СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: СПАМ ТЕМА
dankata написа:Някой може ли да удари едно рамо за по-подробна информация за БМВ по вин?
На ЛС ще изпратя номера.
Имаше теми преди, но не знам доколко някой ги следи откак стана достъпно и платено всичко. В спама не знам колко хора ще го видят.
Колеги, имам лошо новини, ще трябва да разочаровам целия форум. За втори път се убеждавам, че...Дачия не става за кола.

Та колеги, не става Дачия, съжалявам, друго да почваме да препоръчваме вече когато някой пусне тема какво БМВ да си купя.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Top Gun Maverick написа:dankata написа:Някой може ли да удари едно рамо за по-подробна информация за БМВ по вин?
На ЛС ще изпратя номера.
Имаше теми преди, но не знам доколко някой ги следи откак стана достъпно и платено всичко. В спама не знам колко хора ще го видят.
Колеги, имам лошо новини, ще трябва да разочаровам целия форум. За втори път се убеждавам, че...Дачия не става за кола.Втори колега блъска в града леко такава, първия директно я тотализира, този сега де чуди. Уж леко я бутна в едно дърво с много ниска скорост. На малко кръгово с една лента, един му пуска ляв мигач, че ще ходи наляво, но се отказва в последния момент, а нашия вече му е отдясно да си минава, тоя го чукнал във вратите и айде и виновен за ПТП стана освен, че смаза Дачията. Пратих го при моя тенекеджия, той рога 20см. навътре, двигателя мръднал залепен с динамото не се знае дали не е ударен, трябва да го сваля, таблото трябва, една камара неща и майстора вика, че такива тънки ламарини не е виждал на други коли.
По принцип не прави Дачии, затова сега се запозна с такива. Само хубави коли гледа да прави и е най-добрия в околията, прекалено педантичен е даже, работи бавно и скъпо, ама тая кола не желае да я прави и се моли колегата да се откаже.
![]()
Та колеги, не става Дачия, съжалявам, друго да почваме да препоръчваме вече когато някой пусне тема какво БМВ да си купя.
Глупости на търкалета

Даже си е екстра.
Правиш пълно каско и от веднъж решаваш проблема с тотализацията.
А не някоя корава кола и да не може да я тотализираш никога

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Викаш , караше си с 20 и съвсем леко се чукна и тя колата се разпадна....и мармота завива ли завива.
Хм,хм...
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
barty написа::mhihi:
Каква друга кола освен БМВ да си купя?
Как каква Toyota Sequoia

Майтапа на страна, но и аз това се чудя за БГ какво да си взема предвид, че догодина мислим да се прибираме. Може би не за постоянно ми нещо от рода на около 6 месеца лятото от май до към октомври да избегнем гадните горещи и влажни месеци тук и после някъде насам, за да се махнем от кофтито време на есенно-зимните месеци в БГ. По едно време се замислях да си докарам F10-ката предвид че е много запазена и с малък пробег и си знам всичко по нея а и предвид факта, че няма да и плащам мита и ддс, а само контейнера и застраховките обаче после цялата разправия с освобождаване от митници, техно тест, смяна на мигачи кат и всякакви подобни простотии да се занимавам с корумпирани държавни чиновници ми идва малко в повече. За Секуоята предвид идиотското каране и непрекъснатите коментари в темата за катастрофите ми е супер. Само не знам как ще влиза в гаража ми. Последния път като си бях даже мерих и би трябвало да влезе особено с прибрани огледала, ма де да знам, да не я докарам и да е тясно и да трябва да я държа отвън което не ме устройва особено когато съм за по дълго извън страната. При нея поне няма да се занимавам с промяна на мигачите понеже са кристални и си мигат оранжево. Като се махне високия разход, който мен така или иначе не ме бърка, почти никакви пари не отиват за поддръжка, а за ремонти за над 120к мили разходите ми са нула. Обаче до догодина ще гони 250к мили което е към 400к км и си е много, та ще трябва да я шитна и да взема някоя по нова ако искам това да е колата. Но ще трябва да чакам минимум 6 месеца преди да я изпратя ако искам да избегна мито и ддс. Другия ми вариант е 4Рънър или някое Х5 с В58 пак от тук. От БГ не знам какво и от къде бих търсил, като знам какви са мошенници повечето, а и като чета съседната тема за автокъщите ми настръхват косите. Има едни Ланд Крузер-и из БГ дето много приличат на Лексус GX460 обаче поне 75% са дизел, аз за дизел не ща и да чуя. Тези 7Карс ги много рекламират последно време, а и чета доста хора са доволни та не знам като наближи ще му мислим ако нещо не се промени до тогава.
Последна промяна peshehodetz на 21 Авг 2024, 21:51, променена общо 2 пъти
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ще настръхвам да, но щото и аз я имам като опция кола за жената или семейна.
Говорил съм с моя майстор, има един с бяла от предпоследния модел мисля, на газ, обикаля Европа с нея като тегли платформа. Нищо вика не колегата и се чупи бе. Не помня какво и въртя, ама всеки месец обикаля из Европа с нея.
Как проблеми с вноса на кола от там бе, алх вика песен, а ти даже за своя кола не ти се разправя.
С мигачите няма дерт бе, правиш като всеки патрон, лепиш оранжева лепенка за КАТ, после махаш и си ти червен и само аз ще те псувам. 
Моджо, не може да не настръхнеш, че всичко летят и затова се удрят. Пак казвам, че колегата кара зад тоя, който дава ляв и завива наляво. Каръшка работа защото вече излиза от малкото кръгово колегата и онзи решава, че няма да ходи наляво и свива в него. Карал е с 30, там трудно можеш с повече, дървото е на две педи от бордюра, километража е спрял на 25. И айде да не нищим в темата морално кой и как кара, ставаше дума за надеждността на тая бангия като се удари в дебела липа, средно дебела. На нея само кората леко е свалена отпред.

Говорил съм с моя майстор, има един с бяла от предпоследния модел мисля, на газ, обикаля Европа с нея като тегли платформа. Нищо вика не колегата и се чупи бе. Не помня какво и въртя, ама всеки месец обикаля из Европа с нея.
Как проблеми с вноса на кола от там бе, алх вика песен, а ти даже за своя кола не ти се разправя.

Моджо, не може да не настръхнеш, че всичко летят и затова се удрят. Пак казвам, че колегата кара зад тоя, който дава ляв и завива наляво. Каръшка работа защото вече излиза от малкото кръгово колегата и онзи решава, че няма да ходи наляво и свива в него. Карал е с 30, там трудно можеш с повече, дървото е на две педи от бордюра, километража е спрял на 25. И айде да не нищим в темата морално кой и как кара, ставаше дума за надеждността на тая бангия като се удари в дебела липа, средно дебела. На нея само кората леко е свалена отпред.
Последна промяна Top Gun Maverick на 21 Авг 2024, 18:06, променена общо 1 път

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Нали масово се препоръчваше Шкода ? Отпаднаха ли към текущия момент?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
peshehodetz написа:
... Може би не за постоянно ми нещо от рода на около 6 месеца лятото от май до към октомври, да избегнем гадните горещи и влажни месеци тук и после някъде насам да се махнем от кофтито време в БГ. ...
Тъкмо ще 'хванете' горещите и прашни месеци тук!
Ето това излезе преди 10-тина дена: https://www.youtube.com/watch?v=0h-Qz-H3VLA .
Ex: 96' BMW318ti

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Нищо не нищим. Ако ще от фолио да е няма как бавничко, лекичко и разпадана се, тотал щета да са в едно изречение.
Търкули едно празно кенче да се удари и ми разкажи как се е сплескало до неузнаваемост. Ако го фраснеш може би.
Търкули едно празно кенче да се удари и ми разкажи как се е сплескало до неузнаваемост. Ако го фраснеш може би.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е, тя ще стане ако той иска да я направи. Аз просто не бих я правил.

ildivvy написа:
Тъкмо ще 'хванете' горещите и прашни месеци тук!
Немож си представиш колко е райско лятото в БГ спрямо при тях.
Аз съм също за големи японски осмаци за територията.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Top Gun Maverick написа: и майстора вика, че такива тънки ламарини не е виждал на други коли.
На Майстора му кажи ,че що се отнася до ламарините в колите "дебело" не винаги е синоним на "здраво" , както и "тънко" не значи задължително "слабо".
Учудваш ме , честно, все едно слушам някой набор на баща ми да обяснява как Космича е яката работа , щото като се ударил навремето само калникът бил огънат, а сега тез новите коли малко като се чукнели и ставали на мармалад.
Рог на относително съвременна кола да се сгъне с 20см. не е било невинно чукване с много лека скорост

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Пиши на Крокиdankata написа:Някой може ли да удари едно рамо за по-подробна информация за БМВ по вин?
На ЛС ще изпратя номера.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Естествено, че не само "тънките ламарини" са боклука в цялата работа. Съвременно...Лоджи. Вземи си Дачия щом мислиш, че са ок откъм ламарини и сглобка.
Ето, пак опряхме дотам във форума, Дачия е колата.
Не знам, може като са правени за 15-ки джанти да значи, че ще е много сериозна кола. 
Относно майстора, ако "видиш"(щото после стенда не лъже, фугите също когато имаш размазана кола)какви чудеса прави, ще ти се прииска той да ти прави колите да боядисваш.

Относно майстора, ако "видиш"(щото после стенда не лъже, фугите също когато имаш размазана кола)какви чудеса прави, ще ти се прииска той да ти прави колите да боядисваш.