СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
TNT написа:Пък те всички хотели в Родопите така или иначе са оборудвани с бързи зарядни станцииИ като отидеш си само ти с електричка, няма още 5 човека с отметки и да местите колите, вместо да висиш в СПА-то примерно
Около Пампорово е напълно вярно.

Всеки хотел си има доста места да си заредиш колата, ( сега обикновен контакт, но докато си в спа-то(както каза) не мисля че е проблем) + че си има и платени зарядни които когато и да мина ( в момента поне 2 пъти на ден минавам през Пампорово) 99/100 пъти са празни да
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
TNT написа:То сега е пика на ски сезона![]()
![]()
То тая година бяха електричка до електричка в пика на сезона (то беше един хубав голям сезон

Та да отново - има за всички дишайте, ще пратя снимки тази зима от гаражи на поне 3-4 хотела да видиш че има за всички , ще изчакам да кажеш сега е пика на сезона и действаме

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Тази зима в Пампорово видях дори няколко турски и румънски тесли
Та хората си ходят с електричките до там и има къде да ги зареждат, ама все пак.
Мога да изброя доста места в България, на които съм виждал да има по няколко чакащи, докато другите си изпият кафето.
Просто мрежата от зарядни станции при нас е по-скоро мрежичка

Та хората си ходят с електричките до там и има къде да ги зареждат, ама все пак.
Мога да изброя доста места в България, на които съм виждал да има по няколко чакащи, докато другите си изпият кафето.
Просто мрежата от зарядни станции при нас е по-скоро мрежичка

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
И значи проблемите със зареждането, за които говори в едно от видеата на канала CarlifebyDani са измислица
Станции има навсякъде и за всички и никога не правят проблеми

- TNT
- младши ентусиаст
-
zAcK написа:Ей я печката след 987 километра
А това иначе и пари спестява. Неслучайно някои големи лимузини имат и екстра "голям резервоар", за да можеш спокойно да правиш преход през една страна в друга. В държава Х горивата са по-скъпи - сипваме в следващата.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
То пикането обикновено е безплатно
Допреди няколко години много редовно (1-2-3 пъти в месеца) пътувах по 3ч30-4ч в посока без да спирам. Ни за пикане, ни за акане, ни за зареждане. Не знам защо се струва толкова фантастично това.

Допреди няколко години много редовно (1-2-3 пъти в месеца) пътувах по 3ч30-4ч в посока без да спирам. Ни за пикане, ни за акане, ни за зареждане. Не знам защо се струва толкова фантастично това.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
За тея с електричките, трябва да има някаква задължителна консумация по бензиностанции, когато зареждат с ток, че 30 минути само се въртят там и търкат плочките, пикаят и тн 

Don_Diego написа:Е ти колко време смяташ да не пикаш/ачкаш и ядеш
Докато не стигна до мястото за преспиване.

Говорим за голяма и комфортна кола, разбира се. В коритото закопчан с многоточковите колани, максимума ми е 1 час, след което кръста ме убива.
- TNT
- младши ентусиаст
-
То си трябва и редовно шофиране на дълги разстояния. Има си хора, които рядко шофират повече от час и всяко по-дълго пътуване им идва бая тежко. Други пък всяка година обикалят Европа и тях няколко часа шофиране не ги бърка. А пък разни професионални шофьори да не говорим. Пушачите също ги хващат много нервите. Майка ми едвам изкарва Пловдив - София без почивка 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
My man
Същия съм и аз когато пътувам сам. При повече хора в колата вече си трябва съобразяване с всички: едните да намалят броя спирания, другите да са ок с по-чести спирания.
До Виена съм с едно спиране обикновено: зареждане и обиколка на няколко конкретни места в Парндорф (границите не ги броя). След това до Мюнхен, Франкфурт, Берлин - все съм на екс или със спиране за гориво и отново на педала.
Голямата и комфортна кола е определящ фактор наистина. Теслите съм чувал, че били като летящи килимчета и поради страх от летене хората спирали по-често

Същия съм и аз когато пътувам сам. При повече хора в колата вече си трябва съобразяване с всички: едните да намалят броя спирания, другите да са ок с по-чести спирания.
До Виена съм с едно спиране обикновено: зареждане и обиколка на няколко конкретни места в Парндорф (границите не ги броя). След това до Мюнхен, Франкфурт, Берлин - все съм на екс или със спиране за гориво и отново на педала.
Голямата и комфортна кола е определящ фактор наистина. Теслите съм чувал, че били като летящи килимчета и поради страх от летене хората спирали по-често

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Минавал съм 1500 км за един ден в Испания та

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Не го знам този , но да в нашия край такива проблеми са точно го каза - измислицаDon_Diego написа:И значи проблемите със зареждането, за които говори в едно от видеата на канала CarlifebyDani са измислица![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk

То и аз съм правил София-Истанбул-София за един ден с Е39, ама съм надживял момента да го смятам като голямо постижение в живота