СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: СПАМ ТЕМА
TNT написа:А бе, тука имаме ли форумни шарани от BETL ?
Във форума на милионерите? Едва ли... тук са само истински експерти

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Оня ден научих за това и докато реагирам с някой друг лев, то отекло деееееебиш.
погледнах го.. и разбира се е на трон... тая схема по света умря отдавна те нашите сега се сетиха. отчаяна скотска му раота...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Тествах инвертора - нямам забележки, върши работа.
Без грижи зареждаше 2 ръба с батерии за дробове, общи около 120W му натоварихме и нямаше проблем. За епизодични ползвания мисля, че ще ми върши работа
Няколко думи за коледния базар в Крайова: украсата е уникална и до там
.
Храната на базара е зле, храната в ресторантите също. През уикенда е брутална навалица, ние стигнахме в неделя вечер и беше невъзможно да се ходи буквално. СУпер много мангали, румънци де
и туристи дошли за уикенда. Вчера нямаше никой и можеше да се обиколи и види всичко без напрежение
Градчето и по-специално централната част е готина, особено сега с украсата. Парк Романеску е страхотен, шапки долу как го поддържат
Без грижи зареждаше 2 ръба с батерии за дробове, общи около 120W му натоварихме и нямаше проблем. За епизодични ползвания мисля, че ще ми върши работа

Няколко думи за коледния базар в Крайова: украсата е уникална и до там

Храната на базара е зле, храната в ресторантите също. През уикенда е брутална навалица, ние стигнахме в неделя вечер и беше невъзможно да се ходи буквално. СУпер много мангали, румънци де

Градчето и по-специално централната част е готина, особено сега с украсата. Парк Романеску е страхотен, шапки долу как го поддържат

Сещам се за един специалист, който ги "разбира най-много от всички"

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
enigma написа:
Сещам се за един специалист, който ги "разбира най-много от всички"![]()
Друго имах предвид аз...

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
nickstorm написа:enigma написа:
Сещам се за един специалист, който ги "разбира най-много от всички"![]()
Друго имах предвид аз...
Да, разбрах те разбира се, за тОрбини по-скоро им трябва Торбалан, но все пак се сетих и за нашия специалист. Е той май си намери по-добра работа наскоро.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Траш Мен ?Е той май си намери по-добра работа наскоро.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Бенве големи пичове - удължават ми М5 гаранцията за повреди около пръскащите казанчета на 15 години/240К км. При положение, че може и мотор да хвърлиш от това, ми се струва доста щедро. Това е единствения истински проблем на тия коли, та евала 

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Spunky написа:Бенве големи пичове - удължават ми М5 гаранцията за повреди около пръскащите казанчета на 15 години/240К км. При положение, че може и мотор да хвърлиш от това, ми се струва доста щедро. Това е единствения истински проблем на тия коли, та евала
Не плюшят ли биелни лагери вече новите м5ци?
Ако и тва са оправили вече не са истински мки баси

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Наши познати, много близко приятелско семейство, които се запознаха покрай нас с жена ми. Та като се приберем в БГ задължително се срещаме поне една вечер, но предимно ние сме инициаторите, нали сме на ваканция. Добре ма последния път като си бяхме май месец тази година те бяха много настойчиви да се видим, бяха даже резервирали и организирали всичко. И там на чашка почнаха да ни обработват колко велика инвестиция е това с което са се захванали, аз даже не обърнах внимание на името на компанията. Били влезли с $20к в зеленина, за около месец и нещо ги избили и сега вече само вземали сериозни дивиденти, навиваха ни и нас да влезем с поне $1000. Казах им да не ме занимават с това и че аз освен 5-6 позиции акции, SP500 и биткойн в друго не вкарвам пари. Пича почна да ми обяснява как Тесла щяла да пада още понеже продажбите на коли намалявали а за Палантир въобще не бил сигурен и т.н. Озни ден му звъннах понеже имаше имен ден и той с половин уста ми заобяснява, че си бил извадил първоначално вложените пари, та не били на загуба, ма изпуснали да дръпнат останалото което били няколко пъти по толкова. Обаче жена ми говорила и тя с жена му и ми разправя че нещо настроението им хич не било добро.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
peshehodetz написа:TNT написа:А бе, тука имаме ли форумни шарани от BETL ?
Наши познати, много близко приятелско семейство, които се запознаха покрай нас с жена ми. Та като се приберем в БГ задължително се срещаме поне една вечер, но предимно ние сме инициаторите, нали сме на ваканция. Добре ма последния път като си бяхме май месец тази година те бяха много настойчиви да се видим, бяха даже резервирали и организирали всичко. И там на чашка почнаха да ни обработват колко велика инвестиция е това с което са се захванали, аз даже не обърнах внимание на името на компанията. Били влезли с $20к в зеленина, за около месец и нещо ги избили и сега вече само вземали сериозни дивиденти, навиваха ни и нас да влезем с поне $1000. Казах им да не ме занимават с това и че аз освен 5-6 позиции акции, SP500 и биткойн в друго не вкарвам пари. Пича почна да ми обяснява как Тесла щяла да пада още понеже продажбите на коли намалявали а за Палантир въобще не бил сигурен и т.н. Озни ден му звъннах понеже имаше имен ден и той с половин уста ми заобяснява, че си бил извадил първоначално вложените пари, та не били на загуба, ма изпуснали да дръпнат останалото което били няколко пъти по толкова. Обаче жена ми говорила и тя с жена му и ми разправя че нещо настроението им хич не било добро.
Най-вероятно и първоначалните 20к са заминали.
dhtj написа:
Не плюшят ли биелни лагери вече новите м5ци?
Ако и тва са оправили вече не са истински мки баси
Не. Верно е, не са, вече са новите Лексуси, а новите Лексуси са старите Мки