Новите ГТП стикери
Модератор: Общи модератори
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Re: Новите ГТП стикери
Маверик ,тебе обаче все те сърби корубата отвътре .Да точно така,хората с критично мислене изключващо комплекси за малоценност и преждевременна еякулация предпочитат да извадят 45-50 бона за нова кола .А не да купят поредния клозет за 30-35 бона ,който чичо Ханс е издънил от каране и по някое време е преценил ,че и идват сериозните ремонти и обслужвания и понеже немецо е практичен човек решава да я смени за нова ,а не да се глаеоболи с неясно скъпи и налвжащи ремонти.
Съжалявам ,че ми се пррцака стария телефон та да ти покажа 530 xdrive на 180 хил купено от официално пррдставителство в Германия,всичко от коша беша на земята ,а мастера викаше "Абе до тук е 12 бона ....не знам още колко ."
И понеже си топ спамер щи дам жокер-Шкода Скала Монте Карло изпълнение 1.5 tsi е към 50 бона ,добавяш още 3500 и имаш AGU 5-то поколение Prins ,BRC .
Предполагам си бил щастлив ,че КАТ си купиха 52 премиум BMW -та за по 150 бона бройката ,което е равносилно на 3 коли от средния клас.Има един лаф "Цървули няма -гайда иска"
Съжалявам ,че ми се пррцака стария телефон та да ти покажа 530 xdrive на 180 хил купено от официално пррдставителство в Германия,всичко от коша беша на земята ,а мастера викаше "Абе до тук е 12 бона ....не знам още колко ."

И понеже си топ спамер щи дам жокер-Шкода Скала Монте Карло изпълнение 1.5 tsi е към 50 бона ,добавяш още 3500 и имаш AGU 5-то поколение Prins ,BRC .
Предполагам си бил щастлив ,че КАТ си купиха 52 премиум BMW -та за по 150 бона бройката ,което е равносилно на 3 коли от средния клас.Има един лаф "Цървули няма -гайда иска"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Бих си купил нова ,но приоритети ме са други в момента .Аз говоря за онази част от хората, които имат избор дали втора ръка висок клас автомобил или нов от ниския или среден сегмент шир потреба .Въпрос на начин на мислене,концепция за живота и практичност.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Димитър Главчев и освободил директора на Агенцията „Автомобилна администрация“ Борислав Муеров. Това стана ясно по време на парламентарния контрол днес, предаде БГНЕС 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Ивайло Димов написа:Бих си купил нова ,но приоритети ме са други в момента .Аз говоря за онази част от хората, които имат избор дали втора ръка висок клас автомобил или нов от ниския или среден сегмент шир потреба .Въпрос на начин на мислене,концепция за живота и практичност.
А защо си мислиш, че другите хора нямат други приоритети ?

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ивайло, за шега на ИААА назад го казахме щото сме спамери.
И един безплатен съвет щото акъл лесно и трето се дава. Когато един ден имаш 50 бона за хвърляне за кола, много искам да видя точно ти дали ще ги дадеш за нов кенеф или стар. Щото едно е да ги гледаш на картинка, друго е като идеш с торбата пари да ги даваш.
Лично аз комплекси нямам, ходя със скъсани гащи или тениска даже понякога, ама 50 бона за премиум корейски кенеф няма да дам и ще си купя БМВ ако имам избор. Понеже не ми се дават, а и нямам, съм си взел още една Зафира за 7 бона и ме боли за драмата да си купя ли кутийка или истински автомобил ако ми е нужен такъв. Но уж знам отговора като ми се наложи какъв ще е.

И един безплатен съвет щото акъл лесно и трето се дава. Когато един ден имаш 50 бона за хвърляне за кола, много искам да видя точно ти дали ще ги дадеш за нов кенеф или стар. Щото едно е да ги гледаш на картинка, друго е като идеш с торбата пари да ги даваш.
Лично аз комплекси нямам, ходя със скъсани гащи или тениска даже понякога, ама 50 бона за премиум корейски кенеф няма да дам и ще си купя БМВ ако имам избор. Понеже не ми се дават, а и нямам, съм си взел още една Зафира за 7 бона и ме боли за драмата да си купя ли кутийка или истински автомобил ако ми е нужен такъв. Но уж знам отговора като ми се наложи какъв ще е.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- TNT
- младши ентусиаст
-
Не е само това, ама се сравнява 530хд с нещо на базата на VW Polo
Нека проверим Супърб колко е. И един бивш колега имах, с 2 деца си взе Шкода Фабия Комби. Буквално не сваляше покрива от тавана, ама само обясняваше, че била чисто нова
1.0 бензин, базово, разбира се. Еми аз като знам сега детското столче как ми е застанало зад мен, ако бях с по-малка кола... трябваше да е от другата страна или аз да захапя волана. По-нормалните размери седан/комби хич не са по 40-50к лева в магазина, а доста нагоре. СУВ-ове да не говорим, че нали е модерно.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Колеги говорим за различни неща ,погледнете нещата от ъгъла на едно семейство с доходи 5-6 бона месечно и живеещо в град София,Варна,Бургас,Пловдив....И после елате в Делиормана където баба и дедо ринат лайната на кравите и носят гумени цървули да може Амет да кара 3.0 tdi бегачка та да не му се подиграват другарчетата у градо 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Според мен тези естествено си намаляха с поскъпването цените в автосервизите. Те ги лекуват най-добре.
Чисто за спорта, колко струва нова Хюндай Соната или което там им е сравнимо с 5-та серия Г30 или на Киа лимузината? А нова Инсигния, Супърб или Пасат?
Айде и Форд Мондео, че и те са коли. Волвото е скъпо.
Чисто за спорта, колко струва нова Хюндай Соната или което там им е сравнимо с 5-та серия Г30 или на Киа лимузината? А нова Инсигния, Супърб или Пасат?

Айде и Форд Мондео, че и те са коли. Волвото е скъпо.
In God we trust, all others we track.

Ивайло Димов написа:Димитър Главчев и освободил директора на Агенцията „Автомобилна администрация“ Борислав Муеров. Това стана ясно по време на парламентарния контрол днес, предаде БГНЕС
Само в родината може човек които вдигне ефективността на прилагане на съществуващ закон… да бъде уволнен вместо потупан по рамото поне.
Срамота. Няма оправия ей…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Новите ГТП стикери
Този просто са търсили с какво да го зашият. Обзалагам се, че уволнението няма общо с наредбата, а тотално опортюнистично
Аз наистина не очаквам кой знае какво да се промени в ГТП.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Не ме вълнува бре Мав ,кой му требе лимузина или суперлуксозно комби или седан .В днешната реалност хората се ориентират в компактния сегмент ,хечбек,СУв-че
Алекс нали знаеш как стават тук нещата ....Тоя е бивш МВР кадър,кво разбира от Транспорт е друга бира .При нас в родината търсим работа за човека ,а не човек за да свърши определена задача .Ще го наместят ,трябваше некой да опере пешкира.
Алекс нали знаеш как стават тук нещата ....Тоя е бивш МВР кадър,кво разбира от Транспорт е друга бира .При нас в родината търсим работа за човека ,а не човек за да свърши определена задача .Ще го наместят ,трябваше некой да опере пешкира.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Последно каква е реалността ? Компактно ново СУВ-че или баба и дедо ринат лайна ? Семейство с 5-6 бона месечно живее в София, в другите градове не е толкова масово. В София обаче има 1200-1500лв за ясла/детска градина, цените в заведенията са по-високи от Италия и Испания, а цените на услугите са х2-х3 на Делиормана. Та от 6 бона, като семейството даде за ипотека и детска градина 4к, според теб няма проблем да пусне още едно лизингче за 80 бона кола, за да е новичка
И да кажем, че това се случи и оправим въздуха на столичани с новите Хюндайчета. Останалата част на страната какво прави ?
"Аз си имам приоритети, ама другите да дават по 80к за кола" ми е малко работата

"Аз си имам приоритети, ама другите да дават по 80к за кола" ми е малко работата

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Реалността е квато си я направиш
.Като погледнеш темите за обслужване и ремонт в премиум сегмента ще разбереш що ако не си хардкор фен на МВ ,VAG или BMW ще предпочетеш нов автомобил от непретенциозни марки 

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Само да вметна, че понеже наскоро търсих, за 50 лева няма много избор на нови коли. Всичко по-голямо от Ярис е пълно дърво за тези пари.
I love the sound of V8 in the morning...