СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Don_Diego » 06 Авг 2024, 14:55

@ivanski: Не, че не ти вярвам, но според мен не ти е идвал на главата подобен проблем и затова така казваш :dunno:

Бърз поглед във ВсичкоТок показва, че има около 10 обществени станции, да сме дашни и всяка да е с по 2 и повече контакта...общо оптимистично да кажем са 30.
Дори всички да са изправни и да няма блокирани от други коли, не виждам как 30 контакта ще елиминират проблема със зареждане при все, че трябва да се стои с часове за да заредиш на 100%.

Пак казвам - реших да заредя хибрида докато се пека на плажа и двете възможни станции бяха блокирани от неЕЛ коли. Блокирани за целия ден защото вечерта минавах пак и продължаваха да са там същите коли. Днес едната пак е блокирана
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Авг 2024, 18:54

Don_Diego написа:Пак казвам - реших да заредя хибрида докато се пека на плажа и двете възможни станции бяха блокирани от неЕЛ коли. Блокирани за целия ден защото вечерта минавах пак и продължаваха да са там същите коли. Днес едната пак е блокирана

:yes: :yes: :yes:

Бай булгар успява да блокира зарядните станции дори в Garitage на служебните места.
Спират разни джигити където им падне, последния път един с едно опел астра комби 199х година на разпадане :mhihi:
А там е зарядната станция на един колега с EQS 580 4MATIC :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сигурно сме се оплаквали около 100-200 пъти на тия от Garitage, курега :mhihi: Нищо не можели да им направят :mhihi:
А местата уж си ги плащаме :mhihi:

P.S. БГ идилийка :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Авг 2024, 19:05

Това често спиране и мен ме напряга на 3-4ч едно спиране си е нормално, ама зависи с кого си :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 06 Авг 2024, 19:37

zAcK написа:Бай булгар успява да блокира зарядните станции дори в Garitage на служебните места.
Спират разни джигити където им падне, последния път един с едно опел астра комби 199х година на разпадане :mhihi:
А там е зарядната станция на един колега с EQS 580 4MATIC :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сигурно сме се оплаквали около 100-200 пъти на тия от Garitage, курега :mhihi: Нищо не можели да им направят :mhihi:
А местата уж си ги плащаме :mhihi:

P.S. БГ идилийка :mhihi:

Това с паркирането на чужди места е проблем не само в БГ.
Има само едно решение :ok:

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 06 Авг 2024, 22:37

Електричките ги оправихме, чакайте да ви питам нещо друго, днес попаднах на разговор м/у двама които обясняваха как може да си караш с транзитни номера ако искаш и година, просто си ги подновяваш и подновяваш и така , във форума тук съм чел че е максимум 2 месеца, но тези хора са на доста високо ниво и ме съмнява да говорят ей така глупости, но човек никога не знае, та някои има ли инфо по темата прясно ?
Ако не четвъртък ще ида в КАТ да ги питам лично.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Авг 2024, 23:03

Една от А5ците я карахме 3 месеца с транзитни ако не ме лъже паметта докато излезе номера за нея. Всеки месец ходихме да ги сменяме, май след първото ходене даже не се минава и канал повече
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 06 Авг 2024, 23:13

Можете ли да препоръчате място за претапициране на таван? Е36 с шибидах е и трябва да се свали също. Интересува ме най-вече да се направи както трябва, за предпочитане София.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Авг 2024, 9:04

Don_Diego написа:Една от А5ците я карахме 3 месеца с транзитни ако не ме лъже паметта докато излезе номера за нея. Всеки месец ходихме да ги сменяме, май след първото ходене даже не се минава и канал повече

Минава се канал, аз чаках с един, който псуваше що трябва пак да минава канал за нови транзитки :mhihi: Беше вкарал някаква американска Х5-ца, размазана, докато я оправят напълно и изтекли номерата.

Не знам колко е срока, но не е 2-3 месеца, повече е.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 07 Авг 2024, 14:25

Това направо отделна тема си заслужава, ама айде да не спамим :mhihi: :mhihi: :mhihi:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... HdxQcZezNg

Кметът на Козлодуй с интимно разкрасяване, платено от общинския бюджет

Особено впечатление прави разходът на Маринелка Николова за интимни разкрасителни процедури в софийската "Белисимо клиник“. Тя е специализирана в извършването на Mona lisa touch /лазер за вагинално подмладяване и стягане, терапия за уринарна инконтиненция, вагинална атрофия/, Лабиопластика /Намаляване на срамни устни/ и Аугментация на Джи-точката /G-Shot – усилване/.

10 бона да ѝ стегнат шушумигата :mhihi: Кой знае каква работа е паднала, докато не стане кметица :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Авг 2024, 14:26

То си е за криминалната тема. Плащали хотели и още куп неща, които не е трябвало да плащат.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 07 Авг 2024, 14:52

Е как няма да се плащат хотели. 10 бона в пОтка - трябва да се покаже и извън вкъщи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 07 Авг 2024, 16:44

TNT написа:Е как няма да се плащат хотели. 10 бона в пОтка - трябва да се покаже и извън вкъщи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
За "Бисери"
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 07 Авг 2024, 17:31

TNT написа:
Don_Diego написа:Една от А5ците я карахме 3 месеца с транзитни ако не ме лъже паметта докато излезе номера за нея. Всеки месец ходихме да ги сменяме, май след първото ходене даже не се минава и канал повече

Минава се канал, аз чаках с един, който псуваше що трябва пак да минава канал за нови транзитки :mhihi: Беше вкарал някаква американска Х5-ца, размазана, докато я оправят напълно и изтекли номерата.

Не знам колко е срока, но не е 2-3 месеца, повече е.

Само първите временни се взимат без канал. След това може колкото искаш, но си минаваш канал. Като цяло няма далавера да се прави, но може да караш на временни и за постоянно, ако ти се реди на канала всеки месец :mhihi:
Live it like you Love it

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Авг 2024, 17:45

Ибаси сметната палата ...човек не може една аугментация на пениса да си направи без да разбере половината държава :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Авг 2024, 8:35

Тези счетоводителите от Козлодуй са пълни аматьори, и го заявявам напълно сериозно!
Не, че тези разходи (особено за поДката) са ок, но всичко останало е напълно аматьорско и въобще не познават законите.
Няма как, някой да отчете хотел, командировка и тн, ако няма заповед за командировка!
Това е толкова елементарно, че дори и малки фирмички с някакъв псевдо контрол не го правят.
Няма как, да искаш да ти осребрят фактура на твое име, ако нямаш заповед за командировка!
Фактурата се издава на фирмата (на името на общината) въз основа на командировачно, или на името на частното лице, но въз основа пак на командировачно и заповед.
Та не съм счетоводител и ги знам тези неща а тея в общината, тея трябва да се изгонят от там, защото очевидно въобще не са компетентни!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата