдум и са си минали към щатите.
Там само да проведат референдум и са си минали към щатите.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
ildivvy написа:НАТО или не, нали уж говорим за цивилизовани страни? Какви завземания на територии, какви 5лв ?
Над теб е отговорил. Кой говори за завземане? Ти ако дойдеш и ми дадеш колата си да стои в мой обект и да я ползвам като такси за което ти плащам даже, завзел ли ще съм я?