Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
Re: Мотористите във форума!
nickstorm написа:KTM са заборчели с 3 милиарда, до края на годината трябва да погасят 250 милиона .... ти да видиш....
Това е основно заради покупката им на МВ Агуста. Не потръгнаха нещата...
https://motorcyclesports.net/breaking-n ... -strategy/
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Тези дни е имало някакво премиерно събитие в испания на новия хорнет.
Изведнъж ми се напълни ютуба с тестове на този мотор, изгледах 4-5 ревюта и всички са впечатлени, почти няма лоши отзиви, само позитиви и казват че мотора е много добър, не просто за цената си, а като цяло, ниската цена е просто бонус към останалото.
https://www.youtube.com/watch?v=ssUnEH0itN0
Изведнъж ми се напълни ютуба с тестове на този мотор, изгледах 4-5 ревюта и всички са впечатлени, почти няма лоши отзиви, само позитиви и казват че мотора е много добър, не просто за цената си, а като цяло, ниската цена е просто бонус към останалото.
https://www.youtube.com/watch?v=ssUnEH0itN0
Преди 5 страници обясняваше че нейкид било наказание незнам си кво ся пак нейкид гледаш 

Имам един правен казус, може би някой тук има знания или опит да даде съвет:
Продавам си мотора за писта (SV650). Има актуална регистрация на мое име. Моторът е с преработки които правят почти невъзможно връщането му в движение (преработена ел инсталация, липса на каквито и да е светлини). Имам купувач който също ще го ползва само за писта и предложи да го дерегистрирам и да подпишем договор без нотариална заверка. В предвид че моторът ще бъде дерегистриран от мен и ще получа парите в брой предварително, има ли някакъв скрит риск за мен?
Продавам си мотора за писта (SV650). Има актуална регистрация на мое име. Моторът е с преработки които правят почти невъзможно връщането му в движение (преработена ел инсталация, липса на каквито и да е светлини). Имам купувач който също ще го ползва само за писта и предложи да го дерегистрирам и да подпишем договор без нотариална заверка. В предвид че моторът ще бъде дерегистриран от мен и ще получа парите в брой предварително, има ли някакъв скрит риск за мен?
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
nero_ написа:Имам един правен казус, може би някой тук има знания или опит да даде съвет:
Аз лично не виждам риск, нали ще вземеш парите предварително. За протокола, като е регистриран понастоящем, как си минавал ГТП до сега.
gromovich написа:nero_ написа:Имам един правен казус, може би някой тук има знания или опит да даде съвет:
Аз лично не виждам риск, нали ще вземеш парите предварително. За протокола, като е регистриран понастоящем, как си минавал ГТП до сега.
Аз не бих го продал без ноториално заверен договор. Ако недай си боже стане инцидент с тоя мотор макар и спрян от движение незнам дали няма първо теб да търсят.
Последна промяна seimo на 18 Дек 2024, 12:32, променена общо 1 път
не съм минавал ГТП, както и гражданска няма.gromovich написа: За протокола, като е регистриран понастоящем, как си минавал ГТП до сега.
Не следва ли договора да ме защити? Да, сигурно може да имам неприятности, но в крайна сметка със същия договор се прехвърлят мотоциклети до 250 кубика. Там също продаваш скутер и утре новият собственик убива човек с него на пешеходна пътека. И единственото което имаш е незаверен договор.seimo написа:
Аз не бих го продал без ноториално заверен договор. Ако недай си боже стане инцидент с тоя мотор макар и спрян от движение незнам дали няма първо теб да търсят.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Прехвърлянето до 250сс е позволено без нотариус, но тогава е най-добре веднага с договора в КАТ и данъчното да си го отпишеш (иначе става автоматично). Новия собственик да си го записва, когато иска и ако иска... Важно е да не се води на теб в КАТ и данъчното. В твоя случай си минете нотариус, за да ти е мирна главата.
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Ако мотора не е имал дълго време валидна гражданска отговорност не следва ли да е служебно дерегистриран?
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
frizzante написа:Ако мотора не е имал дълго време валидна гражданска отговорност не следва ли да е служебно дерегистриран?
май само на хартия е така. Имам два с над година без ГО и не са дерегистрирани.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
seimo написа:Преди 5 страници обясняваше че нейкид било наказание незнам си кво ся пак нейкид гледаш
Верно е, ама не мога да извадя 46990лв за нов cbr1000

25 за хорнет ме замислят много.
Дано да измислят някоя хубава слюда за него.

От тук натам каране му е майката…
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Честито, много усмивки да ти донесе.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Евалата, честито и много безаварийни км