СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от mr_petroff » 15 Сеп 2024, 10:03

Ами в Австрия съм хапвал по ски пистите и нямам спомен да е много скъпо, сравнимо е с Банско. В Италия обаче са много нормални цените, обаче за Швейцария съм чувал/не съм ходил/, че е сеч по кръчмите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Сеп 2024, 10:22

enigma написа:
Jordana написа:И Швайц е добре , но винаги можеш да си избереш маршрут и към австрийската част на алпите .
https://www.youtube.com/watch?v=QKMkhCsgsas
Ако няма достатъчно вятър просто вземаш първия транспорт който минава да те върне в швайца ...
https://www.youtube.com/watch?v=9aI0OzNuIKY

Ами… скъпо им е по кръчмите и затова си търсят други забавления. Миналата седмица един такъв се размаза тука. Добро е това първото де… Vielen Dank :)

Бая му се разтрепериха коленцата обаче , накрая диша все едно го гони мечка стръвница . Иначе интересно как фърка покрай баира явно да търси някакви въздушни потоци , ако се засили още малко и фигури от висшия пилотаж може да прави :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

СПАМ ТЕМА

Мнение от steeN » 15 Сеп 2024, 11:14

enigma написа:
Е.Димитров написа:Много си е хубаво във Виена даже.
Мисля, че вторник беше интересен ден там :mhihi:
Хората са спокойни, заведенията скъпи, трябва човек да си готви в къщи.

Всичко е относително. На мен ми се вижда доста евтино… в сравнение с Швайц :lol:
То в Австрия цените за тия неща са си същите като в Бг, нормално :) Кара се някакви спомени от 90те явно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 15 Сеп 2024, 17:51

Тази сутрин към 3.00ч ми се наложи да звъня на 112 и казвам на госпожата операторка че проблема може да се реши веднага с едно тяхно телефонно обаждане.
Тя казва че нямат безплатни телефони и не звънят :banghead: но може да се ангажира ресурс: хора, кола, гориво, време за решаването на проблема :ok:
еБа го и тъпата държава :ranting:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

СПАМ ТЕМА

Мнение от 3186 » 15 Сеп 2024, 21:51

Някой във форума с немска овчарка? Как понасят жегите? Трябва да избера порода за дворно куче(не за мен) и съм се спрял на това според критериите ми, но знаейки какъв мор беше лятото, особено в този район, не искам да се мъчи животното. Дворът е 5-6дка и има сенчести дървета.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 15 Сеп 2024, 22:19

3186 написа:Някой във форума с немска овчарка? Как понасят жегите? Трябва да избера порода за дворно куче(не за мен) и съм се спрял на това според критериите ми, но знаейки какъв мор беше лятото, особено в този район, не искам да се мъчи животното. Дворът е 5-6дка и има сенчести дървета.

Имам дългокосмест мъжки, на 10 години става скоро. Понася жега без проблеми. Намира си сянка с течение, закотвя се там и изпада в някакъв режим на хибернация. Спи и не мърда с часове. Ако има човек вкъщи е хубаво да им се сменя водата на няколко часа, за да е максимално студена.
Пролетното ресане е много важно, за да им е максимално прохладно! Изключително мизерно занимание е. Кофи с вълна, с дни наред и песът никак не седи мирен, но няма как.
Зимата, доколкото за целия му живот е имало истинска такава, също няма никакви проблеми. Нашият си спи върху колибата при температури над -10. Чак ако падне под тези стойности влиза вътре, където си има дървена скара. На теория до -30 нямат никакви проблеми със студа.
Важно е да се направят изследванията за тазобедрена дисплазия навреме, иначе са сравнително безпроблемна порода. Умни са и поддават добре на обучение.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 16 Сеп 2024, 4:12

То това в БГ не е кой знае каква жега в смисъл че като е, сух климата, т.е. няма влага като при мен не се усеща кой знае колко. Иначе сме имали немска овчарка и никакви проблеми с жегата, това е в родината. Държали сме я в къща и предимно вътре и на сянка и е било ок. Тук имаме едно което е смесица между питбул и американ були. Държим го винаги в къщи, сутрин и вечер го изкарваме на разходки. Понякога и на обяд и общо взето е ок с жегите. Обаче преди около месец ни удари един от поредните урагани и нямаше ток за около ден и половина. В къщи е било някаква сауна особено на втория етаж, нямам представа, бил съм командировка. Та жена ми разправя че кучето го е понесло доста тежко, пръскали са го постоянно с вода, иначе котката ни е била ок. Аз тогава им виках да палят колата и да дръпнат към Сан Антонио да вземат хотел за ден-два ма не им се е занимавало.
Понеже сме на вълна кучета се сетих, че Маверик беше писал преди време за някакъв негов приятел или познат дето развъждал Кане Корсо. Ако може да провери колко ще струва едно малко такова бебенце на няколко месеца. А също така дали има някаква отстъпка за две.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Сеп 2024, 5:16

Кейн корсо- ти нормален ли си? Имам приятел с две такива. Това не е куче а liability… хем той им е свикнал (има такива от 20тина години).

Не си вкарвай такъв таралеж в гащите…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 16 Сеп 2024, 8:09

Jordana написа:
enigma написа:
Jordana написа:И Швайц е добре , но винаги можеш да си избереш маршрут и към австрийската част на алпите .
https://www.youtube.com/watch?v=QKMkhCsgsas
Ако няма достатъчно вятър просто вземаш първия транспорт който минава да те върне в швайца ...
https://www.youtube.com/watch?v=9aI0OzNuIKY

Ами… скъпо им е по кръчмите и затова си търсят други забавления. Миналата седмица един такъв се размаза тука. Добро е това първото де… Vielen Dank :)

Бая му се разтрепериха коленцата обаче , накрая диша все едно го гони мечка стръвница . Иначе интересно как фърка покрай баира явно да търси някакви въздушни потоци , ако се засили още малко и фигури от висшия пилотаж може да прави :ok:

Това си е хазарт, въздушните потоци особено в планините над 2000м могат да се променят много бързо и трябва да реагира за части от секундата, и няма много място за грешки. Принципно като натрупаш повечко парашутни скокове добиваш усет и интуиция за въздушните потоци, ама тия как шпорят на няколко метра от склоновете си е луда работа :lol:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 16 Сеп 2024, 8:36

ама тия как шпорят на няколко метра от склоновете си е луда работа :lol:
Мога да си представя какво е с тия разперени ръце и крака и не можеш да мръднеш да не загубиш формата на летяща катерица . Ако те засърби гъза по време на полет докато си пъхнеш пръста да се почешеш и ще си част от ландшафта . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 16 Сеп 2024, 13:14

Първи работен ден от началото на Юни насам... Всичко си е същото, не е мръднало и на милиметър!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 16 Сеп 2024, 16:35

empar написа:
3186 написа:Някой във форума с немска овчарка? Как понасят жегите? Трябва да избера порода за дворно куче(не за мен) и съм се спрял на това според критериите ми, но знаейки какъв мор беше лятото, особено в този район, не искам да се мъчи животното. Дворът е 5-6дка и има сенчести дървета.

Имам дългокосмест мъжки, на 10 години става скоро. Понася жега без проблеми. Намира си сянка с течение, закотвя се там и изпада в някакъв режим на хибернация. Спи и не мърда с часове. Ако има човек вкъщи е хубаво да им се сменя водата на няколко часа, за да е максимално студена.
Пролетното ресане е много важно, за да им е максимално прохладно! Изключително мизерно занимание е. Кофи с вълна, с дни наред и песът никак не седи мирен, но няма как.
Зимата, доколкото за целия му живот е имало истинска такава, също няма никакви проблеми. Нашият си спи върху колибата при температури над -10. Чак ако падне под тези стойности влиза вътре, където си има дървена скара. На теория до -30 нямат никакви проблеми със студа.
Важно е да се направят изследванията за тазобедрена дисплазия навреме, иначе са сравнително безпроблемна порода. Умни са и поддават добре на обучение.

Благодаря, колега! Звучи добре :yes: Сега оставя и да намеря добър развъдник...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Сеп 2024, 16:39

За дворно куче, което няма да се гледа основно навън май няма по-добро от нашата си каракачанска овчарка :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 16 Сеп 2024, 17:10

Аз за дворно куче не бих взел нещо по голямо от чихуа йорки или померан , не ми се занимава да разминирам двора след тия кане корсо и каракачанки :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 16 Сеп 2024, 18:09

Jordana написа:Аз за дворно куче не бих взел нещо по голямо от чихуа йорки или померан , не ми се занимава да разминирам двора след тия кане корсо и каракачанки :mhihi:

Значиии ако те видя с померан ти обещавам че дружно ще ти боядисаме колата розово бонбонеста :mhihi:
:yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата