СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Re: СПАМ ТЕМА
Не, само при тръгване напред назад и то с повече газ. Ако тръгна напред първия път се чува. Спирам, тръгвам пак по същия начин напред и не се чува. Ако спра и тръгна назад се чува първия път пак и после не.steeN написа:При въртене на място чува ли се?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
немо написа:DigitalExile написа:TNT написа:То остана ли някъде свестен алкохолНа коледното парти на фирмата миналата седмица, заведение в центъра на милата ни столица, 150-200мл уиски и ме боля главата до 14-15ч
Те хората си шофират на повече.
Подкрепям, положението с уискито е много зле по заведенията.
Скорошен съвет от човек , опитен по въпроса : бутилката с бандерола да се отвори пред теб !!!
Още по-добър съвет - пийте само бира по заведения, там ментета май няма.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Някой знае ли дали с кола с транзитни номера мога да ида до Турция ?
Че докато не оправя цвета на мигачите няма да ми дадат да я регистрирам , а приятел ще ходи и като го знам с какво го очаквам да закъса
Sent from my iPhone using Tapatalk
Че докато не оправя цвета на мигачите няма да ми дадат да я регистрирам , а приятел ще ходи и като го знам с какво го очаквам да закъса

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
dhtj написа:немо написа:DigitalExile написа:TNT написа:То остана ли някъде свестен алкохолНа коледното парти на фирмата миналата седмица, заведение в центъра на милата ни столица, 150-200мл уиски и ме боля главата до 14-15ч
Те хората си шофират на повече.
Подкрепям, положението с уискито е много зле по заведенията.
Скорошен съвет от човек , опитен по въпроса : бутилката с бандерола да се отвори пред теб !!!
в 33 съм пил менте корона преди години, дойде беше отворена, с лаймче отгоре, пенеше се като каменица и имаше вкус на каменица.
Поръчах си бира защото знаех,че всичко друго ще е менте, но реално и бирата беше менте.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Някой знае ли дали с кола с транзитни номера мога да ида до Турция ?
Че докато не оправя цвета на мигачите няма да ми дадат да я регистрирам , а приятел ще ходи и като го знам с какво го очаквам да закъса![]()
Не можеш, твоите транзитки важат само за територията на страната.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
DigitalExile написа:dhtj написа:немо написа:
в 33 съм пил менте корона преди години, дойде беше отворена, с лаймче отгоре, пенеше се като каменица и имаше вкус на каменица.
Поръчах си бира защото знаех,че всичко друго ще е менте, но реално и бирата беше менте.
Все тая за бандерола, отдавна не е фактор това. За бира менте сефте чувам, ама то Короната бира ли е

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Наистина в съмнителни заведения трябва да се поръчва бира в бутилка, бутилка вино и всичко, което идва на масата затворено а не налято в чаша.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И водата в не отворена бутилка!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Имам въпрос: може ли фирма да придобие собственост върху машина от друга фирма с договор, с приемно - предавателен протокол? Договора не е за продажба.
Без издаване на фактура?
И фирмата нов собственик може ли след това да продаде въпросната машина срещу фактура?
Без издаване на фактура?
И фирмата нов собственик може ли след това да продаде въпросната машина срещу фактура?

- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Не. Собственост се придобива с покупко-продажба. Приемо-предаването може и да е за отговорно пазене, може да е за всичко, и не е основание да се заприходи актив.
- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320A
barty написа:Имам въпрос: може ли фирма да придобие собственост върху машина от друга фирма с договор, с приемно - предавателен протокол? Договора не е за продажба.
Без издаване на фактура?
Чисто юридически може да придобие по давност, но с някои условности. Как ще се опише счетоводно вече е друг въпрос.
- Ghostdriver
- Потребител
-
Колега, вадиш си номера за продажба и стават за износ. С временните номера не можеш да минеш границата, дано приятеля ти не закъсва.ivanski_2 написа:Някой знае ли дали с кола с транзитни номера мога да ида до Турция ?
Че докато не оправя цвета на мигачите няма да ми дадат да я регистрирам , а приятел ще ходи и като го знам с какво го очаквам да закъса![]()
Весели празници!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Как ще е трафикът в Софията в събота, че ще се поразходя малко до там? Аз ще се возя де, ама сигурно доста хора ще заминават по "село" и предполагам ще има трафик.

drifty написа:Как ще е трафикът в Софията в събота, че ще се поразходя малко до там? Аз ще се возя де, ама сигурно доста хора ще заминават по "село" и предполагам ще има трафик.
софиянци си отиват по родните места... уйкенда преди празниците ще е лудница най- вероятно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила