Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Re: Киномания

Мнение от MrManson » 27 Авг 2024, 15:42

Top Gun Maverick написа:Ами...робота някак са го изкарали, че е по-женствен негър. :mhihi: Не знам дали се брои. :mhihi:
А жълтурката приличаше на лесбийка по всички показатели. :mhihi: Та не се тревожи, всичко е точно. :ok: Все пак трябва да изпълнява критериите за номинация за Оскар. :mhihi:

Щом изпълнява критериите, може и да се гледа :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 27 Авг 2024, 19:36

Подозирам, че скоро ще излезе 'нова вълна' от филми/жанр, които няма да се борят за Оскар-и (награди) и ще са си по 'стария тертип'!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Авг 2024, 19:48

Ами...робота някак са го изкарали, че е по-женствен негър. :mhihi:
Аз не съм го гледал още тоа , но бас хващам че пришълеца е бил някакъв безполов лжбт :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Авг 2024, 19:53

Едното създание приличаше точно на такова нещо, защото като се роди отпред нямаше ни чеп, ни друго, а беше голямо създание, но вече ще издавам подробности, обаче пришълеца си беше същия. :mhihi:

Не става бе ildivvy, тази гилдия е пропита от демократите, които са пропити от ЛГБТ общността, която общност им снася много пари. Веднага някой режисьор ако опита подобно нещо ще бъде заклеймен, актьорите, които работят с него ще бъдат подложени на същото нещо и край. Да не говорим за студиа, които ще дадат поле за такива филми и реклама после.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 27 Авг 2024, 21:58

Реално ако замислиш белите са 15тина % от населението на земята, та са доволно над тоя процент представени по филмите. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 28 Авг 2024, 12:58

По тази логика трябва да гледаме филми само с индийски и китайски актьори... Не е ли по-правилно да има за всички и всеки да гледа каквото му харесва повече?

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 28 Авг 2024, 13:15

ildivvy написа:По тази логика трябва да гледаме филми само с индийски и китайски актьори... Не е ли по-правилно да има за всички и всеки да гледа каквото му харесва повече?

В момента някой ти е опрял пистолет да гледаш филми с "не бели" актьори? Или те е спрял да си снимаш филм с каст с какъвто цвят на кожата ти се иска? :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 28 Авг 2024, 13:18

Не, разбира се! Просто съм фен на 'Пришълеца' и ще се издразня, ако е орезилен с тези нови 'изисквания' ...

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 28 Авг 2024, 13:27

Няма лошо, ама тва дали е "орезилен" според твоите критерии явно не вълнува тия които го правят. Проблема е, че за да се види цялата картинка човек трябва да направи крачка назад и да излезе от собственото си тесногръдие(тука не целя да обидя някой, всеки е тесногръд в един или друг аспект, но е хубаво да го осъзнава и бори). Света е голям и е пълен с различни хора, и колкото и да не се харесва на много от нас той става все по-глобален. Ако преди 45 години първия пришълец е правен основно за американския пазар и тук таме някоя европейска страна, този се прави за да се излъчва по целия свят. Е, поставете се на мястото на някой африканец, индиец или китаец. Вие се дразните, че не всички са бели...е, те мислите ли че няма да се дразнят ако всички са бели? :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Авг 2024, 14:07

В тоя ред на мисли, може би вече съм питал...но какво точно ви харесва филми на ужасите, с плискаща се кръв и хвърчащи черва на всякъде, откъснати ръце и постоянно напрежение, че някой ще излезе от тъмното и ще изкорми главният герой, по най-извратеният начин?

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 28 Авг 2024, 14:19

Еми нищо…Ама то читави филми на ужасите от години липсват.
А и страха сам по себе си е толкова обширен,че понякога и най-малкото нещо може да излъчва солидна доза от него стига да е позиционирано правилно.
По темата с налагането на модерните нрави и цветове навсякъде смятам,че ще дойде време разделно…ама не е тая тема за това.
Скоро филм дето да ми хареса май не е имало,но в предвид какво иска хоЙливуд е нормално да не ми харесва.
И те така.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Авг 2024, 14:24

Бубо, прав си, ама когато става ЗАДЪЛЖИТЕЛНО условие, вече бие на насилствено натрапване.

Относно ужасите...ами прочети горния пост на Бубо, важи и за ужасите. С тях се излиза от тесногръдието как всичко в живота е розово и добрия побеждава. Аз съм супер голям фен на всякакъв вид ужаси, трилъри, мистерии на Шамалиян(или както там се пишеше :mhihi: )и за мен това са супер истински филми, ровещи в съзнанието на хората. Поставяш се в различни ситуации когато гледаш един такъв филм, много е странно. Лично аз не съм от феновете на Пришълеца, за мен той умря с участието на Сигорни Уийвър, но го казвам не за да го плюя, а за да спомена, че за мен ВЕЧЕ в него няма нищо, ама нищо страшно. Както казах предвидим филм и не може да ме стресне, понеже ти каза излизане от тъмното, пищене. Даже в киното викам на жената(тя също супер много харесва ужаси и дори има по-голям праг на търпимост от мен)да гледа и слуша сега как от едната гробна тишина нещо ще изквичи и т.н. показвайки се. Един вид, да не се стряска от рязко силния звук, то друго няма какво да те уплаши.
За мен има шедьоври в киното сред ужасите, дори тийн глупостите когато една тича към сигурна смърт са ми харесали 90-те, но да речем филми като Предизвестена смърт(The ring) и То са неща, които не бива да пропускаш. Поредиците на Стъкления от по-нови те също. За жалост хубавите ужаси остават все по-назад в миналото.

Сещам се по едно време как от търсене на хубави ужаси даже ми харесваха неща като Хълмовете стават червени и Стаята на восъка с Парис Хилтън :mhihi: който си е откровено слаб филм, ама все пак е ужас някакъв. Първите две част на Погрешен завой са хубави, поредицата за Пъзела, Тексаско клане е ясно, абе да не изреждам, безброй са.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Авг 2024, 16:10

Хубавия ужас се постига много трудно , потоците от кръв не са гаранция за нищо в тоя жанр . Има майстори като Стивън Кинг които с няколко умрели котки постигат невероятен ефект върху зрителя например в гробище за домашни любимци . Тънкоста е да уловиш есенцията на епохата и страховете на публиката от непознатото за да ги накараш да се гърчат в собствените им страхове които подтискат . Аз не смятам че пришълеца е филм на ужасите . Просто фантастика с повече спец ефекти .
Ето един съвсем не лош ужас ...
https://www.youtube.com/watch?v=YrTnV6gNzno
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Авг 2024, 18:14

Или в Сомнамбули.
Сещам се и за хубав ужас, който си е психарски и не е за хора със слаби сърца - Сайлънт Хил. Някой ако го е пропуснал:
https://youtu.be/1mfnhu8sO5k?si=oydVQH1vnpQ8WFUR

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Авг 2024, 9:30

Хубави и истински ужасни филми са японските такива...после буквално не спиш с дни :conf: :kuku:

Големи психари са тия жълтите
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата