сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Момчета има едно предложение към вас: предполагам някои са разбрали, че другата седмица (23-25.02) в Банско ще има представяне на новото Х5 и малко тестове на хDrive моделите на БМВ. Ако някой от вас има желание да отиде да пробва как вървят тея машини на сняг може да се отбие до "Варна карс" и да се запише- с покани е събитието, но още има няколко останали места. Да уточня само- има свободни места за 4 човека в петък, за 2-ма в събота и за още 2-ма в неделя. 3асега е ясно, че аз, Иво и Тошко ще сме там- елате и вие на купона
Ако има желаещи- да отидат в понеделник до "Варна карс" и да намерят Велислав (Вили)-иначе казано THUNDER от форума

Ако има желаещи- да отидат в понеделник до "Варна карс" и да намерят Велислав (Вили)-иначе казано THUNDER от форума
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Ивоооооо, ти ли си ми разчертал даскалото беееее
А аз днеска чакам за биология и гледам през прозореца едни рисунки, та си викам кой е художника
Браво

Runner написа:Ивоооооо, ти ли си ми разчертал даскалото беееее![]()
![]()
А аз днеска чакам за биология и гледам през прозореца едни рисунки, та си викам кой е художника
Браво
![]()
![]()
Абе ти си мн сляп . Неска седя в 13:15-20 на Крак мака в колата и та гледам пеша по баирчето зяпаааш , зяпааш даже към мене гледаш , аз ти мигам с фаровете , бипнах - ти най - спокойно си влезе в даскало . Туй е офтопик по важното е :
Утре за дрифта преди сбирката . Не ва питам искате ли , напрао питам в колко часа и пак ли там на полигона или ще разнообразим !!! ??? Чакам отговори по - навреме

- DK krasi
- младши ентусиаст
-
BraZeN написа:Runner написа:Ивоооооо, ти ли си ми разчертал даскалото беееее![]()
![]()
Браво
![]()
![]()
Абе ти си мн сляп . Неска седя в 13:15-20 на Крак мака в колата и та гледам пеша по баирчето зяпаааш , зяпааш даже към мене гледаш , аз ти мигам с фаровете , бипнах - ти най - спокойно си влезе в даскало . Туй е офтопик по важното е :
Утре за дрифта преди сбирката . Не ва питам искате ли , напрао питам в колко часа и пак ли там на полигона или ще разнообразим !!! ??? Чакам отговори по - навреме
е ми може, в колко ч

Не знаех че ще има видео. При това положение даже 17:00 пак е тъмничко особено неска дет цял ден е гадно мрачно . Пък даже и тогава да е - после си мисля ко ше прайм 3 часа . Май няма перфектен вариянт , тъй че наистина 17:00 или даже 16:30 на полигона май - ше е най - компромисно . Аз съм навит така !