СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: СПАМ ТЕМА
Една смешка от снощи.
Излязохме с моята приятелка на вечеря. После разходка по центъра.
След това, посред нощите сладоледи взехме, коктейлчета и седнахме пак на копчетата до фонтана и общината.
Наслаждаваме се на хубавото време, сладолед, коктейли и си говорим преди да се приберем у нас.
И от някъде идва при нас един доста възрастен, интелигентен човек. Представи се, бил много известен артист.
Но аз не го знам - да са е'ва в тъпака
И вика: "Аз стоях срещу вас, ето там. И ви наблюдавах. Вие сте прекрасна млада двойка. Исках да ви го кажа, защото наистина ви се радвам.
Но, дойдох да отправя и остра забележка към теб младежо
Срам и позор за теб и не го прави повече
Виж я дамата, с елегантна рокля, обувки, ефирен шал. Облечена като за бал, както подобава.
А ти - облечен, все едно си тръгнал за риба с каруцата. До нея стоиш, като пълен селяндурин"
И моята приятелка: "то само тва са му дрехите в момента, щот вчера ни изгубиха куфарите на връщане от Черна Гора" - което си е самата истина
Усмихна се човека, каза че сме му били много симпатични и за това е решил да ме иронизира с поучителни чувства.
Сега ми се иска да му бях запомнил името и да си поговоря с този човек - защото съм сигурен, че има на какво да ме научи
Излязохме с моята приятелка на вечеря. После разходка по центъра.
След това, посред нощите сладоледи взехме, коктейлчета и седнахме пак на копчетата до фонтана и общината.
Наслаждаваме се на хубавото време, сладолед, коктейли и си говорим преди да се приберем у нас.
И от някъде идва при нас един доста възрастен, интелигентен човек. Представи се, бил много известен артист.

И вика: "Аз стоях срещу вас, ето там. И ви наблюдавах. Вие сте прекрасна млада двойка. Исках да ви го кажа, защото наистина ви се радвам.
Но, дойдох да отправя и остра забележка към теб младежо

Виж я дамата, с елегантна рокля, обувки, ефирен шал. Облечена като за бал, както подобава.
А ти - облечен, все едно си тръгнал за риба с каруцата. До нея стоиш, като пълен селяндурин"

И моята приятелка: "то само тва са му дрехите в момента, щот вчера ни изгубиха куфарите на връщане от Черна Гора" - което си е самата истина

Усмихна се човека, каза че сме му били много симпатични и за това е решил да ме иронизира с поучителни чувства.
Сега ми се иска да му бях запомнил името и да си поговоря с този човек - защото съм сигурен, че има на какво да ме научи

carmanf1 написа:
Така по описанието - Силвестър Сталоун.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Едва ли е бил дедо Слай , първо не е стар по критериите на форума и второ нЕма нужда да се представя така :
Освен това никой Ентелегент кино звезда не използва подобна лексика ..."добър вечер , аз съм известния Ентелигентния артист еди кой си .."
....И от някъде идва при нас един доста възрастен, интелигентен човек. Представи се, бил много известен артист.
Освен това никой Ентелегент кино звезда не използва подобна лексика ..."добър вечер , аз съм известния Ентелигентния артист еди кой си .."

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://offnews.bg/sviat/boksiori-koito ... 27306.html
Допреди 15 години си бяха просто педали
Сега вече и тестове се правят.
Боксьори, които не са издържали тестове за пол на световното, са допуснати до участие в Олимпийските игри
Допреди 15 години си бяха просто педали

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Такъв тест мисля, хем ще е бърз, хем точен 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Jordana написа:Освен това никой Ентелегент кино звезда не използва подобна лексика ..."добър вечер , аз съм известния Ентелигентния артист еди кой си .."

Друго интересно, ходил е до черна гора с целия си представителен гардероб и като го изгубили, са му останали само селяндурските дрехи. Каква е поуката...?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Spunky написа:Jordana написа:Освен това никой Ентелегент кино звезда не използва подобна лексика ..."добър вечер , аз съм известния Ентелигентния артист еди кой си .."
![]()
Друго интересно, ходил е до черна гора с целия си представителен гардероб и като го изгубили, са му останали само селяндурските дрехи. Каква е поуката...?
изиграй си така картите, че ако щеш по бански да се покажеш никой да не смее да ти каже нещо?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
На мен пък, един ден докато бях в Кан, бях седнал на един дувар да гледам долу пристанището и лодките и си бях взел едно "Бургаско" 2 литра.
Значи, ако ходите в Кан и по разни ривиери ви съветвам да си вземете от вас стек с по 2 литра "Бургаско" или "Ариана". Това "DEEP", дето е 2 литра не става.
Удобно е поради много причини, първо стига за 2 часа да се обикаля из околностите на Кан (и други ривиери), освен това в Кан (и ривиерите) не предлагат "Бургаско", "Загорка" или "Пиринско", дори не предлагат бутилки по 2 литра.
Това , което предлагат е някаква гейска бира и освен това е адски скъпа, като за гейчета!
Та тези бутилки са много полезни за много неща, освен , че съдържат най-добрата бира в света (!) , ами , когато се прибирате към родното място, може да налеете морска вода от пристанището с гейските лодки и да го занесете в къщи!
Та отплеснах се, докато си пия биричката , към мен се приближава някакъв чичо и ми вика "какво е това?"
Обясних му, че е "биричка" , човека явно не беше виждал такова нещо, и ми каза "Аз съм много известен артист , обиколил съм много държави, но такова нещо в Кан (и в други ривиери) не съм виждал!"
Поздрави ме за находчивостта , пък аз понеже не го познавам и го помолих да го снимам, може някой от моето село да го познава.
Ето снимката му!
Та такива ми ти работи.
Значи, ако ходите в Кан и по разни ривиери ви съветвам да си вземете от вас стек с по 2 литра "Бургаско" или "Ариана". Това "DEEP", дето е 2 литра не става.
Удобно е поради много причини, първо стига за 2 часа да се обикаля из околностите на Кан (и други ривиери), освен това в Кан (и ривиерите) не предлагат "Бургаско", "Загорка" или "Пиринско", дори не предлагат бутилки по 2 литра.
Това , което предлагат е някаква гейска бира и освен това е адски скъпа, като за гейчета!
Та тези бутилки са много полезни за много неща, освен , че съдържат най-добрата бира в света (!) , ами , когато се прибирате към родното място, може да налеете морска вода от пристанището с гейските лодки и да го занесете в къщи!
Та отплеснах се, докато си пия биричката , към мен се приближава някакъв чичо и ми вика "какво е това?"
Обясних му, че е "биричка" , човека явно не беше виждал такова нещо, и ми каза "Аз съм много известен артист , обиколил съм много държави, но такова нещо в Кан (и в други ривиери) не съм виждал!"
Поздрави ме за находчивостта , пък аз понеже не го познавам и го помолих да го снимам, може някой от моето село да го познава.
Ето снимката му!
Та такива ми ти работи.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Определено ако се стигне до такова нещо , предпочитам млада богата известна филмова актриса да ми се лепне на улицата . Почва да става леко подозрително с тия богатите старци дето ви си лепят така от нема и къде ... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Моджо написа:Съседка ми е, да ви запозная ?
Млада трябва да е, а не твой набор

Don_Diego написа:Такъв тест мисля, хем ще е бърз, хем точен
аз съм му страшен фен.... баси смисления what you see is what you get човек...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Препоръчайте някой МНОГО добър хирург за вадене на мъдрец с пълна упойка ( не съм наясно дали отделно трябва да си търся анестезиолог или хирурзите си имат някой)
Не е спешно , парите и локация ( дори в някоя съседна държава да е ) не са от значение.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не е спешно , парите и локация ( дори в някоя съседна държава да е ) не са от значение.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:Препоръчайте някой МНОГО добър хирург за вадене на мъдрец с пълна упойка ( не съм наясно дали отделно трябва да си търся анестезиолог или хирурзите си имат някой)
бъзльо

един виц- един отива при зъболекар...
зъболекаря - хайде отворете малко де...
.. оооще малко....
... и оооооще малко...
хайде сега затворете врата и сядайте на стола
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила