СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
Е.Димитров написа:Това да си купуваш някакъв пистов мотор и специално в България си е пълня шитня!
Преди време имаше един, дето имаше такъв мотор и тоя мотор всеки ден го чувам, как прави демонстрации и само на "прекъсвач" го форсира на място, да покаже "къф е як".
Това, което правят вероятно 99% от каращите такива мотори.
Обаче мотора лъскав, гледан, наточен.
И един ден попадам на този герой, явно пуснал мотора за продажба и вика "много е гледан, много е хубав"
За пистовите специално си абсолютно прав и аз никога не бих си купил такъв мотор каран в България освен ако лично не познавам цялата му история от изкарването от магазина. За останалите обаче не е точно така има си и доста гледани екземпляри

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами като нямаш оригинална сервизна книжка , а попълвана такава на ръка, също не е драма.
Ако си поддържал автомобила и си честен, няма никакъв проблем.
Много е важно (според мен) да не си някакъв киселяк, все едно му правиш незаслужена услуга на купувача , разбира се и да не си някакъв раболепен.
Просто приветлив и като си убеден, че ако ти купуваш този автомобил, би го взел, това излъчване се предава някак си.
Просто не се настоява и нещата се случват.
Имах един Кашкай, дето вече ми стоеше и не се караше, та преди да го пусна за продажба минах да го прегледам от всякъде.
Установи се, че имаше каре за смяна и един детайл за боя, който не го хващаше каското (на багажника дръжката се беше счупила).
Купих дръжка втора ръка, боядисаха я и смених каретата комплект и на пазара!
Цената разбира се над пазарната в мобилето.
Дойдоха едни хора , казаха, че ще си помислят и докато мислят, дадохме колата на брата на жената, разбира се с над 30% под пазарната цена на най-ниската обява.
Тоест едни 3.5к лева по-ниско от пазарната цена.
Обадиха се мислителите и им обясних, че колата вече е "капарирана".
Те пък искаха да дойдат и да ме "компенсирали" , че и да се свържат с новият купувач, че да се разберели с него те да вземат колата.
Разбира се отказах.
Тоз пък убавец, на жената брата вика "Ок взимам я, ама да не го приемате, че ми правите услуга"
А какво е бе, сине майчин...
Как и да е.
Кара си я брат и вече 4 та година супер доволен, само миналата година смени съединител.
Ако си поддържал автомобила и си честен, няма никакъв проблем.
Много е важно (според мен) да не си някакъв киселяк, все едно му правиш незаслужена услуга на купувача , разбира се и да не си някакъв раболепен.
Просто приветлив и като си убеден, че ако ти купуваш този автомобил, би го взел, това излъчване се предава някак си.
Просто не се настоява и нещата се случват.
Имах един Кашкай, дето вече ми стоеше и не се караше, та преди да го пусна за продажба минах да го прегледам от всякъде.
Установи се, че имаше каре за смяна и един детайл за боя, който не го хващаше каското (на багажника дръжката се беше счупила).
Купих дръжка втора ръка, боядисаха я и смених каретата комплект и на пазара!
Цената разбира се над пазарната в мобилето.
Дойдоха едни хора , казаха, че ще си помислят и докато мислят, дадохме колата на брата на жената, разбира се с над 30% под пазарната цена на най-ниската обява.
Тоест едни 3.5к лева по-ниско от пазарната цена.
Обадиха се мислителите и им обясних, че колата вече е "капарирана".
Те пък искаха да дойдат и да ме "компенсирали" , че и да се свържат с новият купувач, че да се разберели с него те да вземат колата.
Разбира се отказах.
Тоз пък убавец, на жената брата вика "Ок взимам я, ама да не го приемате, че ми правите услуга"
А какво е бе, сине майчин...
Как и да е.
Кара си я брат и вече 4 та година супер доволен, само миналата година смени съединител.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Капарирах Сеатчето, много е гадно да избираш кола на друг, казах му че майстора може да даде мнение - аз не.
Така и стана майстора огледа всичко важно- изглежда ок количката ( баси час и половина ни отне ), дано да има късмет момчето и така.
Мерси за съветите.
Така и стана майстора огледа всичко важно- изглежда ок количката ( баси час и половина ни отне ), дано да има късмет момчето и така.
Мерси за съветите.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Чак сега видях обявата и отварям няма я, викам сте я взели .. то верно
честита да му е

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Дано да е на късмет ,кажи кода на мотора ако го знаеш де .
Колеги, някой тук с опит с Инсигния Б (мисля е текущата) 2.0 дизел 170 коня автомат? Какво да гледам, 4х4 за препоръчване/избягване ли е, поддръжка и експоатационни разходи?
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
време е за експертиза и тук
Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Ивайло Димов написа:Дано да е на късмет ,кажи кода на мотора ако го знаеш де .
Нямам идея

Мерси

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

barabqga написа:време е за експертиза и тук
Браво на нашите момчета

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
ivanski_2 написа:Ивайло Димов написа:Дано да е на късмет ,кажи кода на мотора ако го знаеш де .
Нямам идея![]()
МерсиДано не му създава проблеми, иначе баси набухана с екстри, то не са щори на задните врати, масички на задните седалки, няква много яка музика, абе някой е влезнал в представителството и е казал "искам всичко "
Извинявам се предварително ама… баси грозната кола…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
alx написа:ivanski_2 написа:Ивайло Димов написа:Дано да е на късмет ,кажи кода на мотора ако го знаеш де .
Нямам идея![]()
МерсиДано не му създава проблеми, иначе баси набухана с екстри, то не са щори на задните врати, масички на задните седалки, няква много яка музика, абе някой е влезнал в представителството и е казал "искам всичко "
Извинявам се предварително ама… баси грозната кола…
Абсолютно съгласен, нашите карат такава - драйфа ми се.
Но е супер непретенциозна и здрава ( поне тяхната )

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
CFJA тва е кода ,с онова извращение маслена помпа с ремък у маслото.Кажи на твоя приятел да го смени при обслужването на ангренажа.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Ивайло Димов написа:CFJA тва е кода ,с онова извращение маслена помпа с ремък у маслото.Кажи на твоя приятел да го смени при обслужването на ангренажа.
Да мастора каза същото

Ивайло Димов написа:CFJA тва е кода ,с онова извращение маслена помпа с ремък у маслото.Кажи на твоя приятел да го смени при обслужването на ангренажа.
Това така ме изненада, че трябваше да го погледна. Баси безумното решение…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Алекс ....предното поколение бяха с два балансиращи вала и маслен привод от шестосте,а после тандем помпата маслена+вакуум в картера и ремък .Наркомански изпълнения,ти виж водната помпа по-късните генерации 
https://m.youtube.com/watch?v=tYjyoGL7xBo&t=200s
Скивай

https://m.youtube.com/watch?v=tYjyoGL7xBo&t=200s
Скивай