СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Е.Димитров » 10 Сеп 2024, 8:51

Е що така сега, нали сме тарикати, караме бързо и да нямаме някой лев да платим глобата, малко тъпо се получава дейва.
Все едно да се засилиш с мацката в скъпарско заведения, ама да нямаш пара да почерпиш момата и да поискаш да пиеш само едно тониче.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 10 Сеп 2024, 9:43

"Да се хване зеленото" си е доста стабилна причина да се кара "малко по бързо". :mhihi: По тая логика с малко кикдауни тук-там може да се създаде направо собствена зелена вълна :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Сеп 2024, 9:52

Може , ама масата светофари са така настроени да пресекат това и да хванеш червеното на следващия за да няма такива зелени вълни .
Най често трябва да си първа кола и да натискаш педала за да хванеш в последния момент следващото зелено .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Сеп 2024, 11:54

Което е простотия..! Нали идеята на 'зелената вълна' теоретично е като се движиш с определена скорост, да хванеш всички светофари на зелено? Много може да се постигне в градовете с интелигентно управление на този механизъм, но никой няма желание!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Сеп 2024, 14:33

Какво го слушаш Данчо, опиянил се е с фреон явно. На мнооооого места светофарите са с идеална вълна, но не навсякъде се получава както е мислено защото спираш за пешеходци и дотам. Забелязал съм, че когато няма пешеходци хващам зеленото почти винаги, а с пешеходци много често. Разбира се не е възможно вълната винаги да е в твоята посока. :mhihi: Плюс това понякога има голям трафик, което също не помага.
Едно време беше много зле, сега е поносимо.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Сеп 2024, 17:01

Имаше едно време едни такива знаци на светофара, където пишеше с каква скорост да се движиш за да хванеш следващото зелено.
Ама от отдавна не съм ги срещал вече подобни указатели.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Сеп 2024, 18:09

Да , в Хасково са опитали да правят зелена вълна през 2024г , след консултация със таксиметровите шофьори ... :mhihi:
https://haskovo.info/208905/%D0%BD%D0%B ... B8-%D0%B2/
Наблюденията на трафика продължават, като се ползват и съвети от таксиметровите шофьори, които са сред тези с най-пълни наблюдения върху трафика в града. Засега впечатленията са, че почти двойно повече автомобили успяват да се изтеглят в час пик, особено от кръстовището при зеленчуковия пазар в посока булевард „Раковски“, казаха още от кметството.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 10 Сеп 2024, 19:50

Тъкмо излезe ново видео в канала на Aхмед от "Car care nut"! Лоши новини за тези, които ще търсят Тойота с V8 от по-новото поколение ( UR-серията ) ...

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 10 Сеп 2024, 19:54

ildivvy написа:Тъкмо излезe ново видео в канала на Aхмед от "Car care nut"! Лоши новини за тези, които ще търсят Тойота с V8 от по-новото поколение ( UR-серията ) ...

Аз предпочитам от старите… :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 10 Сеп 2024, 20:06

Тъкмо го изгледах до края.... Най-много ми хареса момента, когато каза, че е правил не повече от няколко пъти, за цялата си кариера (която не е никак кратка), някой от 'старите' V8-ци (UZ-серията) :bowdown: ! Става дума за 'бърникане' из 'карантията' в двигателя, а не за смяна на някой външен, спомагателен агрегат или някое уплътнение/О-ринг...

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 10 Сеп 2024, 22:45

ildivvy написа:Тъкмо излезe ново видео в канала на Aхмед от "Car care nut"! Лоши новини за тези, които ще търсят Тойота с V8 от по-новото поколение ( UR-серията ) ...
Това "тъкмо излезе" е от преди 3 дни.....(да поспамя малко преди лягане...). Нищо лично! А относно Ахмед..... много го харесвам, въпреки че е леко "фанатик" относно Тойота и Лексус, но все пак всеки си има вкус. Мен ми допада страстта, с която говори за автомобилите от любимите си марки. И задължително гледам финалните му реплики: "May the lord bless you and keep you and......". Просто си личи, когато човек влага сърцето и душата си в дадено нещо. В един от предишните епизоди някакъв ветеран беше пътувал колко мили само и само да му се реши проблема и като видях какъв е..... еми смятай официалните сервизи какви са мурдари и там също.....

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 10 Сеп 2024, 23:34

Е.Димитров написа: ....
Все едно да се засилиш с мацката в скъпарско заведения, ама да нямаш пара да почерпиш момата и да поискаш да пиеш само едно тониче.

:mrgreen:

Настоящата ми приятелка, на 1-ва среща я поканих в ултра скъпарски ресторант. Да се 'напрая на мъж :ok:

Обаче банката ми бяха сменили картата с нова. А аз съм забравил да си активирам новата карта в телефона :lol:
Пластик карти и пари кеш в мен не нося. Само телефона и тва е.

И кОр, блокирали ми старата карта, която беше в телефона :lol:

Та, тя плати сметката. И после там в пиано бара тя пак плаща :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 10 Сеп 2024, 23:52

2016 Секуоя влизат ли в това число че нямам време в момента да го гледам, сигурно ще е след около седмица.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 11 Сеп 2024, 0:58

Одеве с един мой приятел си правихме майтап и се питахме, кое е по-хубаво, колата ти да гори 8-10 или 30-35/100 :ok:

Също, кое е по-хубаво, жената ти да е с увиснали цици, загащени в бикините, или с цици от д-р енчев :ok:

Ама моята приятелка ни чула и понеже хванала моя хумор вече, идва при нас и вика,
то за тва моята кола последните месеци е с разход 35/100, щот той я тормози :lol:

и за тва, моите цици скоро също ще увиснат, щот той не ги оставя :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 11 Сеп 2024, 12:07

peshehodetz написа:

2016 Секуоя влизат ли в това число че нямам време в момента да го гледам, сигурно ще е след около седмица.

За съжаление влизат :banghead: ... Последните с двигател 2UZ-FE са 2009г .
Последна промяна ildivvy на 11 Сеп 2024, 12:12, променена общо 1 път

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата