СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- St.Trinity
- Потребител
-
Re: СПАМ ТЕМА
От темата "България на първо място по смъртност на пътя - причини?", стр.852. Реших тук да пиша че е по-подходящо за развлекателно съдържание, там хрониката има печален привкус.
Ето го момента, но заради Мандела ефекта грешно съм запаметил колата, оказа се DB9.
St.Trinity написа:Спомням си едно старо клипче с Джереми Кларксън, където беше на пътешествие с Mclaren SLR и трябваше да мине през френска магистрала, и си направи експеримент с френските полицаи защото беше чувал колко насериозно се взимат. Караше прекалено бавно, по спомен с 60 км/ч в средна лента, и полицаите го забелязаха и се изравниха с него от лявата в тяхното Пежо, и с жестове му показваха да забърза без да го спират или нещо подобно, а той се правеше че не ги разбира поради езиковата бариера и че му е притеснено. Магистралата беше абсолютно празна.
steeN написа:Което тотално не е било по сценарий, защото полицаите в никакъв случай не са забелязали колата с камера риг-а и не знам си колко маймуни, която го следва
St.Trinity написа:@ steeN Така де хубаво, но си беше забавен момент.
Ето го момента, но заради Мандела ефекта грешно съм запаметил колата, оказа се DB9.
… вие нали знаете, че всичките тия шоута са по сценарии… има малко свобода в диалога ама толкоз… всичко е планирано, действащите лица им е обяснено кое как.. има коли с камери, подръжка, охрана…
Качеството на продукцията е страхотно, но не си правете илюзиите …
Качеството на продукцията е страхотно, но не си правете илюзиите …
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Каквото и да сравнява и да обяснява Джереми, накрая все излиза, че Астън Мартина е Н1.
Най-забавното в тая история е как търси копчето за резервоара
и на мен ми се е случвало в рентали и все като бързам 

Най-забавното в тая история е как търси копчето за резервоара

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз да се върна на сватбите и сумите, които се пръскат там.
Нямам представа сега , колко струват сватбите , ама хранят един рейс с хора там, в смисъл обслужващ персонал.
Едно време имаше някакво число, около което се въртеше разхода, беше около 6500 лева, сега никой не ми е доверявал, колко са дали.
Всъщност знам за един познат, който сватбата му излезе около 20к , но събра , както той се изказа, "на положително салдо" беше с 27к.
Как се случва ли?!
Ами човека беше да кажем с много добри възможности и познатите му ( с изключение на мен) бяха с още по-добри възможности.
Сватбата, ако може така да се каже беше в един ресторант на високото в София (известен ресторант в известен квартал), гостите бяха не повече от 30 човека, на масата имаше само много добро уиски и ядки, както разбира се около тези питиета и безалкохолни.
Гостито в ресторанта продължи не повече от 3 часа . Гостите дойдоха, пийнаха по едно малко, поздравиха го, дадоха това онова и си тръгнаха.
Ей на това му викам изискана бърза сватба
.
Разбира се, за подобна сватба, трябва да има и подобни гости и познанства
Нямам представа сега , колко струват сватбите , ама хранят един рейс с хора там, в смисъл обслужващ персонал.
Едно време имаше някакво число, около което се въртеше разхода, беше около 6500 лева, сега никой не ми е доверявал, колко са дали.
Всъщност знам за един познат, който сватбата му излезе около 20к , но събра , както той се изказа, "на положително салдо" беше с 27к.
Как се случва ли?!
Ами човека беше да кажем с много добри възможности и познатите му ( с изключение на мен) бяха с още по-добри възможности.
Сватбата, ако може така да се каже беше в един ресторант на високото в София (известен ресторант в известен квартал), гостите бяха не повече от 30 човека, на масата имаше само много добро уиски и ядки, както разбира се около тези питиета и безалкохолни.
Гостито в ресторанта продължи не повече от 3 часа . Гостите дойдоха, пийнаха по едно малко, поздравиха го, дадоха това онова и си тръгнаха.
Ей на това му викам изискана бърза сватба

Разбира се, за подобна сватба, трябва да има и подобни гости и познанства

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Според мен правилото е че госта трябва да "подари" сума над кувертите в ресторанта.
Т.е. горе долу сватбата да се самоизплати
Това изключва подаръци като сервиз за кафе, чинии, прахосмукачка и т.н. дарове.
Мама и татко трябва да ударят едно финансово рамо, ако могат.
Колкото и да е компактна една сватба все се събират най-близки 60 човека че и нагоре.
Според мен една нормална сватба ще отиде на 20 бона минимум!!!
Т.е. горе долу сватбата да се самоизплати

Това изключва подаръци като сервиз за кафе, чинии, прахосмукачка и т.н. дарове.
Мама и татко трябва да ударят едно финансово рамо, ако могат.
Колкото и да е компактна една сватба все се събират най-близки 60 човека че и нагоре.
Според мен една нормална сватба ще отиде на 20 бона минимум!!!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Това е баси тъпото, да се изтресат гостите с материални подаръци, като перални, сервизи за чай и тн.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
barty написа:....Колкото и да е компактна една сватба все се събират най-близки 60 човека че и нагоре....
Ми на мойта сватба бяхме под 20 човека. Та как си го направиш

Освен родителските тела и един двама по-близки роднини...нема нужда да са от кол и въже събирани. Приятелите са си отделно да си ги почерпиш, на сватбата място нямат.
А за 20 бона ще ти направя няколко сватби като моята барабар с аутфита, фризьор и гримьор

АбитЮрентските са същата работа.... една купчина пари за единия пиклив бал - как па нема да стане тая работа.
Хм,хм...
- barty
- старши ентусиаст
-
Моджо написа:barty написа:....Колкото и да е компактна една сватба все се събират най-близки 60 човека че и нагоре....
Ми на мойта сватба бяхме под 20 човека. Та как си го направиш)
Освен родителските тела и един двама по-близки роднини...нема нужда да са от кол и въже събирани. Приятелите са си отделно да си ги почерпиш, на сватбата място нямат.
А за 20 бона ще ти направя няколко сватби като моята барабар с аутфита, фризьор и гримьор))
Може въобще да не се жениш

От пък какво ще си спестиш не е истина

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Че къде става дума за пестене? Сватбата за нас е нещо лично и третата братчедка и стрина Мара, която не сме я виждали от години място нямат там. Били сме техните, наще, кумовете, баби, дядовци и стига толкова. Само пряко заинтересованите лица)). И си изкарахме чудесно и без да сме 1000 човека. И изобщо не става въпрос дали сме могли да направим голееема сватба. Без проблем, могли сме. Не сме искали. Едит. И всичко си организирахме и платихме ние двамата. Сами! Църкви, хотели, ресторанти, оркестри.... всичко от а до я. Което, имайки предвид, че сватбата не беше където живеем си е постижение))
Последна промяна Моджо на 30 Сеп 2024, 13:47, променена общо 1 път
Хм,хм...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Това с 20 души,повече ми прилича на рожден ден 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
kiko написа:Това с 20 души,повече ми прилича на рожден ден
Вече и на рожден ден се събират по 200 човека

На мен са ми по-странни абитуриентските балове, тези почнаха да надхвърлят и далеч не скромни сватби.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Жената и казах да черпи днес след вчерашния вятър в Пловдив 

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- barty
- старши ентусиаст
-
Моджо написа:Че къде става дума за пестене? Сватбата за нас е нещо лично и третата братчедка и стрина Мара, която не сме я виждали от години място нямат там. Били сме техните, наще, кумовете, баби, дядовци и стига толкова. Само пряко заинтересованите лица)). И си изкарахме чудесно и без да сме 1000 човека. И изобщо не става въпрос дали сме могли да направим голееема сватба. Без проблем, могли сме. Не сме искали. Едит. И всичко си организирахме и платихме ние двамата. Сами! Църкви, хотели, ресторанти, оркестри.... всичко от а до я. Което, имайки предвид, че сватбата не беше където живеем си е постижение))
Не бе, нямах в предвид пестене на пари ама карай

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
barty написа:
Може въобще да не се жениш![]()
Че след няколко години много скъпо излиза

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
В моя квартал един бай "ром" преди години ми каза следното: "Щом не сме Ви чули, значи нищо не сте направили!". Лошото е, че преди години само етноса се отпускаха да ги чуват цели квартали, а сега ние станахме по- ..... от циганите даже. А относно как някой щял да направи за 20 000 лв няколко сватби ми се иска да вярвам, че е възможно, но.......освен ако не черпи с лукчета и лимонада. Или ако дрес кода е по дънки и тениска(ежедневно ей така като моята сватба). Ама жената я я попитай.....
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!