струва ми се че моето Е34 М50 гори много
Модератор: Технически модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Ми вие кво искате бре да вземете дизел и да го карате като бензин ми нестава тая работа.Или да вземете кола да въви с 200+км/ч и да гори 4 на 100 бензин еми нема такава.Кво ги плюете ТДС-сите незнам много са си хубави не че бензините не са ама идва нанагорно с тоя бензин
Кола на газ не съм имал и не искам затова си взех дизел лично мнение и защо
Защото кадърните майстори на пръсти се броят и на някои от вас ако се улучила газовата много се радвам и със здраве да си я карате и дано немате грижи с колата но ако попаднете на некой некадърник кво правим ръсене на пари и ядове после поне познавам такива хора които ги е яд че са сложили АГУ-та и нема оправия
За мен човек трябва да знае какво иска кола която да върви или която да е икономична. 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
има втора употреба по 600-700лв потърсиvvch написа:dani_750 написа:на мен градско ми дава 13-14 бенц, а на газ просто ме е страх да и пипна педала... гарми като луда.чудя къде са тези газови инжекциони по 1700лв. както казва колегата по горе
Аз където и да питам са по 2200 лв.Тея пари и такси да съм не мога да ги избия.

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
аз си сложих на старгаз инжекцион за 1600 лв. и вече една година нямам никакъв проблем
( говоря за този с БГ компютъра и изпарител и с итал. дюзи ). Те са абсолютни копия на италианските и ги правят по тяхен лиценз.

BMW5820iA написа:аз си сложих на старгаз инжекцион за 1600 лв. и вече една година нямам никакъв проблем( говоря за този с БГ компютъра и изпарител и с итал. дюзи ). Те са абсолютни копия на италианските и ги правят по тяхен лиценз.
Дай инфо от къде да ходя да видя цените,че на мене ми казаха такава цена за 4 цилиндров мотор
bmwfena написа:има втора употреба по 600-700лв потърсиvvch написа:dani_750 написа:на мен градско ми дава 13-14 бенц, а на газ просто ме е страх да и пипна педала... гарми като луда.чудя къде са тези газови инжекциони по 1700лв. както казва колегата по горе
Аз където и да питам са по 2200 лв.Тея пари и такси да съм не мога да ги избия.![]()
Проблема е доколкото знам,че трябва софтуер да се пише на компа а и кой знае ква цена ще искат за монтаж. Пък и нямам човек , с който да я гледаме такава дали е читава.А и кой знае още колко работи требва да се знаят,така че ако си в час целия съм в слух.

П.П. ми аз кат си нямам представа някой може компресор от хладилник да ми пробута и да каже е тва е газова инжекция,перфектна,зимай я.
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
това беше цената преди една година за 6-так и 1100 за 4 цил.
ето тук ще намерите повече инфо за сервизите в страната
http://www.stargas-bg.com/index.htm
ето тук ще намерите повече инфо за сервизите в страната

http://www.stargas-bg.com/index.htm
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
BMW на газ и трабант с турбо
. Карал съм два месеца предното М20В20 на газ и повече не издържах. Сега дори не ми минава през ума на М50В25 да слагам. Верно, на къси разстояния и в града ми гори повечко, ама нали все пак е Баварец. Със здраве!

56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4