за триен(няма смисал)
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
за триен(няма смисал)
Предлагат ми на бартер БМВ 725 97година за S350 96
бмвто го отценява на 20000 бмв-то не е лошо и е доста поддържано има си вграден дисплей с тв и нави, с ръчни скорости е, няма памет и ел седалки, друго кой знае какво не се сещам.
Та моля кажете ми нещо повече за този модел расход/части/чупили се/доволни ли сте/каква е разликата от тия за 14000 и тия за 24000/ и как да определя това на какви пари върви/ и прочие. Надявам се да ми помогнете сте пак ако вие не разбирате незнам кой
при това инфото ми трябва спешно!
ако има нещо което да трябва да питам човека кажете.
Благодарско!
бмвто го отценява на 20000 бмв-то не е лошо и е доста поддържано има си вграден дисплей с тв и нави, с ръчни скорости е, няма памет и ел седалки, друго кой знае какво не се сещам.
Та моля кажете ми нещо повече за този модел расход/части/чупили се/доволни ли сте/каква е разликата от тия за 14000 и тия за 24000/ и как да определя това на какви пари върви/ и прочие. Надявам се да ми помогнете сте пак ако вие не разбирате незнам кой

Благодарско!
Последна промяна Derco на 15 Фев 2007, 12:13, променена общо 1 път
Тия скрити кодове и менюта нещо не ги разбрах-----МОЛЯ АКО НЯКОИ Е НА ЯСНО ДА ПОЯСНИ И МЕН нали и аз ще ставам от форума
и без тва тоя на мерцедес е цифра пребит
сигорно мергелите нямат проблеми или шоферите са много надути и нещат да ги споделят
Аз си спомням за тва дето се дава на контакт и се натиска едно копче на таблото и пише някви километри дето едни са ми казвали че са реални а други че това са оставаши до ремонт или смяна на масло
сериозно хич не съм в час има ли начин до утре сутринта да мина на хипер бърз съкратек курс за бмвта.
Хареса ми колицата собственика каза че харчи 8/9 и първо каза че е 163 коня а после че е 143/147 и накрая каза абе толко около 150
колата е с лупи и ксенонки който каза че са заводси
97г и заводски ксенон
няма кожа има екранче в конзолата което е в дясната страна а копчолята са от ляво
има ченджър в багажника и оригинален комплект иснструменти, два чифта джанти /некви гадни.
Дайте ми вин декодер който да е по пълен/ точен и ясен
( на телефона ми имам интернет (web като този дето гледате сега с http://www...) и така проверявам коли като ще копувам или ми предлагат, така един пасат който бе направен като 5-ца и собстевника каза че е 2002 се оказа 4-ка и 97
после видяхме и табелките на коланите и собственика каза че е изгорая добре пасата си личеше че не е фред и бе с някав тунинг...)
Чак утре сутрината ще погледна кой кво е писал ( дано ) и Ви благодаря предварително за това че ми помагате
)

Аз си спомням за тва дето се дава на контакт и се натиска едно копче на таблото и пише някви километри дето едни са ми казвали че са реални а други че това са оставаши до ремонт или смяна на масло

Хареса ми колицата собственика каза че харчи 8/9 и първо каза че е 163 коня а после че е 143/147 и накрая каза абе толко около 150

колата е с лупи и ксенонки който каза че са заводси

Дайте ми вин декодер който да е по пълен/ точен и ясен
( на телефона ми имам интернет (web като този дето гледате сега с http://www...) и така проверявам коли като ще копувам или ми предлагат, така един пасат който бе направен като 5-ца и собстевника каза че е 2002 се оказа 4-ка и 97

Чак утре сутрината ще погледна кой кво е писал ( дано ) и Ви благодаря предварително за това че ми помагате

Няма зделка ( на това бмв май повече от 17000лева немогат да му се вземат а ония ми поиска и да му доплатя за каското на бмвто
), S класата все още се продава цената и е 20 000 лева и включва всички неща към колата. На бартер цената е 22000!
Възможен бартер за S320 CDI 2000` + 15 000 лева от моя страна
или бартер с доплащане от ваша страна от над 10 000 лева.
Ако някой има интерес 0886556990 Благодаря!

Възможен бартер за S320 CDI 2000` + 15 000 лева от моя страна

Ако някой има интерес 0886556990 Благодаря!
9 мнения
• Страница 1 от 1