Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
3
14%
не
17
77%
не знам
2
9%

Общо гласове : 22
младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Re: Тръмп втори мандат?

Мнение от nikola59 » 07 Яну 2025, 19:32

:mhihi: Ето тук ще му дигнат паметник на трумпетиста:
photo_2025-01-07_19-02-36.jpg

И още:
- Влизането на Гренландия в САЩ ще бъде от полза за жителите на острова и ще го направи велик, а Дания трябва да го отстъпи, за да защити "свободния свят". Делегацията на Доналд Тръмп, която отиде там, беше посрещната топло;

— Вече се водят дискусии с панамските власти за връщане на Панамския канал под американски контрол;

— Няма обещания да не се използва военна сила за установяване на контрол над Гренландия и Панамския канал;

— Мексиканският залив ще бъде преименуван на „Американски залив“, а вносът от Канада и Мексико ще бъде обект на „много значителни тарифи“;
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Яну 2025, 8:25

И нещо друго много важно каза:

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп заяви "мога да разбера чувствата" на Русия от факта, че президентът Джо Байдън бил нарушил, според него, "споразумение" да се откаже допускането на Украйна в НАТО.
Това стана на продължила над един час пресконференция на Тръмп в имението му Мар-а-Лаго, където журналисти го попитаха кога точно САЩ са отхвърлили възможността Украйна да се присъедини към Атлантическия алианс. Той отвърна: "Вярвам, че това винаги е било ясно".
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Яну 2025, 9:54

А ние (България) кога? :mhihi:
Време е Тръмп и Мъск да намерят тая запетайка на картата, дето е означена като България и да ни сложат като нов щат на САЩ.
Тука ще ги посрещнем , като освободители и никога повече няма да карам кола, различна от произведена за американският пазар!

п/п
Сядам да пиша на Тръмп имейл :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Яну 2025, 10:20

Ами зависи от реалностите. Ако продължаваме да вървим назад военно, ако НАТО се разпадне и султана отдолу реши, че нещо си му е на сърце(нов султан ако има)тогава няма да имаме особен избор да се пробваме за към 60-ти щат.
Не знам колко научни фантастики си гледал, но аз много споделям мнението, че на тази планета сериозните военни конфликти ще приключат само когато има един ред и едно правителство за всички. Ако ме питаш сега, знам кой строй ме устройва малко повече от другия, та посоката е ясна. За жалост човешкия индивид се стреми към надмощие и ако има дори минимална заплаха на теория за бъдещето, то гледа да я елиминира. Някои му викат специална военна операция. Други в миналото като разните империи са искали със сила да завладеят света, ама не става защото тяхната угасва с всяка превзета територия. Може и сега да го видиш в специалната военна операция или освободителна война. Други обаче са осъзнали, че със сила не става и искат сам да желаеш да си с тях. И нямам предвид само САЩ. Виж едни Китай как искат доброволно Тайван да иде при тях. Но това никога няма да стане, просто защото виждат какво е в Хонг Конг и не желаят дори наполовина свободата, която Китай искат да цари там. Говорих с две момичета от Хонг Конг покрай празниците тук, нямаш идея колко много харесват Китай. :ok: И как нямат търпение да въведат реда и спокойствието и при тях. :ok: За тези в Тайван да не ти говоря изобщо, там са още по-нетърпеливи.

Вчера слушах за Северна Корея. Забраняват разводите, ако все пак някой иска да се разведе ще пращат и мъжа и жената в трудов лагер. Забраняват хот дога, ако те хванат, че продаваш, ядеш навън или дори вкъщи, отиваш в трудов лагер. Забраняват някаква супа, която била леко люта, но и любима на хората в Южна Корея. Ако те хванат да си я приготвяш вкъщи познай - отиваш в трудов лагер.
Е, аз не искам такъв вид правителство да завладее света.
Но предполагам хот дога не го забраняват защото е някакъв символ на западна джънк фууд, ами е защото няма много месо в кренвирша, тоест може да е вреден за народа, а те(той)му мислят само доброто. :ok:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 08 Яну 2025, 10:38

nikola59 написа:— Вече се водят дискусии с панамските власти за връщане на Панамския канал под американски контрол;

Панамският канал е мАкедонски! Дончо Перчема много да внимава какво си харесва, че ще бере ядове!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 08 Яну 2025, 10:45

Дончоолу ако реши да се вземе Гренландия и там дебаркира една авионосна група ще ми е интересна реакцията на павианите в ЕС :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 08 Яну 2025, 10:57

Като гледам как тъжно превиват гръб пред хапливите коментари на Илончо...
Ще има силно възмущение и толкова!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 08 Яну 2025, 11:15

Мисля, че предстоят промени и Европа има способностите да се поеме по правилния път и да започне да гледа собствения си интерес, след като се убеди, че всеки иска само да я 'цица' и нищо повече! Има потенциала и хората с визия за това!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 08 Яну 2025, 12:01

Е.Димитров написа:А ние (България) кога? :mhihi:
Време е Тръмп и Мъск да намерят тая запетайка на картата, дето е означена като България и да ни сложат като нов щат на САЩ.
Тука ще ги посрещнем , като освободители и никога повече няма да карам кола, различна от произведена за американският пазар!

п/п
Сядам да пиша на Тръмп имейл :mhihi:

:mhihi: Ние сме запазени за султана - поредният вилает. Нека се оправи там в Сирия и ще ни обърне внимание :ok:
:mhihi: И още :
"Тръмпи вдига залога за Гренландия.

Ако Дания не се раздели с Гренландия при добри условия, ние ще наложим масивни мита на Дания.

„Нуждаем се от Гренландия за целите на националната сигурност.“

Подкрепям казаното! Гренландия ще бъде свободна! :ok:

ildivvy написа:Мисля, че предстоят промени и Европа има способностите да се поеме по правилния път и да започне да гледа собствения си интерес, след като се убеди, че всеки иска само да я 'цица' и нищо повече! Има потенциала и хората с визия за това!

:mhihi: Чакай още малко остана (на кремвирша за забравили да му сложат кръста гледам):
photo_2025-01-08_12-02-16.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Яну 2025, 12:10

Тръмп пак си лаладжийства. Дания е в НАТО, няма да им пипне територия.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 08 Яну 2025, 12:18

НАТО или не, нали уж говорим за цивилизовани страни? Какви завземания на територии, какви 5лв ?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 08 Яну 2025, 12:19

Той няма да напада Дания, само ще им сложи мита и ще им спре банковата система :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Яну 2025, 12:34

nikola59 написа:— Няма обещания да не се използва военна сила за установяване на контрол над Гренландия и Панамския канал;
;

Точно за това се говори по-нагоре.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 08 Яну 2025, 12:39

Гренландия си е автономия и до колкото знам, не е в НАТО.
Там само да проведат референдум и са си минали към щатите.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Яну 2025, 13:28

ildivvy написа:НАТО или не, нали уж говорим за цивилизовани страни? Какви завземания на територии, какви 5лв ?

Над теб е отговорил. Кой говори за завземане? Ти ако дойдеш и ми дадеш колата си да стои в мой обект и да я ползвам като такси за което ти плащам даже, завзел ли ще съм я? :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата