СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ildivvy » 11 Сеп 2024, 12:08

ceco_kd написа:
ildivvy написа:Тъкмо излезe ново видео в канала на Aхмед от "Car care nut"! Лоши новини за тези, които ще търсят Тойота с V8 от по-новото поколение ( UR-серията ) ...
Това "тъкмо излезе" е от преди 3 дни.....(да поспамя малко преди лягане...). Нищо лично! А относно Ахмед..... много го харесвам, въпреки че е леко "фанатик" относно Тойота и Лексус, но все пак всеки си има вкус. Мен ми допада страстта, с която говори за автомобилите от любимите си марки. И задължително гледам финалните му реплики: "May the lord bless you and keep you and......". Просто си личи, когато човек влага сърцето и душата си в дадено нещо. В един от предишните епизоди някакъв ветеран беше пътувал колко мили само и само да му се реши проблема и като видях какъв е..... еми смятай официалните сервизи какви са мурдари и там също.....

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

:yes: :bchug:
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 11 Сеп 2024, 13:29

https://www.onlinemashini.bg/dinamometr ... 1418/81970

Този динамометричен ключ дали ще върши работа за ползване 3-4 пъти годишно като сменям гумите на колите вкъщи?
От пролетта дебна да пуснат в Лидл или Кауфланд на Parkside, но няма и ми писна да чакам, искам да съм готов за смяната на гумите след 1.5-2 месеца :bchug:
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 11 Сеп 2024, 13:32

За гуми/джанти всички вършат работа.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Сеп 2024, 18:08

Динамометричен ключ за джанти? Това за какво служи? :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Сеп 2024, 18:18

Понеже сме БМВ форум, оригиналният ключ има готин парти трик, ако натегнеш повече почва да се прегъва. Така знаеш, че трябва да спреш. :mrgreen:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 11 Сеп 2024, 20:51

Застреляха ме…получих предложение да се местя към централния ни офис във Виена, за постоянно и сега не знам какво да правя :dunno: Идеята е да върша сегашните си неща + да поема нови задължения на място.

Милото на първо време се дърпа и напълно я разбирам: бутаме тук да си наредим живота и изведнъж това предложение обръща всичко с краката нагоре ако се съглася. Ако не - пак ще има сътресения със сигурност :banghead:

Аз също съм все още малко резервиран (буквално час след предложението). Може би ако беше още малко по-добро финансово предложението не бих бил толкова резервиран ама…не знам

Давайте акъл, че да премисля всички ъгли, от които може да се гледа на ситуацията и да взема възможно най-обективно и правилно решение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 11 Сеп 2024, 20:54

Имате ли деца? Така, както пишеш, по-скоро не ти се иска да се местиш там... Имай предвид, че първото, което ти идва на ум, обикновено е по-правилното решение...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 11 Сеп 2024, 21:08

Децата още са в “to do” листата :lol:

Ако бях сам още утре тръгвах, но като съм почти семеен не съм толкова смел, че еднолично да взема такова решение за други хора. Милото като чу новината и като ревна, още я успокоявам :mhihi: . Всякакви черни сценарии написа, чакам по-светлите :lol:

Обожавам града, обожавам си шефовете, работата ми харесва…обаче както казах не съм сам :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 11 Сеп 2024, 21:09

Don_Diego написа:Давайте акъл, че да премисля всички ъгли, от които може да се гледа на ситуацията и да взема възможно най-обективно и правилно решение

Временно, ще ви пане стандарта на живот, но ще ви се вдигне качеството на живот. Което пък ще отвори съзнанието, като един куп неща спрете да ги мислите. Отделно е добър тест за колко мило ти е милото.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 11 Сеп 2024, 21:27

По-добре първи на село, отколкото втори в Рим.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 11 Сеп 2024, 21:32

Don_Diego написа:Застреляха ме…получих предложение да се местя към централния ни офис във Виена, за постоянно и сега не знам какво да правя ....

Даже няма да си взема багаж, а шанса за децата е .................
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 11 Сеп 2024, 21:43

Don_Diego написа:https://www.onlinemashini.bg/dinamometrichen-kliuch-hbm-1418/81970

Този динамометричен ключ дали ще върши работа за ползване 3-4 пъти годишно като сменям гумите на колите вкъщи?
От пролетта дебна да пуснат в Лидл или Кауфланд на Parkside, но няма и ми писна да чакам, искам да съм готов за смяната на гумите след 1.5-2 месеца :bchug:

Добрата новина е,че няма да имаш нужда да си купуваш динамомеричен ключ... :mhihi: :mhihi:
пс. мани майтапа,пАли с 200!!Може ли да сравняваш Виена със София :kuku: А и често можете да си идвате.Ей го къде е,на 1000км за няколко часа си си в къщи,ще можеш да ни изпълняваш и поръчки от Пандорф :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Сеп 2024, 21:57

Don_Diego написа:Застреляха ме…получих предложение да се местя към централния ни офис във Виена, за постоянно и сега не знам какво да правя :dunno: Идеята е да върша сегашните си неща + да поема нови задължения на място.

Милото на първо време се дърпа и напълно я разбирам: бутаме тук да си наредим живота и изведнъж това предложение обръща всичко с краката нагоре ако се съглася. Ако не - пак ще има сътресения със сигурност :banghead:

Аз също съм все още малко резервиран (буквално час след предложението). Може би ако беше още малко по-добро финансово предложението не бих бил толкова резервиран ама…не знам

Давайте акъл, че да премисля всички ъгли, от които може да се гледа на ситуацията и да взема възможно най-обективно и правилно решение

Не го мисли сега. Афектиран си. Преспи, утрото е по- мъдро от вечерта.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 11 Сеп 2024, 22:03

alx написа:Динамометричен ключ за джанти? Това за какво служи? :angel:

Специален ключ за затягане на джанти , преди колата да се мери на дино-стенд. Има регулировка на силата на затягане в конски сили, според сетъпа и предполагаемите коне джантата се затяга , иначе може да стане така :

https://www.youtube.com/shorts/lW3FSymUn00
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Сеп 2024, 22:08

AI generated deep fake :) От тука нататък вече ще е много трудно да се различи истинско от фалшиво видео дори за тези, които имат идея.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата