Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Имотният пазар

Мнение от carmanf1 » 26 Авг 2024, 20:08

Амиииии, не. Хората си дават много сериозна, хубава пазарна цена. Много по-висока, от тази на която аз купих.

Че съм тъп, тъп съм. Ама не чак толкова :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 26 Авг 2024, 20:22

carmanf1 написа:Амиииии, не. Хората си дават много сериозна, хубава пазарна цена. Много по-висока, от тази на която аз купих.

Нали не ни смяташ нас за тъпи, че "случайно" си купил правилните ниви, на правилната цена.....и си получил случайно сериозна цена? :ok:
Леко спестяваш подробностите.....
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 26 Авг 2024, 20:37

То и аз имам нива до летището,но не ми плащат рента затова че кацат на него… :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 26 Авг 2024, 20:56

barty написа:
carmanf1 написа:Амиииии, не. Хората си дават много сериозна, хубава пазарна цена. Много по-висока, от тази на която аз купих.

Нали не ни смяташ нас за тъпи, че "случайно" си купил правилните ниви, на правилната цена.....и си получил случайно сериозна цена? :ok:
Леко спестяваш подробностите.....

Не, не смятам никого за тъп.

Мога да пусна официалното уведомление от столична община.

Защо купих там - ами, беше лесно. Говореха за магистрала Европа, финансирана с европейски средства.

Северна тангента - Калотина.

Пътувах в Сърбия по работа и видях, колко средства се наливат за магистралата там (магистрала Европа)

Лесничко е човек да се досети.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 26 Авг 2024, 21:19

Лесно е когато знаеш къде ще мине.Като не знаеш...не е лесно...
А е важно и да знаеш преди всички останали докато е евтино,а там...е трудното...което не е за всеки. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Авг 2024, 7:35

Имотите са хубаво нещо да ги имаш, но когато ти се превърне в "самоцел" , вече си е някаква мания!
Пък това "да има за децата" никак не е вече "европейско" .
Познавам много хора с тая мания, някой са с над 20 апартамента и само за това мислят, как да придобие още някой, на търг, на "гледане" и тн.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Имотният пазар

Мнение от steeN » 27 Авг 2024, 14:51

Зависи, ако живееш като клошар въпреки, че имаш/трупаш имоти, няма нищо хубаво, направо си е безсмислено... което вече го коментирахме. Ако не е такъв случая... кой каквото го влече, различни хора ги правят различни неща щастливи.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 27 Авг 2024, 22:19

Кармана е един от малкото българи които са се сетили да инвестират в земя вместо в жилищни имоти, демек е един от малкото с работещи мозъчни клетки. Тва дали е оферта да те обезщети държавата е друг въпрос

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Авг 2024, 22:45

В момента са натиснали от Европата да вдигаме данъците. В пъти. Това като стане (а няма как да не стане щото сме си продали г*за за субсидии че силните на деня да крадат)- да имаш няколко имота особено ако не се употребяват / носят някакви доходи ще стане доста скъпо.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Авг 2024, 6:34

Няма да е проблем за повечето.
Да стане 1000лв, от 250-350лв сега. И какво?
Които имат да забият 500-1млн лв за 2-3 броя и да седят на БДС няма да ги съборят 3бона на година. И 5 няма да ги съборят.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 28 Авг 2024, 7:03

Jorixa написа:Кармана е един от малкото българи които са се сетили да инвестират в земя вместо в жилищни имоти, демек е един от малкото с работещи мозъчни клетки. Тва дали е оферта да те обезщети държавата е друг въпрос

Скептичен съм. Хората с акъл инвестират в неща, дето им носят активно пари с натрупване. В България, финансовата култура е изключително ниска и сложната лихва звучи много сложно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 28 Авг 2024, 7:12

Диверсификация му е майката . На някой му се вижда нещо тъпо, на друг друго . Истината е, че като е разпределено както трябва - трудно ще си от губещата страна .
И имотите, и земята и всичко друго взето не когато трябва или не където трябва става тежест. Но времево и находящо се на правилното място - ясно е нали. Това се отнася и за други активи / там само изключваме местонахождение :mhihi: /
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар

Имотният пазар

Мнение от alekangg » 28 Авг 2024, 9:11

Един колега днес беше силно стресиран.
Искал да влага пари, а преди 2-3 год купи имотец в ливадите.
Според него, ако влезе еврото януари поне 20% мигновенен скок щяло да има в имотите.
Отделно за 1-2 год щели да скочат драстично, но не каза цифра.

Чак се чудя как могат да си представят такива неща, но у нас всичко е възможно.
Същия ми каза, че в Младост 4 видял гараж за 45к евро..

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 28 Авг 2024, 10:05

laviatan написа:Диверсификация му е майката . На някой му се вижда нещо тъпо, на друг друго . Истината е, че като е разпределено както трябва - трудно ще си от губещата страна .
И имотите, и земята и всичко друго взето не когато трябва или не където трябва става тежест. Но времево и находящо се на правилното място - ясно е нали. Това се отнася и за други активи / там само изключваме местонахождение :mhihi: /

Не баш. Измислено е, просто не се занимаваш със спекулативни покупки, ако това не ти е работата. Имоти, крипто и индивидуални акции - само за лично ползване и забавление, от бюджета за дискотечни.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 28 Авг 2024, 11:16

Хората имат много кинти :mhihi:
Миналия ден една фризьорка от мини град с население на село ми се похвали, че купили апартамент в Пловдив, да има за децата :mhihi:
Всеки купува да има. Не зная точно как като му вдигнат данъка от 200 за 400 лева например ще я накара да го продаде :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Някой знае ли на кой е тая къщичка :ok:

https://www.google.com/maps/search/cinar+homes+%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0/@42.5839707,23.3448238,321a,35y,346.69h,66.14t/data=!3m1!1e3?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MDgyNi4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата