Бокс

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бокс

Мнение от enigma » 02 Окт 2024, 20:51

Това, което правят в крос фита с чувала не може да се нарече бокс.
Зависи какви са ви целите… ако искаш просто да блъска и да изразходва енергия е едно. Ако искаш да се научи на бокс е съвсем друго, и там тренировките протичат доста различно от това, което си представяш.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Окт 2024, 7:21

Тоя забравих му името, който ще се бие с Пулев казал, че щял да го пенсионира, но поне било хубаво за него, че ще станел баща на пълен работен ден. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 03 Окт 2024, 7:51

carmanf1 написа:Грешиш. Около 60-63 кг е, на около 170см.

Човек ше ме умориш, честно! Ама да допуснем, че 12 годишно дете може да е с тези данни...да допуснем. Та последното маясто, където едно дете трябва да влезе на тази възраст е във фитнеса! Ма както и да е, ваши са си децата. И сега за бокса, дете на 12 години му е още рано. Има такива, които почват, но те са по 30 кила и тренировката е под форма на игра. Идеалния вариант е възраст 14-15 години, като преди това задължително е имало активна спортна дейност например в баскетбола, волейбола, спортна гимнастика, атлетика, фехтовка. Тези спортове са идеална основа на бокса.

Top Gun Maverick написа:Тоя забравих му името, който ще се бие с Пулев казал, че щял да го пенсионира, но поне било хубаво за него, че ще станел баща на пълен работен ден. :mhihi:

Господин Опасен Чар не е за подценяване, ако е тренирал добре нашио ше види зор. Кобрата обаче за втори път ми хареса! Нещо му стана на това момче, умерен е в приказките, не дразни с простоии. Па викат парите разваляли.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Обаче кво са тренирали с бате Мишо само те си знаят и ще си покаже :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 06 Окт 2024, 23:02

По-горните мнения не съм ги чел. Няма и да го направя.

Вчера треньора на големия ми син му е направил мерки и теглилки. Щот аз не го бях правил от месеци.

Не му следя килограми, височина. Детето тренира с огромно желание, храни се правилно и виждам резултат, това ми е важното.

Това, което съм казал в предното си мнение беше по спомен. Ето сега, реални данни:

Височина: 174.1см; тегло 67.3 кг. Треньора каза, вкарвам го в друга категория ... :mhihi:

Защо го казвам - децата растат и имат нуждат от спорт - едни са за плуване, други футбол, други лека атлетика ...

Въпроса е, да намерим точния спорт за конкретното дете :yes:

PS. Пък някой там по-горе ми говореше за 42 кг. на 12г възраст :mhihi:
Последна промяна carmanf1 на 06 Окт 2024, 23:16, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 06 Окт 2024, 23:14

carmanf1 написа:Височина: 174.1см; тегло 67.3 кг. Треньора каза, вкарвам го в друга категория ... :mhihi:

На 12 ли бе, бах мааму с какво го храните тва дете :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 07 Окт 2024, 0:16

Ген. Гена си е Ген.

С какво го храним - месо. Телешко, агнешко, свинско. Доста риба и други морски дарове.

Млечни продукти - сирене, кашкавал, масло и т.н.

Яйца - много

Заленчуци и плодове, много :D

Суши - много. Щот и на мен, и на брат му ни харесва :mrgreen:

Хляб - ама майка ми го прави, уж с не знам си там к'ви измислени съставки :lol:

Чипсове и тем подобни са забранени. Макар, че понякога му позволявам, когато и на мен ми се прияде :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 07 Окт 2024, 6:24

carmanf1 написа:По-горните мнения не съм ги чел. Няма и да го направя.

Едва ли някой го вълнува какво четеш, но като пишеш за грешна (а и вредна и опасна методика) в публичен форум - получаваш съответния фийдбек. В случая колегата Е34 ти го написа много добре. Такива като тоя “треньор” , който описваш, при нас, в страната на бокса ги съдят и им се налага да плащат големи обезщетения, та рядко се появяват.

Това, което явно не разбираш е, че освен физически, детето може и тежки психически травми да получи с грешната методика на тази възраст. То момчето на 12г не знае пикае ли му се или му се … , нокаути ще раздава :dummy:

Не си единственият, който се е занимавал с хлапета на тази възраст. С тези теми шега не бива.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 07 Окт 2024, 14:25

enigma написа:Такива като тоя “треньор” , който описваш, при нас, в страната на бокса ги съдят и им се налага да плащат големи обезщетения, та рядко се появяват.
Това, което явно не разбираш е, че освен физически, детето може и тежки психически травми да получи с грешната методика на тази възраст. То момчето на 12г не знае пикае ли му се или му се … , нокаути ще раздава :dummy:.

100000% вярно! За психическите травми и аз мислех да пиша, но реших, че няма смисъл. Ако това дете наистина е с тези размери, да не бъда лош пророк, но както са го подкарали със "специалиста" треньор и амбициозния татко много скоро го очаква травма вследствие от нокдаун или не дай боже нокаут. И ще приключи кариерата още преди да е почнала. Сега ако става въпрос за ФИТ БОКС там работата е съвсем друга :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 07 Окт 2024, 16:42

:yes:

Добре, че бащата е топ фантазьор, та детето сигурно е сейф. Може да го е видял на плейстейшъна да се боксира и е измислил набързо поредната форумна история.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 07 Окт 2024, 22:37

Що така ве spunky и e34?

Щот вашите момиченца не го могат ли? Или изобщо нямате деца :lol:

Бройте си там минутките сън и калорийките :D

ПС. Казвам истината, пък кой каквото иска да си хейти :yes: Знаем хейта от къде идва :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 08 Окт 2024, 3:07

carmanf1 написа:ПС. Казвам истината, пък кой каквото иска да си хейти :yes: Знаем хейта от къде идва :lol:

То това е най-лошият вариант. Не се заяждам и не хейтя, но със сигурност както се смееш, рано или късно ще плачеш в тоя случай. Та надявам се да се замислиш.

Аз лично съм се занимавал с хлапета доста, но най-съпричастният пример е един мой кръщелник, който беше проблемно дете и родителите му бяха вдигнали ръце. Щеше да ходи в изправителен дом един вид.

Точно на 13 години започна да тренира бокс и това го научи на желязна дисциплина и самоконтрол. Но трябва да се прилага правилната методика, което определено не е да го хвърлят веднага на ринга. Аз се занимавах години с него, водих го по треньори, школи, състезания.... Така че мисля имам доста добра представа как трябва да протича обучението. Беше доста успешен бих казал, преди (за щастие) да реши да смени кариерата. :D

kd_3_1.png

kd_3_2.png

ПП - по въпроса за диетата под "суши" надявам се имаш предвид сашими или поне нигири (ама там не знам откъде може да имате правилната прясна риба за това). Суши не е много за хвалене... под това се разбира най-кофти и евтината риба, маскирана с висококалорични сосове и други боклуци, общо взето Макдоналдс един вид ама направено да изглежда нещо fancy...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 11 Ное 2024, 20:58

В петък щяло да има интересна среща между Тайсън и някакъв 'ютубър' :mhihi: :mhihi: Някакви предположения за развитието на мача..?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Ное 2024, 8:41

То се говори, че е понагласен. Ако не е... вероятно ютубъра ще бие. Въпреки това съм за Тайсън. Човека е на почти 60 и искам да отвее главата на ония дрисльо :mhihi: Ако Тайсън беше 10-15 години по-млад, нямаше да има интрига вероятно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 12 Ное 2024, 20:25

Не знам колко е нагласен, ама Тайсън за годините си е в бахти формата!
А и е черен петък :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Ное 2024, 11:14

Изображение

Машина срещу палячо. Но пък разликата е над 30 години :dunno: Ако бебето ме събуди, ставам да гледам мача :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата