Море 2026г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Море 2024г.?!...
Чакай да осмисли какво му пишеш и ще видиш ти.
Между другото така извадено изкривява мисълта му според мен. Пак според мен той "сгреши", че не цитира в поста си към се отнася първото за милионерите и аристократите, но предполагам не се касаеше, че в Гърция е станало така, а във форума. Изхождам от форумното клише "форума на милионерите".
Аристократите го добави мисля за това кой, къде, как влиза и какви порядки има.
Вече второто за циганите, сърбите и македонците го написа на нов абзац и е нова мисъл.
Нека ме поправи ако нещо греша, но анализирайки, систематизирайки и визуализирайки информацията от написаното му, горе-долу това е искал да каже.
А ти сега ще ядеш дървото ако върне предната страница, умишлено няма да цитирам, че си ми прЕател.
Ама той е много кисел като се вкисне. 
Между другото така извадено изкривява мисълта му според мен. Пак според мен той "сгреши", че не цитира в поста си към се отнася първото за милионерите и аристократите, но предполагам не се касаеше, че в Гърция е станало така, а във форума. Изхождам от форумното клише "форума на милионерите".
Вече второто за циганите, сърбите и македонците го написа на нов абзац и е нова мисъл.
Нека ме поправи ако нещо греша, но анализирайки, систематизирайки и визуализирайки информацията от написаното му, горе-долу това е искал да каже.
А ти сега ще ядеш дървото ако върне предната страница, умишлено няма да цитирам, че си ми прЕател.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Ща ма прощава, ама аз имам овлажняващи вината обстоятелства- днеска по немачко е почивен ден и всичко, което съм писал във форума е на поне 4 бири с 5,2 %..... 
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ама трябва да се обяснявам ли?
Първото е за форума, второто за плажа. Като нямам против и 15 човека рода да ходят хлебарките , ама така 1 чадър 2 шезлонга 1 чадър... Пък да си говорят и пият бирите другаде. Поне на тоя плаж където ходя. Тесен е и има само 2 реда чадъри и между тях е пътека. Обаче на тия, хлебарките, не им дреме че пречат. Значи ние можем четирима с 1 чадър и 2 шезлонга и да не се пречка ме на никой, те не могат. А нямам никакъв проблем да взема два чадъра с 4 шезлонфа ако искам. Аз с едното дете на единия, жената с другото дете на другия. Няма да ми струва повече ма съобразявам се да го Ева.
Първото е за форума, второто за плажа. Като нямам против и 15 човека рода да ходят хлебарките , ама така 1 чадър 2 шезлонга 1 чадър... Пък да си говорят и пият бирите другаде. Поне на тоя плаж където ходя. Тесен е и има само 2 реда чадъри и между тях е пътека. Обаче на тия, хлебарките, не им дреме че пречат. Значи ние можем четирима с 1 чадър и 2 шезлонга и да не се пречка ме на никой, те не могат. А нямам никакъв проблем да взема два чадъра с 4 шезлонфа ако искам. Аз с едното дете на единия, жената с другото дете на другия. Няма да ми струва повече ма съобразявам се да го Ева.
Хм,хм...
- badboy21
- Потребител
-
- Кара: '23 MB E63 '24 Q5
След последното фиаско с едно прехвалено село по южното черноморие,бяхме решили повече да не стъпваме на нашето море,обикновено ходим в Испания
Но тази година решихме да видим как е на северното ни море... Много приятно съм изненадан от Св.Константин и Елена,спокойни и много чисти плажове,децата тичат и играят на воля,и много зеленина...Решихме да идем за един ден в Златни пясъци,плажа пълен с румънски че фачета
,и си тръгнахме набързо.Та догодина бихме повторили пак на Св.Константин и Елена 
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Баси драмите, защо ходите по такива места, като се дразните за всичко?
Имало много хора, пиели, пречели…
Ами отиди на пуст плаж или с малко хора и всичко ще ти е наред.
Сетих се, защо не ходя в Северна Гърция…
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
alekangg написа:Баси драмите, защо ходите по такива места, като се дразните за всичко?
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
barty написа:Booking ми върнаха парите но с EUR 45 по-малко
Грешката е моя
Върнали са ми всичко до стотинка.
Тези 45 евро са други банкови такси, които нямат нищо общо с Букинг. Съвпадение, в един и същ момент.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
msi200 написа:
П.С. Я кажете на север от Варна има ли нещо интересно да се види, имам предвид освен известните места като Албена, Балчик, Калиакра и т.н.
Българево,има ферма за охлюви с хубав ресторант.Близко е комплекс Русалка,На времето е било топ!Но гледайте да сте по рано там,че става тарапана и чадъри йок
Колеги, предстои ми първо море в Гърция и по-точно в Аспровалта и то с приятелката за пръв път, така че искам да се подготвя
. Много ще съм благодарен малко да ме вкарате в час. Хубави плажове в района, плащат ли се шезлонги и чадъри, прилични ресторанти в района, ако се сетите нещо друго, което ще ми е от полза няма да откажа инфо. 
. Много ще съм благодарен малко да ме вкарате в час. Хубави плажове в района, плащат ли се шезлонги и чадъри, прилични ресторанти в района, ако се сетите нещо друго, което ще ми е от полза няма да откажа инфо. - kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
В края на града има чуден ресторант/Константинополис/ с ранообразно готвено където правят фантастичен микс шкембе и пача
С друго Аспровалта мисля,че няма с какво да се похвали 
С друго Аспровалта мисля,че няма с какво да се похвали - Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Чудесен начин да на намразиш Гърция си избрал. Аспровалта е като Китен. Иначе шкембето с пача в Константиноплис е велико, ама надали отиваш заради него (аз само заради това ходя там). Поне ще се наслушаш на чалга на плажа и ще гледаш бай Ганьо туриста да крещи по децата като чобанин.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Тука в Шипка едни каракачани си кръстиха дневната кръчма баш Аспровалта преди бая години. 
In God we trust, all others we track.
Може да намрази Гърция, а може и да я заобича не се знае
Шегувам се да не се обиди колегата
Китен и Приморско съм ги отписал отдавна, но чух че гърмели тая година.
Китен и Приморско съм ги отписал отдавна, но чух че гърмели тая година.- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
И ти си прав
Зависи какво търси човек 
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
На Неа Перамос да иде или Неа Врасна, че по-близо. )
Като за пръв път няма да види разликата. Догодина на друго място и така, докато си намериш твоето.
храната е хубава навсякъде, хората са приветливи и любезни, морето е топ. Шезлонгите и чадър те обикновено са срещу консумация от заведението чиито са. Има и други, повечето са така. Плажове колко искаш, фрий зоне бол ако не ти се дават пари. Горещо е, вечер не се охлажда. Климатика е задължителен. Иначе като има много от бае ганьо догодина иди другаде и толкоз. Истинската Гърция е на юг, много на юг.
Ние се върнахме от Албена. Тотал 2012 километра за цялата почивка.
Като за пръв път няма да види разликата. Догодина на друго място и така, докато си намериш твоето.
храната е хубава навсякъде, хората са приветливи и любезни, морето е топ. Шезлонгите и чадър те обикновено са срещу консумация от заведението чиито са. Има и други, повечето са така. Плажове колко искаш, фрий зоне бол ако не ти се дават пари. Горещо е, вечер не се охлажда. Климатика е задължителен. Иначе като има много от бае ганьо догодина иди другаде и толкоз. Истинската Гърция е на юг, много на юг.
Ние се върнахме от Албена. Тотал 2012 километра за цялата почивка.
Хм,хм...